Study German – tjedan popusta na jezične kampove za djecu i odrasle!

22.04.2022

Uči njemački u zemljama njemačkog govornog područja.


Uči ili usavrši njemački jezik u zemljama njemačkog govornog područja uz ekskluzivne popuste na ljetne kampove za djecu i odrasle u tjednu Study German, od 25. do 29. travnja! Provedi ispunjeno, dinamično i produktivno ljeto uz vrhunske tečajeve stranih jezika u inozemstvu.

Popusti se odnose na ljetne kampove škola Academic Summer, ActiLingua Academy i Dialoge Sprachschule, a vrijede uz rezervaciju i plaćanje pologa u tjednu od 25. do 29. travnja. Pročitaj više.

ActiLingua Academy

Od otvaranja 1988., ActiLingua je brzo stekla svjetsku reputaciju kao škola jezika s nizom vrhunskih tečajeva njemačkog jezika, idealnim okruženjem za učenje i modernom opremom za podučavanje. ActiLingua nudi vrhunski standard učenja jezika u tri škole na vrhunskim lokacijama u Beču u kombinaciji s atraktivnim programom za slobodno vrijeme i izvanrednim mogućnostima smještaja.

Promocije u sklopu tjedna Study German: 
•    za odabir tečaja u trajanju od 2 tjedna popust od 750 kuna,
•    za odabir tečaja u trajanju od 3 tjedna besplatno prebacivanje na intenzivni tečaj u trajanju od tjedan dana i popust od 750 kuna.

Ponuda tečajeva:
•    Teresianische Academie tečaj za polaznike od 12 do 17 godina,
•    Berlin Werbelinsee tečaj za polaznike od 10 do 17 godina,
•    tečaj za odrasle.

Pročitaj više.

Dialoge Sprachschule

Od 1991., škola Dialoge poznata je po tečajevima jezika vrlo visokog standarda s individualnom podrškom za svakog polaznika. Škola se nalazi na otoku Lindau s kojeg se pruža izravan pogled na Bodensko jezero, slikovitu luku i obližnje Alpe. Naglasak se stavlja na atmosferu za koju smatraju da je jako bitna za uspješan tečaj jezika i boravak za pamćenje. Glavni cilj ove škole je visokoprofesionalna poduka u ugodnoj atmosferi, a postižu ga dugogodišnjim iskustvom i voljom za kontinuiranim usavršavanjem.
 
Promocije u sklopu tjedna Study German: 
•    10% popusta na ljetne jezične kampove za djecu u sklopu Study German tjedna,
•    besplatni troškovi upisa tečajeva stranih jezika za odrasle tijekom cijele godine.

Ponuda tečajeva:
•    Summer School Lindau tečaj za polaznike od 12 do 17 godina,
•    Summer School tečaj za odrasle.

Pročitaj više.

Academic Summer 

Academic Summer poznata je grupacija za jezične tečajeve u inozemstvu, s ljetnim kampovima za djecu i odrasle na brojnim lokacijama, od Velike Britanije do Njemačke. Uz vrhunske tečajeve njemačkog jezika, ovi kampovi imaju impresivne aktivnosti za slobodno vrijeme; kajakarenje, paintball i skijanje po vodi samo su neke od njih.

Promocija: 
•    10% popusta na ljetni jezični kamp Academic Summer Germany u sklopu Study German tjedna.

Ponuda tečajeva:
•    ljetni tečaj za polaznike od 10 do 17 godina.

Pročitaj više.

Austrija i Njemačka

Sa svojom nevjerojatnom prirodom, kulturalnim i arhitektonskim znamenitostima, Austrija je jedna od najčarobnijih europskih destinacija. Gdje god da se okrenete, povijest, glazba i umjetnost ožive, a prekrasni se alpski pogled mijenja u poznate gradove poput Beča ili Salzburga. Glavni austrijski grad nudi najbolju kvalitetu života na svijetu zbog svoje sigurnosti, čistoće i raznolike turističke ponude. Sjajna atmosfera koja vlada u zemlji začarala bi svaku mladu osobu i pretvorila učenje i komuniciranje na njemačkom u jedinstveno iskustvo.

Njemačka je godinama omiljena poslovna i turistička destinacija ne samo za Hrvate već i ljude iz cijeloga svijeta. Ova zemlja privlači bogatom poviješću, veličanstvenim srednjovjekovnim dvorcima i modernim gradovima. Višestoljetna njemačka kulturna tradicija vješto je dovedena u moderno doba kroz dobro poznati Oktoberfest i razne glazbene i umjetničke atrakcije. U isto vrijeme, uspostavljeni odnosi Njemačke u brojnim trgovačkim područjima otvaraju brojne poslovne mogućnosti, pa njemački postaje jedan od najpoželjnijih jezika za učenje.

Iskoristi ove nevjerojatne popuste, provedi nezaboravno ljeto i usavrši njemački jezik! Obrati nam se kako bismo ti pomogli odabrati idealan tečaj stranog jezika.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka