Prestižna britanska škola pokreće online nastavu!

29.07.2020

Harrow School Online – prema uzoru na svoj uspješni program te kao jedna od najprestižnijih privatnih srednjih škola u Velikoj Britaniji Harrow School od sada ima i online verziju!


Suočeni sa situacijom u kojoj nam je kretanje ograničeno, doživljaj inozemnog obrazovanja će se nekima činiti nedostižan. Upravo zato je pokrenuta ova online srednja škola. Nastava će se provoditi putem vodeće online platforme za učenje, Pearson.

Za učenike koji su zainteresirani, Harrow School Online organizira tzv. taster nastavu (engl. taste – osjetiti, okusiti) tj. priliku za sudjelovanje na online nastavi iz određenih predmeta kako bi iz prve ruke vidjeli i doživjeli britanski obrazovni sustav. Nastava je namijenjena učenicima koji će ove jeseni započeti 2. razred srednje škole, a koji žele upisati A- Levels program britanskog srednjoškolskog obrazovanja, odnosno zadnja dva razreda srednje škole.

Broj učenika po satu nastave je 15. Samo neki od nadolazećih predmeta koje učenici mogu isprobati su:

Economics Taster Lesson – 3.7., 17 h

Physics Taster Lesson – 6.7., 10 h

Further Maths Taster Lesson – 10.7., 10 h

Chemistry Taster Lesson – 13.7., 17 h

U slučaju da propustiš nastavu, postoji i mogućnost gledanja snimke.

Uz to, Harrow School Online je najavila dodjelu stipendije za izvrsnost za upis u rujnu 2020. Iznos stipendije je 50% školarine za njihov online program. Stipendija će se dodijeliti učenicima koji su u 10% najboljih prijava. Iznos jedne školske godine je 15 000 funti, a s dobivenom stipendijom iznosi 7 500 funti. Prijaviti se možete do 12. srpnja.

Srednjoškolsko obrazovanje je presudno prilikom usmjeravanja djeteta kako bi djeca ispunila svoj puni potencijal. Naši savjetnici za vrhunsko srednjoškolsko obrazovanje u inozemstvu stoje Vam na raspolaganju i spremno će odgovoriti na sva Vaša pitanja. Prijave za taster nastavu i stipendiju pošaljite putem sljedećeg linka.
Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka