INTERNATIONAL SCHOOL OF MILAN - LJETNI KAMP MODE I JEZIKA

Ljetni kamp za polaznike od 13 do 17 godina

Popunjeno za ljeto 2024.!

Škola

Jezični kamp se nalazi u International School of Milan, u općini Baranzate udaljenoj samo nekoliko kilometara od centra Milana. International School of Milan je najstarija škola u gradu te je sama škola prestižna znamenitost grada. Školu je osnovala obitelj Formiga 1958. godine te nudi polaznicima priliku za visokokvalitetno učenje, odlične smještajne kapacitete i ugodno međunarodno okruženje. Škola je opremljena i različitim sportskim objektima (npr. unutarnji bazen), studiom za glazbu i kazalištem.

Smještaj

Polaznici su smješteni na kampusu u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa zajedničkom kupaonicom koju dijele najviše 3 polaznika. Polaznici će biti raspodijeljeni u sobe prema spolu (djevojke i dječaci odvojeno) i godinama, a najčešće se stavljaju zajedno polaznici koji su sličnih godina, ali različitih nacionalnosti kako bi se potaknuli da što više vježbaju engleski. U učeničkom domu se nalaze i prostrane zajedničke prostorije (dnevna soba, terasa, kuhinja) gdje će se polaznici moći družiti i opustiti.

Izleti

Naši polaznici će imati priliku bolje istražiti grad Milan sa posebnim naglaskom na istraživanje svijeta mode, umjetnosti i dizajna. Izvan nastave biti će organizirani vođeni obilasci legendarnih modnih, dizajnerskih i umjetničkih lokacija u Milanu (Corso Como, Montenapoleone područje, Sforzesco dvorac, muzej Armani Silos, muzej Triennale…). Također, imati će i dva izleta izvan Milana do prekrasnih jezera Como i Maggiore.
Tijekom izleta, polaznici će imati priliku vježbati talijanski jezik i otkriti talijansku kulturu.

GENERAL INFORMATION

Dob: 13 - 17 godina
Smještaj: Na kampusu
Nastava: 40 školskih sati nastave tjedno
Putuje se: Nedjelja - subota
Datumi održavanja:

30.06. - 13.07. i 14.07. - 27.07.2024.

Popunjeno!

Trajanje tečaja: 2 tjedna
Grupe: Maksimalno 10 polaznika

 

LJETNI TEČAJEVI

Polaznici mogu birati između tečaja jezika (talijanski ili engleski jezik) i tečaja mode i dizajna ujutro, a u popodnevnim satima svi polaznici pohađaju tečaj održive mode.

Nastava jezika će biti usredotočena na korištenje gramatike i vokabulara u razgovoru kako bi polaznici stekli potrebno samopouzdanje i jezične vještine. Nastavnici su visokokvalificirani i olakšavaju učenje korištenjem interaktivnih metoda. Svaki tjedan polaznici će ići na izlete u muzeje kako bi mogli primijeniti jezične vještine u stvarnom svijetu. Nastava jezika se održava od ponedjeljka do petka u jutarnjim terminima, a počinje u 9 sati.

Nastava umjetnosti i dizajna dati će polaznicima bolji uvid u kreativne i tehničke aspekte modne industrije, pripremiti ih za karijeru u modnom dizajnu, dizajnu tekstila te će savladati osnove skiciranja u modi i tehničkog crtanja. Na kraju dvotjednog tečaja polaznici će imati organiziran portfelj koji će moći podijeliti sa svojim prijateljima i roditeljima.

U popodnevnim satima, svi će se polaznici okupiti i zajedno pohađati tečaj održive mode koji pruža praktično iskustvo usmjereno na održive tehnike modnog dizajna. Polaznici će naučiti nove kreativne pristupe stvaranju odjevnih predmeta (recikliranje, dekonstrukcija, rekonstrukcija…). Ovaj tečaj završava fotografiranjem i prezentacijom radova tijekom posljednjeg dana, a na izložbu su pozvani i roditelji.


Naši modni tečajevi razvijeni su u suradnji s Nicolettom Morozzi, savjetnicom za modni dizajn u New Academy of Fine Arts (NABA) i Lorenzom Branzi, NABA profesoricom i dizajnericom te u suradnji s modnim stručnjacima i specijalistima.

UKLJUČENO U CIJENU

  • Smještaj na kampusu
  • 20 školskih sati nastave jezika ili dizajna tjedno
  • 20 školskih sati nastave održive mode tjedno
  • Diploma o završenom tečaju
  • Kulturološke aktivnosti u Milanu
  • Izleti vikendom
  • Puni pansion
  • Wi-Fi
  • Nastavni materijali
  • Torba dobrodošlice sa suvenirima s kampa

CIJENA TEČAJA

CIJENA PO POLAZNIKU
Tečaj 2 tjedna 3100 €
Povratni transfer od/do zračnih luka Malpensa i Linate* 240 €

 

*Povratni transfer se odnosi na letove u dolasku nedjeljom (između 9 i 16h) i u odlasku subotom (između 10 i 16h).

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka