Potvrđeni rokovi za prijave na studij u Velikoj Britaniji u 2021.

02.12.2020

Za sve učenike koji planiraju se prijaviti na studij u Velikoj Britaniji, donosimo novoobjavljene rokove za prijavu.


Britanska služba za prijave na sveučilišne studije, znana pod skraćenicom UCAS objavila je najnovije rokove za prijave na studij u Velikoj Britaniji.

 

15. siječnja i dalje ostaje kao glavni datum za prvi rok prijava na britanska sveučilišta. Broj mogućih prijava putem UCAS-a je 5. Studenti koji imaju mogućnost dodati jednu dodatnu prijavu, mogu je dodati od 11. veljače. No ne brinite, prijave na studij u Velikoj Britaniji su otvorene i nakon prvog roka, 15. siječnja.

Za učenike koji se prijave do 15. siječnja, odgovor sveučilišta mogu očekivati do 20. svibnja. Nakon što dobiju odgovore svih sveučilišta na koja su se prijavili do 3. lipnja, učenici imaju do 10. lipnja kako bi potvrdili svoj izbor.

Dodatno, za akademsku godinu 2021. neka sveučilišta su najavila stipendije i snižene školarine čak do 30%. Ovdje potražite više informacija.

Zainteresirani ste za prijavu na studij u Velikoj Britaniji? Obratite se našim stručnim obrazovnim savjetnicima za besplatne konzultacije i započnite prijavu. Rado će odgovoriti na sva vaša pitanja. Link za prijavu potražite ovdje ili nam se obratite na info@integraledu.hr.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka