WORK AND TRAVEL USA: Obavijest za sve one koji su se prijavili ili razmišljaju o prijavi za Work and Travel poslove!

07.12.2021

Prati sve informacije vezane za Work and Travel USA program.


Svi oni koji ovo ljeto planiraju odlazak na Work and Travel USA program, osim praćenja informacija o tome koji su novi Work and Travel poslovi, moraju pratiti i obavijesti o epidemiološkim mjerama. Work and Travel agencija IntegralEdu pravovremeno će te obavijestiti o svim novim informacijama!

 

Predsjednik Biden objavio je nove mjere kojima želi zaštiti građane od varijanti Delta i Omicron. Prenosimo vam službeno priopćenje Bijele kuće s podacima o protokolima testiranja. Ova pravila trenutno se odnose i na Work and Travel, Hrvatska nije iznimka!
 
• Jačanje globalnih protokola testiranja prije polaska: početkom sljedećeg tjedna, Sjedinjene Američke Države pooštrit će protokole testiranja prije putovanja zahtijevajući od svih dolaznih međunarodnih putnika da se testiraju unutar jednog dana od polaska na globalnoj razini, bez obzira na nacionalnost ili status cijepljenja. Ovaj stroži vremenski okvir testiranja pruža dodatni stupanj zaštite javnog zdravlja dok znanstvenici nastavljaju procjenjivati varijantu Omicron.

Dakle, američka vlada trenutno zahtijeva od svih putnika u zračnom prometu koji putuju u SAD iz strane zemlje, što uključuje Work and Travel USA program, da dostave negativan rezultat COVID-19 testa napravljenog unutar 24 sata od polaska. Putnici će prije ukrcaja na let svojoj zrakoplovnoj tvrtki morati dostaviti dokaz o negativnom rezultatu.

 

Zanima te više informacija o Work and Travel USA programu? IntegralEdu je Work and Travel agencija koja će te uputiti u sve što trebaš znati. Javi nam se za besplatne konzultacije i iskoristi promociju koja traje do 24. prosinca, a u sklopu koje ti darujemo 50% popusta za Full Guarantee osiguranje.

Povezane vijesti

Nove informacije o izdavanju viza za Work and Trav...

Predsjednička proklamacija koja je stupila na snagu 22. lipnja 2020., a koja je onemogućila izdavanje J-1 viza potrebnih za odlazak na radni program, nije produžena te je ukinuta 31. ožujka ove godine...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka