Cijepljenje u Velikoj Britaniji - korak bliže otvaranju škola i sveučilišta

26.01.2021

Svim učenicima i studentima zainteresiranim za obrazovanje u Velikoj Britaniji donosimo kratke ali pozitivne vijesti što se tiče procesa cijepljenja koje utječe i na sami razvoj situacije s obrazovanjem.


Već je preko 6 milijuna ljudi cijepljeno u Velikoj Britaniji s rekordnih 491 970 cijepljenja u jednom danu prošlog vikenda, što znači da je Velika Britanija na dobrom putu prema ostvarivanju vladinog cilja – cijepljenje 15 milijuna građana najosjetljivije skupine do sredine veljače.

Nakon što su prve četiri prioritetne skupine cijepljene, pitanje je koja je iduća skupina na redu za cijepljenje. Postoji mogućnost da će u tu skupinu biti uključeni i nastavnici kako bi se potaknulo moguće ponovno otvaranje škola i sveučilišta. Trenutno škole i sveučilišta u Velikoj Britaniji funkcioniraju putem nastave na daljinu.

Učenici koji su zainteresirani za srednje škole ili sveučilišta u Velikoj Britaniji mogu nam se obratiti za dodatne informacije i besplatne konzultacije s našim obrazovnim savjetnicima.

Ključne riječi:
vijesti

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka