Coventry University u Engleskoj objavio stipendije za nadolazeće akademske godine!

27.06.2022

Coventry University jedno je od najpopularnijih sveučilišta u Engleskoj, a razlog su vrhunsko obrazovanje u inozemstvu, najmoderniji objekti, motivirajuće okruženje i položaj u blizini Londona.


Velika Britanija je i dalje najbolji obrazovni sustav u Europi, a brojna sveučilišta omogućuju međunarodnim studentima stipendije pomoću kojih mogu ostvariti svoj san o studiranju u UK-u. 

Još jedno od sveučilišta u Engleskoj koje je objavilo stipendije za akademske godine 2022./23. i 2023./24. je Coventry University! Stipendija za međunarodne studente izjednačit će cijenu školarine sa školarinom koju plaćaju studenti iz Velike Britanije, a ona će iznositi 9250 funti. 

Zanima te kako je to studirati na sveučilištu Coventry? Pročitaj iskustvo studentica Martine koja studira International Relations te Nike koja se odlučila za Automotive and Transport Design.

O stipendiji za studij u Velikoj Britaniji:

1.    Studenti se moraju prijaviti za željeni studijski program te dobiti ponudu od sveučilišta za mjesto na odabranom studiju u akademskoj godini 2022./23. ili 2023./24. kako bi aplicirali za stipendiju.
2.    Prijavitelji moraju biti državljani zemalja Europske Unije.
3.    Vrijednost stipendije za studij u Velikoj Britaniji je novčana vrijednost koja umanjuje cijenu školarine.
4.    Dobivena stipendija primjenjuje se na svaku godinu studija na sveučilištu Coventry.
5.    Moguće je primati samo jednu od stipendija koje Coventry nudi. Dakle, uz stipendiju za međunarodne studente nije moguće koristiti niti jednu drugu stipendiju.
6.    Stipendiju ne mogu dobiti studenti koji već studiraju na sveučilištu, oni koji ponavljaju godine studija, studenti koji nisu redovni studenti te studenti na razmjeni.
7.    Odluka sveučilišta o stipendiji i tumačenju pravila i propisa je konačna te se žalbe neće razmatrati.

 

Želiš znati više informacija? Kontaktiraj nas i rezerviraj svoj termin za individualne konzultacije.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka