EIT Manufacturing – vrhunski diplomski i doktorski studiji u inozemstvu usmjereni prema inovacijama

21.04.2022


Za sve one koji razmišljaju o diplomskim studijima u inozemstvu, kao i vrhunskim doktorskim studijima, EIT Manufacturing je nezaobilazna institucija. 

Mišljenje ove institucije je da budućnost proizvodnje je i bit će vrlo konkurentna, održiva i otporna, ovisna o tehnologijama i talentima. S obzirom na to, obrazovanje i osposobljavanje trebali bi stimulirati i podržavati studente da izgrade ne samo svoje tehničke vještine nego i transverzalne vještine, kako bi mogli razumjeti i djelovati u vrlo složenim ekosustavima. Pružanjem ovakvog obrazovanja EIT Manufacturing omogućuje da se studenti upoznaju sa stvarnim izazovima i najnovijim poslovnim trendovima te ih izlažu različitim okruženjima i ljudima.

„EIT Manufacturing strives to empower European companies with people who are capable and inspired to shape the future of manufacturing. Building the capacity of the future and existing manufacturing workforce is at the heart of the ongoing dual digital and green transformation.“ 

Zašto upisati diplomski studij na EIT Manufacturing?

EIT Manufacturing Master School ima za cilj privući i osnažiti talentirane i sposobne studente međunarodnom i međusektorskom mobilnošću i drugim mogućnostima učenja koja im pomažu da postanu vodeći poduzetnici i inovatori u proizvodnji.
Upisom ove progresivne institucije ostvarujete mobilnost, izvanredno mentorstvo, nebrojene prilike za umrežavanje, inovovacije i poduzetništvo te vrhunsko znanje o tome kako pretvoriti ideju u konkretno poslovanje.
Konkretno, EIT Manufacturing diplomski studiji uče studente kako razviti poslovne modele, slučajeve i planove. Nakon završetka studija moći ćete generirati start-upe ili inovacije unutar tvrtki i proizvodnog ekosustava, pridonoseći europskoj konkurentnosti, održivosti okoliša i otvaranju novih radnih mjesta.

Diplomski studiji:

People and Robots for Sustainable Work
Additive Manufacture for Full Flexibility
Zero-Defect Manufacturing for a Circular Economy
Platforms for digitalized value networks
Data Science and AI for Competitive Manufacturing

Zašto upisati doktorski studij na EIT Manufacturing?

Doktoranti EIT Manufacturinga bit će jedan od glavnih elemenata u inovacijskim zajednicama EIT Manufacturing, šireći inovacije i stvarajući nova poslovanja te radna mjesta unutar proizvodnog ekosustava.

Uz vrhunsko, progresivno, moderno obrazovanje usmjereno prema budućnosti, doktorski studiji na EIT Manufacturingu nude nevjerojatne prilike za umrežavanjem i upoznavanjem stručnjaka i inovativnih poduzetnika u različitim industrijama.

Bliska suradnja s industrijom ključna je za razvoj svih onih koji upisuju doktorske studije, što ova institucija prepoznaje i na čemu inzistira. 

 

Želiš se nastaviti obrazovati, ali uz to intenzivno razvijati svoje poduzetničke ideje, pokrenuti poslovanje ili se umrežavati s istaknutim imenima industrije koja te zanima? EIT Manufacturing teži upravo toj viziji. Javi nam se za više informacija!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka