U iščekivanju ljeta 2022. uz bogatu ponudu i bez ograničenja! | LJETNI JEZIČNI KAMPOVI ZA DJECU U INOZEMSTVU

07.02.2022

Tečajevi stranih jezika | ljetni kamp za djecu | jezični tečajevi u inozemstvu | učenje stranih jezika u inozemstvu | ljetni kampovi za djecu | učenje engleskog u Londonu | učenje njemačkog u inozemstvu – sve informacije na jednome mjestu!


Ljeto je idealno vrijeme za razvijanje novih ili usavršavanje postojećih vještina, a najbolja opcija za to svakako su ljetni jezični tečajevi u inozemstvu koji spajaju zabavu i efikasno učenje. Svakoga dana širimo ponudu potvrđenih tečajeva stranih jezika u inozemstvu za ovo ljeto!

Jezični tečajevi u inozemstvu najbrži su način za usavršavanje stranoga jezika te prilika za međunarodno iskustvo, upoznavanje različitih kultura, razvijanje hobija i ljeto koje će se pamtiti zauvijek. U ljetnim jezičnim kampovima u inozemstvu djeca slobodno vrijeme provode onako kako žele; druže se s novim prijateljima, uključeni su u sportske aktivnosti, bave se svojim hobijima. Uz različite aktivnosti u vrlo kratkom roku dolaze do zavidne razine znanja stranoga jezika! Odaberite idealan ljetni kamp za djecu u inozemstvu – najzabavnije učenje stranoga jezika zagarantirano je!

Ljetni kampovi za djecu – IntegralEdu preporuka jezičnih tečajeva koje morate istražiti:

Za one od 8 do 17 godina koji žele usavršiti engleski jezik: 

Bromsgrove School

Bromsgrove je jedan od najstarijih britanskih internata osnovan 1553. godine. Ima dugogodišnje iskustvo u podučavanju stranih učenika, a danas spada među najelitnije britanske internate. Udaljen je 30 minuta od Birminghama i na manje je od dva sata od Londona.

Program ljetnog tečaja uključuje 20 školskih sati engleskog tjedno, a sva predavanja vode najbolji profesori u svom području.  

Svi polaznici mogu koristiti moderno opremljena sportska igrališta, grijani bazen, teren za hokej na travi i nogometno igralište, teniske terene, plesni studio, teren za skvoš i travnjake. Svaki dan odabiru tri aktivnosti koje ih zanimaju, među kojima su slikanje, kuhanje, košarka, graničar, nogomet, ples, badminton, plivanje, znanost, tenis, skakanje, odbojka. 

Više informacija pročitajte ovdje.

Za one od 10 do 17 godina koji žele usavršiti njemački jezik: 

Berlin Werbelinsee

Jezični centar se nalazi u ogromnom parku Schorfheide, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Berlin je udaljen oko 60. Kampus je smješten usred prekrasne, prostrane šume i pored jezera Werblingen, gdje jezični centar ima svoju plažu.

Nastava se odvija svaki radni dan u trajanju od 4 školska sata. Polaznici su raspoređeni u grupe do 15 osoba, te vježbaju osnovne jezične vještine. 

Nakon nastave, polaznici mogu sudjelovati u brojnim sportskim aktivnostima – kajak, plivanje, vožnja na vodi na jezeru Werblingen, odbojka, badminton, stolni tenis, nogomet, rukomet, odbojka na pijesku, hokej i još mnogo toga. Jezični centar također ima i kino, što poslijepodne čini još raznovrsnijim i zanimljivijim za polaznike. 

Više informacija pročitajte ovdje.

Za one od 13 do 17 godina koji žele usavršiti engleski jezik: 

London Southbank

Jezični centar Southbank London nalazi se u centru Londona na Sveučilištu London South Bank, a iz predavaonica i soba studentskih domova širi se pogled na najvišu europsku zgradu Shard, poslovni centar Londona, i na poznatu londonsku atrakciju London Eye.

Tečaj se održava u 20 šk. sati tjedno od ponedjeljka do petka u blokovima od po dva sata uz pauzu. Tijekom tečaja polaznici rade na svim komponentama engleskog jezika uz zadatke iz knjige i tekstove, ali i uz grupne radove i projekte.

Polaznici imaju isplaniran cijeli dan – od jutra kada se održava nastava do popodnevnih izleta i večernjih aktivnosti. Tijekom radnih dana ide se 4 puta tjedno na poludnevni izlet u London, a kroz cijeli boravak planirani su brojni izleti londonskim atrakcijama i popularnim lokacijama.

Više informacija pročitajte ovdje.

Za pomoć oko odabira ljetnih jezičnih tečajeva u inozemstvu stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i pomoć! Kontaktirajte nas i dopustite nam da zajedno organiziramo vašem djetetu ispunjeno ljeto za pamćenje.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka