CAMBRIDGE COLLEGE SUMMER SCHOOL | Ljetni kamp za djecu

Uči engleski i provedi ljeto u sveučilišnom centru Velike Britanije - Cambridgeu

CAMBRIDGE COLLEGE SUMMER SCHOOL | Ljetni kamp za djecu

CAMBRIDGE COLLEGE SUMMER SCHOOL | Ljetni kamp za djecu

Škola

Tečajevi se održavaju u privatnoj srednjoj školi u gradu Cambridgeu Sancton Wood School koje se nalaze 15 min javnim prijevozom od centra grada i slavnog sveučilišta. Kako se polaznici nalaze u slavnom sveučilišnom gradu moći će doživjeti kako je to biti student tog slavnog sveučilišta. Škole se nalaze blizu željezničke stanice i Botaničkog vrta Sveučilišta Cambridge. Svako jutro nakon doručka polaznici će do jezičnog centra ići javnim prijevozom.

Smještaj

Sobe su jednokrevetne s vlastitom kupaonicom i modernom opremom. Učenicima su na raspolaganju dvorane za rekreaciju ili sastanke s vršnjacima.

Sport i razonoda 

Polaznici mogu sudjelovati u raznim sportovima s loptom, fitnesom, jogom i još mnogo toga. Navečer se organiziraju razne aktivnosti, kao talent show, disco, karaoke, kvizovi itd.

Izleti

Program tečaja uključuje dva cjelodnevna izleta u petak i ponedjeljak. Jedan od njih povezan je s predmetom koji se proučava i pomaže polaznicima da što bolje primjene usvojeno gradivo. Posjećuju se različiti gradovi: Brighton, Bath, Stratford-upon-Avon, Bristol, London.

GENERAL INFORMATION

Dob:  15-17 godina
Smještaj: učenički dom
Nastava: 30 šk. sati tjedno
Putuje se: ponedjeljak - nedjelja
Datum održavanja: 7. srpnja - 17. kolovoza 2024.
Trajanje: 2 ili 4 tjedna
Grupe: do 15 polaznika
Potrebna razina predznanja: B1

TEČAJEVI JEZIKA

Prirodoslovne znanosti
Tečaj koji se fokusira na prirodoslovne znanosti je savršen za polaznike koji žele naučiti kako funkcionira svijet. Tijekom tečaja polazniti će prolaziti kroz kurikulume tri prirodoslovna predmeta: kemije, fizike i biologije te razvijati engleski vokabular povezan s tim predmetima.

 

Tečaj se održava u Sancton Wood School u Cambridgeu.

Mogući datumi početka su: Mogući datumi početka su: 7. i 21. srpnja ili 4. kolovoza 2024.

 

Tehničke znanosti
Tečaj je osmišljen za sve polaznike koji bi htjeli poboljšati znanje engleskog u tehničkim znanostima i pri tome se fokusirati na inovacije, dizajn i građevinu. Koristeći i znanost i matematiku polaznici će raditi na temama koje pokrivaju rješavanje stvarnih problema poput izgradnje mostova, zgrada, struijnih krugova, matematičkih izvoda, ali će se dotaći i tema poput klimatskih promjena i promjena u ekosustavima.

 

Tečaj se održava u Sancton Wood School u Cambridgeu.

Mogući datumi početka su: 7. i 21. srpnja ili 4. kolovoza 2024.

Ovaj dvotjedni program osmišljen je za polaznike koji traže zanimljiv uvod u studij arhitekture, koji će im pomoći u postavljanju temelja za buduću karijeru u industriji. Razvijte svoje razumijevanje arhitekture kao područja u kojem je bitno znati raditi u timu, a to ćete najbolje naučiti sudjelovanjem u grupnim projektima Time to Shine. Ovdje ćete koristiti predmetno znanje koje ste proučavali na tečaju dok blisko surađujete sa svojim kolegama iz grupe kako biste iznijeli vlastite prezentacije koje potiču na razmišljanje. Od inspiriranosti arhitekturom prošlosti do dizajniranja nacrta budućnosti, tečaj arhitekture na Cambridge Collegeu osmišljen je kako bi vas najbolje pripremio za izazove koji dolaze.

 

Tečaj se održava u Sancton Wood School u Cambridgeu.

Mogući datumi početka su: 7. i 21. srpnja ili 4. kolovoza 2024.

Poslovanje
Ovaj je tečaj osmišljen za mlade poslovne ljude budućnosti. Polaznici će razvijati svoje jezične vještine usporedno s poslovnim vještinama i najnovijim poslovnim praksama. Predmeti putem kojih će se učiti su: financije, marketing, održivost i razvoj. Kao dio programa ovog tečaja polaznici će i razvijati poslovni plan za novu start-up kompaniju i predstavljati svoj proizvod potencijalnim investitorima.

 

Tečaj se održava u Sancton Wood School u Cambridgeu.

Mogući datumi početka su: 7. i 21. srpnja ili 4. kolovoza 2024.

Pripreme za studij medicine u Velikoj Britaniji i Europi
Na tečaju koji priprema polaznike da jednoga dana budu studenti medicine u Velikoj Britaniji ili negdje drugdje u Europi ili svijetu, razvijaju se praktične vještine, medicinsko znanje i engleski jezik povezan sa specifičnim vokabularom struke, za sve one koji bi jednoga dana htjeli postati doktori medicine ili stomatolozi. Polaznici će prolaziti kroz načine studiranja medicine na prestižnim sveučilištima u UK (posebice na Sveučilištu Cambridge i Sveučilištu Oxford), ali će i tijekom tečaja prolaziti kroz tečaj prve pomoći. Osim teorije i prakse, polaznici će učiti kako medicinu sagledati iz šireg i etičkog konteksta i učit će kako razvijati krističko mišljene i shvaćati probleme u javnom zdravstvu.

 

Tečaj se održava u Sancton Wood School u Cambridgeu.

Mogući datumi početka su: 7. i 21. srpnja ili 4. kolovoza 2024.

U ovom ćete tečaju naučiti glavna područja koja proučava psihologija te kako se psihologija koristi u drugim područjima poput psihologike, sociologije, marketinga i zdravstva. Osim toga razvit ćete teoretsko i praktično razumijevanje tehnika koje se koriste u kliničkoj psihologiji, uključujući neuropsihologiju.

Tijekom ovog tečaja polaznici će sudjelovati u uzbudljivom psihološkom projektu Time to Shine u kojem će provesti niz eksperimenata ponašanja čiji će cilj biti otkriti kako podsvjesni čimbenici utječu na um.

 

Tečaj se održava u Sancton Wood School u Cambridgeu.

Mogući datumi početka su: 7. i 21. srpnja ili 4. kolovoza 2024.

Tijekom ovog dvotjednog programa naučit ćete i razviti te primijeniti ključne vještine 21. stoljeća kroz zabavne i zanimljive lekcije, uključujući kritičko razmišljanje, komunikaciju, kreativnost i suradnju. Kroz sam tečaj prolazit će se sljedeće teme:

Temeljna načela: Polaznici će naučiti temeljna načela umjetnosti i dizajna, uključujući kompoziciju, teoriju boja i perspektivu.
Istraživanje medija: Polaznici će eksperimentirati s različitim umjetničkim medijima i tehnikama, od slikarstva i kiparstva do digitalne umjetnosti.
Kreativno izražavanje: Poticati će se polaznike da istraže svoje jedinstvene kreativne glasove i razviju svoj osobni umjetnički stil.
Povijest umjetnosti i kontekst: Polaznici će steći razumijevanje povijesnog i kulturnog konteksta umjetnosti, obogaćujući svoje razumijevanje svijeta umjetnosti.
Razvoj portfelja: Do kraja tečaja polaznici će imati portfelj svojih radova koji odražava njihov umjetnički razvoj i kreativnost.

 

Tečaj se održava u Sancton Wood School u Cambridgeu.

Mogući datumi početka su: 7. i 21. srpnja ili 4. kolovoza 2024.

Cijena uključuje

 • Smještaj u učeničkom domu
 • Puni pansion
 • 33 šk. sati engleskog jezika tjedno
 • Ispit za određivanje razine znanja, korištenje nastavnih materijala i potvrdu o završenom tečaju
 • 1 cjelodnevni izlet tjedno (bez posljednjeg tjedna)
 • Zabavni program u popodnevnim i večernjim satima
 • Korištenje interneta i Wi-Fi-ja
 • Pristup EtonX Online platformi za učenje
   
 • Stalni nadzor polaznika
 • UK SIM kartica
 • Zdravstveno osiguranje
 • 24-satni telefon za hitne slučajeve

Datumi početka i cijene:

2 tjedna 7. srpnja, 21. srpnja, 4. kolovoza 2024.  5765 €
4 tjedna  7. srpnja, 21. srpnja 2024. 11 530 €

Polog za upis: 900 € (odbija se od naknade za tečaj, u slučaju otkazivanja polog se ne vraća) 

Prijevoz iz zračne luke: Zračna luka Heathrow: 305 € / 2 smjera 
Za drugu zračnu luku - na zahtjev i uz provjeru dostupnosti

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom

 

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka