Šećer na kraju – virtualni World Education Fair

22.10.2020

Najveći obrazovni sajam u jugoistočnoj Europi


Nakon što smo održali savjetovanja uživo s predstavnicima sveučilišta i našim obrazovnim savjetnicima te razne prezentacije u tri hrvatska grada, okupili smo brojne inozemne institucije iz cijele Europe i svijeta upravo na jednom mjestu - virtualnom World Education Fairu, 29.10. Dopustite nam da ih predstavimo!

Privatne srednje škole

Započnimo s privatnim srednjim školama. Ove privatne srednje škole i internati nude vrhunsko obrazovanje koje će vaše dijete pripremiti za upis studija na nekom od najboljih inozemnih sveučilišta poput Oxforda ili Cambridgea. Učenici ovih škola postižu vrhunske rezultate na završnim ispitima, a neke od njih su:

Collège Lycée Saint Charles, Švicarska;

Oxford International College, Velika Britanija;

Oxford Sixth Form College, Velika Britanija;

Bucksmore Education, Velika Britanija;

d'Overbroeck's College, Velika Britanija.

Zanima vas visoko obrazovanje u inozemstvu? U nastavku potražite više informacija o sveučilištima koja će nam se pridružiti. U jednom danu "proputujte" cijelom Europom, pa čak i Sjevernom Amerikom.

Sjever Europe

Danska i Finska

Danska i Finska se posebno ponose besplatnim visokim obrazovanjem. Sveučilišta koja će vas potaknuti na odabir ovih zemalja su Dania Academy i VIA University College iz Danske te finsko sveučilište University of Jyväskylä.

Dania Academy je poznata po svojim studijskim programima u području IT-a, automobilskog menadžmenta i uslužnih djelatnosti.

S druge strane, VIA University College je najveća obrazovna institucija tog tipa u Danskoj te je odabrana kao jedna od najinovativnijih. Više od 25% VIA studenata tijekom studija odluči pokrenuti vlastitu tvrtku ili aktivno sudjeluje u inovacijama. Trenutno ima više od 1100 studenata koji studiraju modu, izradu i dizajn namještaja ili dizajn i tehnologiju. Nastava se temelji na bliskoj povezanosti teorije i prakse što je izvrsno iskustvo za dobro zaposlenje.

University of Jyväskylä je jedno od najvećih i najpopularnijih sveučilišta u Finskoj te nudi iznimno kvalitetne diplomske studije na engleskom jeziku koji se temelje na istraživanjima. Studiji su dostupni u raznim područjima od bankarstva do nuklearne fizike.

Nizozemska i Velika Britanija

Nikako ne smijemo izostaviti Nizozemsku, koja uz povoljne školarine ima i top sveučilišta kao što je Radboud University. Ono se nalazi u top 1% svjetskih sveučilišta. Impresivno, zar ne?

Velika Britanija - omiljena akademska destinacija hrvatskih učenika.

De Montfort University je sveučilište poznato po svojim umjetničkim studijima, a kao jedan od njegovih najsnažnijih programa ističemo studij arhitekture.

University of Central Lancashire smješteno je u gradu Prestonu koje je proglašeno najjeftinijim britanskim gradom za studente. Uz to, svim novim studentima sveučilište garantira smještaj na svom kampusu.

Uhvati zadnji vlak za upise studija u siječnju 2021. i ostvari pravo na studentski zajam!

Središnja Europa

Mađarska, Njemačka i Austrija

Za sveučilišta koja ćemo predstaviti iz središnje Europe možemo reći da odišu velikim potencijalom i imaju bezbroj ekonomskih studija.

Corvinus University of Budapest je najbolja obrazovna institucija u Mađarskoj u području ekonomije, menadžmenta i društvenih znanosti. Bez brige, studiji se održavaju na engleskom jeziku.

ISM International School of Management i University of Cologne u Njemačkoj su savršen primjer dvojnog sustava visokoobrazovnih institucija u Njemačkoj. ISM je sveučilište primijenjenih znanosti, Fachhochschule, fokusirano na praktično znanje, a University of Cologne je znanstveno sveučilište, Universität, fokusirano na istraživačku i znanstvenu stranu znanja.

Uz dva njemačka sveučilišta, na virtualnom sajmu možete upoznati i austrijsko privatno sveučilište smješteno u Beču, MODUL University Vienna.

Sjeverna Amerika

Kanada

Ako želite ostvariti dugogodišnju želju i studirati na drugoj strani bare, upoznajte Centennial College iz Kanade.

Centennial College najstarije je državno sveučilište u provinciji Ontario u Kanadi, a prepoznato je kao jedna od najraznolikijih obrazovnih institucija u ovom gradu. Tijekom posljednjih 50 godina transformiralo se iz lokalnog sveučilišta u međunarodnu instituciju prisutnu u zemljama poput Kine, Indije, Južne Koreje i Brazila. Sveučilište nudi redovne i izvanredne studijske programe u preko 100 priznatih područja studija na četiri kampusa u Torontu.

Sigurni smo da ćete pronaći idealni studijski ili srednjoškolski program na nekoj od ovih institucija. Naravno, naši obrazovni savjetnici će biti dostupni tijekom cijelog virtualnog sajma za konzultacije.

Sudjelovanje na virtualnom izdanju je u potpunosti besplatno. Prijavi se ovdje!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka