Niže školarine za rane prijave na Istituto Europeo di Design

03.04.2023


Ranije prijave na sveučilišta u inozemstvu donose brojne pogodnosti! Ranom prijavom na željeni studij u inozemstvu dobit ćete raniji odgovor sveučilišta o tome zadovoljavate li potrebne kriterije, moći ćete tražiti studentski smještaj na vrijeme te pronaći onaj koji odgovara vašim kriterijima, bez stresa ćete početi planirati svoje studiranje u inozemstvu, a na nekim institucijama rana prijava znači i niža cijena školarine! Jedna od takvih je IED Istituto Europeo di Design, cijenjena škola dizajna u Italiji. 

Nastavite čitati kako biste saznali više o vrhunskim studijima u Italiji te popustima koje IED nudi. Ako imate pitanja, ovdje smo da vam damo odgovor! Kontaktirajte nas ovdje

Jedna od najboljih škola za dizajn na svijetu

IED, ili Istituto Europeo di Design, svjetski je poznata škola dizajna koja oblikuje kreativnu industriju više od 50 godina. Osnovan 1966. u Milanu, IED se od tada proširio na devet lokacija diljem Italije, Španjolske i Brazila, nudeći širok raspon preddiplomskih i diplomskih programa u različitim područjima dizajna.

Na IED-u studenti mogu birati između različitih studijskih programa dizajna, uključujući modu, dizajn interijera, dizajn proizvoda, grafički dizajn, komunikacijski dizajn, transportni dizajn, digitalnu komunikaciju i kreativno oglašavanje. Interdisciplinarni pristup obrazovanju omogućuje učenicima da istražuju različite discipline i razviju holističko razumijevanje dizajna.

Jedna od ključnih prednosti IED-a je fokus na praktično učenje. Škola vjeruje u praktični pristup obrazovanju, u kojem se učenike potiče na eksperimentiranje, izradu prototipa i suradnju na projektima iz stvarnog svijeta. Ovaj pristup ne samo da priprema studente za zahtjeve industrije, već im također pomaže razviti snažan portfelj koji prikazuje njihove vještine i kreativnost. Uz svoje akademske programe, IED također nudi širok raspon izvannastavnih aktivnosti, kao što su radionice, seminari i događaji, koji studentima pružaju priliku za umrežavanje s profesionalcima iz industrije, prikazivanje njihovog rada i stjecanje vrijednih uvida u industriju dizajna. Drugi jedinstveni aspekt IED-a je njegov međunarodni karakter. IED privlači raznoliko studentsko tijelo iz cijelog svijeta, stvarajući živahno i dinamično okruženje za učenje. Osim toga, IED ima partnerstva s vodećim školama dizajna i institucijama diljem svijeta, što studentima omogućuje sudjelovanje u programima razmjene i međunarodnoj suradnji.

IED-ova predanost izvrsnosti u obrazovanju o dizajnu prepoznata je brojnim industrijskim priznanjima i ljestvicama. Prestižne publikacije kao što su QS World University Rankings, Domus Magazine i Business of Fashion školu su rangirale među najbolje škole dizajna u svijetu.

Zaključno, IED je izvrstan izbor za studente koji su strastveni u dizajnu i traže vrhunsko dizajnersko obrazovanje. Sa svojim fokusom na praktično učenje, interdisciplinarnim pristupom, međunarodnim karakterom i industrijskim partnerstvima, IED studentima pruža vještine i znanja koja su im potrebna za uspjeh u konkurentnom svijetu dizajna.

Niže školarine za rane prijave

UNDERGRADUATE & FOUNDATION 

IED Italija i Accademia Aldo Galli: Popust od 10% primjenjivat će se na školarinu za sve one koji se do 31. svibnja upišu na preddiplomski studij ili pripremnu godinu. 

IED Španjolska: Popust od 15% primjenjivat će se na školarinu za sve one koji se do 4. travnja upišu na preddiplomski studij ili pripremnu godinu.

MASTER 

IED Italija, IED Španjolska i Accademia Aldo Galli: Popust od 15% primjenjivat će se na školarinu: 
• za sve one koji se do 28. travnja upišu na diplomske studije koji počinje u listopadu/studenom 2023. 
• svima koji će se do 9. lipnja upisati na diplomski studij koji počinje u siječnju 2024. 

SEMESTER, ACADEMIC YEAR/ONE YEAR 

IED Italija i Španjolska: Svi oni koji se upišu do 14. travnja ostvarit će popust od 15% na školarinu.

LJETNI IED PROGRAMI

Italija, IED Španjolska i Accademia Aldo Galli: 15% popusta

Odaberite željeni termin za savjetovanje i naši obrazovni savjetnici informirat će vas o studiranju u Italiji, dizajnu na IED-u te stipendijama za studiranje u Italiji. Rezervirajte željeni termin ovdje

Ključne riječi:
studij u inozemstvu

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka