Usavrši njemački kroz ljetne kampove njemačkog jezika

03.04.2024

Tečajevi njemačkog velika su prednost pri upisu na njemačka i austrijska sveučilišta


Mnogo je razloga zbog kojih sve više djece i mladih uči njemački jezik. Njemačka je jedna od vodećih svjetskih ekonomija s mnogo poslovnih prilika i visokom potražnjom za radnom snagom, pa znanje njemačkog jezika može otvoriti vrata karijernim mogućnostima u Njemačkoj i drugim njemački govornim zemljama, kao i u međunarodnim tvrtkama koje posluju s njima.


Obrazovne institucije u Njemačkoj i Austriji ponose se visokim ugledom, a mnoge nude programe na engleskom jeziku za međunarodne studente. Međutim, poznavanje njemačkog jezika otvara dodatne mogućnosti za studij na njemačkom jeziku, ali omogućuje i bolje snalaženje u zemlji, a također omogućuje pristup bogatoj kulturnoj baštini i dubljem razumijevanju njemačke kulture.


Sve je više i onih koji se odlučuju za usavršavanje njemačkog jezika, što zbog karijernih mogućnosti, to i zbog prednosti pri upisu na austrijska i njemačka sveučilišta.


Ljetni jezični kampovi idealna su prilika za djecu i mlade da njemački uče i usavršavaju na zabavan i neformalan način, putuju, upoznaju nova mjesta i kulture, stječu brojne vještine i prijateljstva za cijeli život.


IntegralEdu nudi širok spektar tečajeva u Njemačkoj i Austriji za različite uzraste te s brojnim aktivnostima. Izdvojili smo ih nekoliko, a za neke možete ostvariti i posebne pogodnosti. 


IntegralEdu preporučuje:


Holiday Course Beč, ljetni kamp njemačkog


Holiday Course Beč tečaj je osmišljen za mlade samostalne tinejdžere koji žele poboljšati svoje znanje njemačkog jezika i istražiti Beč. Njemački se uči u grupama po najviše 15 polaznika kroz 20 ili 30 šk. sati tjedno i 5 dodatnih kulturalnih sati. Tijekom ljetnih praznika polaznici mogu upisati dodatni tečaj OSD za pripremu za stjecanje certifikata znanja njemačkog jezika. Tečaj uključuje osam nastavnih sati specijalizirane obuke za ispit za certifikat. Ovaj je kamp namijenjen mladima uzrasta od 16 do 19 godina. Više na linku.


Ako tečaj rezervirate na period od minimalno dva tjedna te rezervaciju izvršite u tjednu od 8. do 12. travnja, ostvarujete i popust od 100€.


Ljetni kamp njemačkog u Münchenu


Tečaj se održava na kampusu jezičnog centra, u hostelu A&O u centru Münchena, gdje su polaznici smješteni i gdje imaju osigurane obroke. Svaki dan nakon nastave, polaznici uživaju u raznovrsnim popodnevnim aktivnostima, istražujući gradske znamenitosti, muzeje, sportske igre te zabavne sadržaje. Subotnji cjelodnevni izleti uključuju posjete Allianz Areni, Bavaria Filmstadtu, dvorcu Nymphenburg, Deutsches Museumu, NS-Dokuzentrumu, Muzeju Mensch und Natur, koncentracijskom logoru Dachau te Marienplatzu. IntegralEdu organizira grupni polazak na tečaj uz pratitelja putovanja. Cijelu ponudu moguće je pronaći na linku.


Ovaj ljetni kamp idealan je za djecu uzrasta od 14 do 18 godina, a polazak je planiran 14. srpnja


Ako tečaj rezervirate do 12. travnja, ostvarujete i popust od 100€.


Wannsee pored Berlina – ljetni kamp njemačkog


Ljetni kamp njemačkog jezika pored Berlina pruža jedinstvenu priliku za učenje i zabavu u srcu Njemačke. Smješten u prekrasnom prirodnom okruženju nedaleko od Berlina, kraj jednog od najvećih jezera u tom dijelu Njemačke, ovaj kamp nudi intenzivan program učenja njemačkog jezika za sve uzraste. Posjete muzejima, umjetničkim galerijama, povijesnim spomenicima i upoznavanje s lokalnom kuhinjom samo su neki od doživljaja koje će sudionici doživjeti tijekom svog boravka. Kamp je namijenjen djeci uzrasta od 13 do 17 godina. Više informacija moguće je pronaći na linku.


Lindau ljetni kamp Njemačkog


Ljetni kamp njemačkog jezika u Lindauu nudi jedinstvenu priliku za učenje i istraživanje njemačkog jezika i kulture na prekrasnom Bodenskom jezeru. Smješten na jugu Njemačke, Lindau je slikoviti grad s bogatom poviješću i šarmantnom atmosferom. Škola u kojoj će polaznici učiti nalazi se na otoku u centru povijesne jezgre grada.


Tečaj je raspoređen u 25 školskih sati tjedno, namijenjen je polaznicima u dobi od 14 do 17 godina, a profesori učenike vode u trgovine ili na tržnicu kako bi vježbali svakodnevnu konverzaciju. Osim intenzivnog učenja jezika, polaznici će imati priliku istražiti ljepotu Lindaua i okolnih područja, uključujući šetnje gradom, posjete lokalnim atrakcijama i uživanje u vodenim aktivnostima na jezeru. Više o samom tečaju možete pročitati na linku.

 

Za sva pitanja o punudama, destinacijama ili izboru ljetnog jezičnog tečaja u inozemstvu, obratite nam se s povjerenjem. Termin za besplatno savjetovanje moguće je rezervirati putem linka.
 

Povezane vijesti

Velika Britanija uvrstila Hrvatsku na zelenu listu...

Ranije ove godine Velika Britanija uvela je sustav kontrole naziva traffic light system koji svrstava zemlje u tri kategorije – zelenu, narančastu i crvenu. Ova je kategorizacija dio smjernica k...
16.07.2021 Vidi više

Ljetni jezični tečajevi u inozemstvu održat će se...

Trenutna pandemija u velikoj je mjeri utjecala na način na koji ljudi uče, rade i žive. Nedostatkom socijalnog kontakta mnogi su učenici izgubili osjećaj pripadnosti školskoj zajednici te motiv...
18.06.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka