5 razloga zašto studirati na NHL Stenden University of Applied Sciences

15.03.2021

Odabirom NHL Stenden University of Applied Sciences dobivaš korisnu diplomu.


Sveučilište se nalazi u top 3 sveučilišta primijenjene znanosti u Nizozemskoj, a čak 80% studenata je generalno ili vrlo zadovoljno sa svojim studijskim programom. Studiji poput Hospitality Management i International Business su proglašeni najboljim studijskim programima u tim područjima u Nizozemskoj!

1. Dinamična globalna mreža

Sveučilište te želi pripremiti za međunarodnu okolinu koja se stalno mijenja. Imat ćeš priliku susresti se s preko 80 nacionalnosti tijekom studiranja na Stendenu. Nudi ti se i mogućnost posjeteu Indoneziju, Katar, Južnu Afriku, Tajland, Kinu i Italiju. Sveučilište je, također, partner sa 150 sveučilišta diljem svijeta.

2. Inovativni način podučavanja

Nauči kako okrenuti ideje u praktična rješenja! Rješavat ćeš zadatke iz stvarnog poslovnog svijeta. Radit ćeš u malim grupama na zadacima stvarnih klijenata. Samo neki od studija koje ćemo istaknuti su Creative Business, Media Management; Leisure & Events Management i Content & Media Strategy.

3. Izvrsne prilike za karijeru

Na kampusu sveučilišta bit će ti dodijeljen osobni savjetnik koji će ti pomoći zacrtati ciljeve tvog studiranja i učenja, a time ćeš se pripremiti i za karijeru nakon studija. Odlična činjenica je da je čak 80% studenata pronašlo posao unutar 3 mjeseca od diplomiranja.

4. Dinamičan studentski život

Studiranjem na Stendenu imat ćeš priliku istražiti Nizozemsku te raditi sa studentima iz cijelog svijeta. Na dva kampusa sveučilišta u Emmenu i Leeuwardenu imat ćeš priliku iskusiti pravi studentski život, a svoje slobodno vrijeme provoditi u nekim od brojnih restorana, kafića, klubova i ostalih zabavnih sadržaja.

5. Pristupačno obrazovanje

Korisno je znati da se na nizozemskim sveučilištima naknada za prvu godinu studija za sve preddiplomske studije upola smanjuje. Štoviše, u Nizozemskoj postoji vrlo pogodan sustav financiranja studenata putem bespovratnih sredstava i subvencija koje nudi država, kako za pokrivanje sveučilišnih, tako i životnih troškova. U Nizozemskoj prevladava privatni smještaj u obliku iznajmljivanja sobe ili cijelog stana zajedno s ostalim studentima. Leeuwarden i Emmen su gradovi srednje veličine i bogate povijesti, a imaju pristupačne cijene smještaja i životnih troškova.

Nastavi svoje obrazovanje na jednom od najboljih sveučilišta primijenjenih znanosti u Nizozemskoj. Javi nam se za sve informacije.

Ključne riječi:
studiranje u nizozemskoj

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka