LJETNI KAMP KARIJERA U SRCU LONDONA

Kamp za polaznike od 12 do 18 godina

Ovaj ljetni kamp nudi polaznicima jedinstveno i sveobuhvatno iskustvo karijere iz snova u glavnom gradu Velike Britanije. Tijekom 2 tjedna polaznici će imati priliku surađivati i učiti od vodećih stručnjaka u odabranoj industriji kroz širok raspon specijalizacija. Polaznici će posjećivati tvrtke kako bi dobili praktično iskustvo, imati će priliku razviti poznanstva sa stručnjacima iz inozemstva i posjetiti kultne lokacije u Londonu.

London je živahna i raznolika metropola prepuna povijesti, kulture i zabave! Polaznici će se upoznati s različitim kulturama šetajući ulicama grada i kušajući ukusna jela iz cijelog svijeta. Također, London je domaćin mnogim muzejima, galerijama i kazalištima koji nude nezaboravna iskustva. Ovaj ljetni kamp nudi polaznicima priliku da istraže ovaj uzbudljivi grad i to sve dok su smješteni na kampusu University College Londona, na jednom od najprestižnijih sveučilišta u svijetu!

Smještaj

Polaznici će biti smješteni na UCL kampusu u Londonu i imati će priliku iskusiti život u kampusu u studentskom domu na vrhunskom sveučilištu. U pravilu, polaznici odsjedaju u  studentskim domovima The Garden Halls ili College Hall, koji su smješteni u srcu Bloomsburyja u Londonu. Biti će smješteni u jednokrevetnim sobama, a na kampusu se nalazi i kantina gdje će imati doručak i večeru. U učeničkom domu se nalaze i zajedničke prostorije za polaznike gdje mogu uživati i zajedno provoditi vrijeme. Na raspolaganju će biti soba za kino projekcije, čajne kuhinje na svakom katu, praonica rublja i sportski objekti. 

Poslije nastave, svaku će večer biti organizirane aktivnosti, a isto tako i vikendom. Neke od aktivnosti u kojima će polaznici moći sudjelovati su sportske aktivnosti, filmske večeri, kvizovi, disco, karaoke i razgled Londona.

GENERAL INFORMATION

Dob: 12 - 18 godina
Smještaj: Na kampusu
Nastava: 30 školskih sati nastave tjedno
Putuje se: Nedjelja - subota
Održava se: 07.08. - 31.08.2024.
Trajanje: 2 tjedna
Grupe: maksimalno 15 polaznika

 

DOCTOR SUMMER EXPERIENCE

Tijekom dva tjedna, polaznici će iskusiti kako je to raditi kao liječnik u Londonu kroz niz impresivnih simulacija karijere i ekskluzivnih profesionalnih posjeta bolnicama. Tijekom ljetnog kampa, surađivati će sa doktorima iz područja onkologije, kirurgije, kardiologije… Obavljati će bitne medicinske zahvate u londonskoj bolnici, prisustvovati konzultacijama pacijenata, vježbati vađenje krvi i naučiti šivati ​​rane. Ovaj ljetni kamp je jedinstvena prilika za one koji žele iskusiti karijeru iz snova i dodati bitno iskustvo na svoju prijavu za fakultet.

 

Ovaj ljetni tečaj uključivati će sljedeće aktivnosti:

 • Bolničke posjete, polaznici će raditi kao dio tima liječnika za liječenje stvarnih pacijenata
 • Rad na robotu-pacijentu na traumatološkom odjelu gdje će trebati izvršiti hitni tretman te će dobiti povratne informacije uživo od liječnika hitne medicine
 • Postavljanje dijagnoze pregledom podataka pacijenata, uključujući rendgenske snimke, krvne pretrage, bilješke konzultacija i povijest bolesti
 • Upotreba najnovije medicinske tehnologije virtualne stvarnosti koja daje uvid u hitni odjel bolnice

 

Ljetni tečaj za polaznike između 12 i 14 godina će se održavati od 11.08. do 17.08.2024.

Ljetni tečaj za polaznike između 15 i 18 godina će biti dostupan u terminima: 07.07. – 20.07.2024. , 28.07. – 10.08.2024. i 18.08. – 31.08.2024.

COMPUTER SCIENTIST SUMMER EXPERIENCE

Tijekom dva tjedna, polaznici će ući u kožu računalnog znanstvenika koji radi u Londonu, kroz niz impresivnih simulacija karijere i ekskluzivnih profesionalnih posjeta lokaciji. Polaznici će raditi na programiranju robota, dizajniranju vlastitih videoigara te će naučiti koristiti Figmu – industrijski standardni alat za dizajn aplikacija. Polaznici koji sudjeluju u ovoj jedinstvenoj prilici steći će ključne uvide u industriju, izgraditi neprocjenjivo iskustvo i proširiti svoju profesionalnu mrežu. Također će moći provesti vrijeme u kampusu na prestižnom University College London. Završetak ljetnog iskustva također će izgledati sjajno na sveučilišnim prijavama, pomažući studentima da se istaknu u konkurentskom polju.

 

Ovaj ljetni tečaj će uključivati sljedeće aktivnosti:

 • Sudjelovanje u dvodnevnom Game Jamu kako biste dizajnirali i izradili vlastiti platformer
 • Korištenje UI/UX vještina, u timovima, kako bi osmislili aplikaciju za trgovanje s jedinstvenom prodajnom točkom
 • Programiranje obrazovnog robota za izbjegavanje prepreka koristeći Python
 • Razumjevanje složene etike kada se radi o robotici i AI
 • Masterclass iz dizajna weba i aplikacija

 

Ljetni tečaj za polaznike između 12 i 14 godina će se održavati u terminu: 11.08. do 17.08.2024.

Ljetni tečaj za polaznike između 15 i 18 godina će biti dostupan u terminu: 28.07. – 10.08.2024.

ENGINEER SUMMER EXPERIENCE

Tijekom dva tjedna polaznici će moći ući u kožu inženjera koji radi u Londonu, kroz niz impresivnih simulacija karijere i ekskluzivne profesionalne posjete gradilištima. Ljetni tečaj će voditi inženjeri iz svjetski poznatih tvrtki specijaliziranih za strojarstvo, građevinarstvo, materijale, zrakoplovno i svemirsko inženjerstvo… Polaznici će posjetiti najveću zbirku klasičnih automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu te će moći razgledati avion Boeing 747 zajedno sa zrakoplovnim inženjerima…

 

Ovaj ljetni tečaj uključivati će sljedeće aktivnosti:

 • Boeing iskustvo: polaznici će imati ekskluzivni pristup nizu komercijalnih zrakoplova uz zrakoplovne inženjere i pilote na aerodromu
 • Raditi i rastaviti benzinski motor pod nadzorom vrhunskog inženjera strojarstva
 • Dizajniranje vlastitog mosta
 • Predstavljanje vlastitog inženjerski start-up skupini stručnjaka
 • Stvaranje i rad na vlastitim inženjerskim rješenjima

 

Ljetni tečaj za polaznike između 12 i 14 godina će se održavati od 11.08. do 17.08.2024.

Ljetni tečaj za polaznike između 15 i 18 godina će biti dostupan u terminima: 07.07. – 20.07.2024. , 28.07. – 10.08.2024. i 18.08. – 31.08.2024.

INVESTMENT BANKER SUMMER EXPERIENCE

Tijekom 2 tjedna polaznici će doživjeti neka od najekskluzivnijih iskustava investicijskog bankarstva koja se mogu zamisliti: imati će priliku trgovati na burzi u londonskom neboderu, sudjelovati u simuliranom M&A poslu i izgraditi vlastiti portfelj dionica koji će biti pregledati stručnjaci.

 

Ovaj ljetni tečaj uključivati će sljedeće aktivnosti:

 • Trgovanje uživo u poznatom neboderu londondske burze
 • Sudjelovanje u simulaciji trgovanja koju koriste 10 najboljih svjetskih investicijskih banaka 
 • Izrađivanje vlastitog portfelja dionica
 • Prisustovanje ekskluzivnom mrežnom događaju unutar The Sharda
 • Sudjelujte u poslovima spajanja i akvizicija (Mergers & Acquisitions)

 

Ljetni tečaj za polaznike između 12 i 14 godina će se održavati od 11.08. do 17.08.2024.

Ljetni tečaj za polaznike između 15 i 18 godina će biti dostupan u terminima: 07.07. – 20.07.2024. , 28.07. – 10.08.2024. i 18.08. – 31.08.2024.

PSYCHOLOGIST SUMMER EXPERIENCE

Tijekom 2 tjedna, polaznici će moći ući u kožu psihologa koji radi u Londonu, kroz niz impresivnih simulacija karijere i ekskluzivnih profesionalnih posjeta. Ući će u simulirani odjel za mentalno zdravlje, obaviti konzultacije s pacijentima i koristiti vrhunsku VR za liječenje psiholoških poremećaja. Polaznici koji sudjeluju u ovoj jedinstvenoj prilici izgradit će profesionalne kontakte i upoznati ljude istomišljenike. Također će moći iskusiti život na prestižnom University College London (UCL), a ovaj program izgledat će sjajno na sveučilišnim prijavama.

 

Ovaj ljetni tečaj uključivati će sljedeće aktivnosti:

 • Provođenje konzultacija pacijenata uživo u simuliranoj psihološkoj klinici pod vodstvom iskusnih kliničkih psihologa
 • Aktivnosti forenzičnog psihologa u kaznenom suđenju uživo: provedite psihometrijsku procjenu počinitelja, djelujte kao vještak na sudu i konzultirajte se s povjerenstvom za uvjetni otpust
 • Istraživanje života na odjelu za mentalno zdravlje na simuliranom bolničkom odjelu; surađujte s timom psihologa, medicinskih sestara i liječnika kako biste dijagnosticirali i liječili svoje pacijente
 • Posjeta stadiona Premier lige i gdje će polaznici vježbati inovativne psihološke tehnike koje se koriste kako bi elitnim sportašima dali 'mentalnu prednost' na dan utakmice
 • Otkrijte najnovije vrhunske psihološke tehnike u pionirskoj tvrtki PsychTech, uključujući korištenje virtualne stvarnosti za liječenje stanja kao što su fobije, PTSP ili anksioznost

 

Ljetni tečaj za polaznike između 15 i 18 godina će biti dostupan u terminima: 07.07. – 20.07.2024. i 28.07. – 10.08.2024.

CIJENA UKLJUČUJE

 • 30 školskih sati nastave tjedno
 • Smještaj na kampusu
 • Puni pansion
 • Nastavni materijali
 • Diploma po završetku tečaja
 • Organizirane večernje aktivnosti
 • Ekskluzivni posjeti radnim mjestima
 • Razgled Londona vikendom
 • Pismo preporuke
 • Poklon torba, bilježnica i kemijska

CIJENA PO POLAZNIKU

CIJENA PO POLAZNIKU ZA 2 TJEDNA
Ljetni kamp karijera 6717 €
Ljetni premium kamp* 7886 €
Transfer od/do zračne luke  350 €

 

Ljetni premium kamp*: uključuje dodatnih 20 školskih sati rada i privatnu večeru sa stručnjacima, izradu profesionalnog portfolia (CV, LinkedIn profil …). Dostupno samo za polaznike između 15 i 18 godina.

 

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka