#3 Work and Travel USA iskustvo

02.11.2021

Naša klijentica Katarina čak je dvaput iskusila Work and Travel USA program te je s nama podijelila kako joj je bilo 4 mjeseca živjeti, raditi i putovati po Sjedinjenim Američkim Državama.


Evo moje „američke priče“! Prvu američku avanturu doživjela sam 2018. godine kada sam otišla na W&T program u Maine (Saco), zatim 2019. godine ponavljam avanturu i odlazim u Colorado (Glenwood Springs). Obje godine radila sam u zabavnom parku kao Ride operator, no park i posao u Coloradu su me puno više dojmili od onoga u Maine-u. Prvu godinu sam išla s prijateljicom s faksa, a drugu godinu sama.

Ovaj program preporučujem svima zato što je savršeno iskustvo, upoznajete ljude iz svih dijelova svijeta, upoznajete nove kulture, učite nove jezike, upoznate sebe kao osobu, vidite kako funkcionirate u novom okruženju s novim ljudima pričajući jezik koji vam nije materinji. Savršeno iskustvo za vježbanje engleskog jezika zbog čega se jako puno studenata i odluči otići na program.

Mislim da ne mogu navesti ništa loše vezano uz odlazak na program. Naravno, bit će i uspona i padova, možda posao i smještaj neće biti onakvi kakve ste očekivali, nećete se složiti sa svim ljudima, šefovima, ali definitivno najvrjednije iskustvo za proživjeti  

Nakon što ovo iskustvo prođe, čak i ono loše što ste proživjeli bit će vam u predivnom sjećanju jer ćete steći nova prijateljstva te posjetiti gradove koje gledate u filmovima i vidjeti kako „dišu“ iz prve ruke. Jednog dana pričat ćete kako ste vidjeli Las Vegas, Miami, Denver, Boston, NY. To je neprocjenjivo, a možda pronađete i ljubav kao ja pa vam iskustvo bude u još ljepšem sjećanju.

 

Nemoj propustiti svoju studentsku mogućnost odlaska u zemlju prilika. Upoznaj se sa svim kulturama svijeta te otkrij kako je to živjeti i raditi u Americi. Za besplatne konzultacije prijavi se preko poveznice.

Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka