Amerika je ponovno otvorena za internacionalna putovanja

24.09.2021

Sjedinjene Američke Države pod administracijom predsjednika Joe Bidena, objavile su nova pravila ulaska u zemlju.


Naime, svi potpuno cijepljeni putnici moći će ući u zemlju bez naknadne izolacije i dodatnih testiranja pri ulasku u zemlju. Jeff Zients, koordinator Bijele Kuće za Covid-19, naveo je da će se od putnika pri ulasku u SAD tražiti na uvid potvrda o potpunom cijepljenju protiv Covid-19.

Novi putnički sistem omogućit će svim potpuno cijepljenim putnicima ulazak u Sjedinjene Američke Države do početka listopada 2021. Prikupljanje i praćenje dokumentacije putnika pratit će avio kompanije koje će svoje putnike tražiti potvrdu o cijepljenju. Osim potvrde, od putnika će se zahtijevati broj telefona te e-mail adresa kako bi se mogao pratiti njihov status u narednih 30 dana.

Također, još uvijek se razmatraju svi uvjeti ulaska, no prema dosadašnjim informacijama, svi potpuno cijepljeni putnici morat će obaviti testiranje na COVID-19 tri dana prije svog leta za Sjedinjene Američke Države.

Ova regulacija pokazatelj je da je Amerika ponovno otvorila vrata stranim putnicima i da turisti mogu sigurno doći i boraviti u zemlji. Za ulazak u zemlju, bit će priznata sva cjepiva koja su odobrena od strane WHO-a (World Health Organization).

Ovo je pozitivan pokazatelj ponovne i sigurne mogućnosti putovanja u Sjedinjene Američke Države za sve pa tako i za studente koji se ove godine odluče biti dio programa Work & Travel USA.

Ako te zanima više o program Work&Travel USA klikni OVDJE.

Ključne riječi:
work and travel usa

Povezane vijesti

Nove informacije o izdavanju viza za Work and Trav...

Predsjednička proklamacija koja je stupila na snagu 22. lipnja 2020., a koja je onemogućila izdavanje J-1 viza potrebnih za odlazak na radni program, nije produžena te je ukinuta 31. ožujka ove godine...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka