Study German – tjedan popusta na ljetne kampove za djecu i odrasle!

Uči njemački u zemljama njemačkog govornog područja.

travanj 25-29 pon.-pet.
25.04 - 29.04.2022
09:00 - 17:00 sati
Online

Uči ili usavrši njemački jezik u zemljama njemačkog govornog područja uz ekskluzivne popuste na ljetne kampove za djecu i odrasle u tjednu 📍Study German, od 25. do 29. travnja! Provedi ispunjeno, dinamično i produktivno ljeto uz vrhunske tečajeve stranih jezika u inozemstvu.

 

Njemačka i Austrija, osim što su zbog svoje bogate povijesti i kulture, impresivne arhitekture, modernih gradova te umjetničke i glazbene pozadine vrlo rado posjećena turistička destinacija, ujedno su i lokacije kojima mnogi teže kako bi postigli željeni obrazovni i karijerni uspjeh.

 

Sjajna atmosfera po kojoj su ove zemlje poznate oduševila bi svaku mladu osobu, a učenje i komuniciranje na njemačkom jeziku pretvorila u jedinstveno obrazovno i kulturno iskustvo. Uz to, ljetnim kampovima za djecu i odrasle na ovim lokacijama neće nedostajati element zabave zbog raznolike turističke ponude Austrije i Njemačke, ali aktivnosti u sklopu tečajeva stranih jezika.

 

Iskoristi popuste na ljetne kampove škola Academic Summer, ActiLingua Academy i Dialoge. Popust se odnosi samo na tečajeve navedenih škola, a vrijedi uz rezervaciju i plaćanje pologa u tjednu od 25. do 29. travnja.

Saznaj više informacija na individualnim konzultacijama.

PRIJAVI SE!
Dostupni isključivo u tjednu 25.-29.4.

Popusti

750kn

ActiLingua Academy

10%

Dialoge Sprachschule

10%

Academic Summer Germany

Poslušaj prezentaciju škole Dialoge 21. travnja u 15 sati i saznaj sve informacije o njihovim tečajevima.

PRIJAVA!

Jezične škole koje sudjeluju u promociji Study German

ActiLingua Academy
ActiLingua Academy

Tečajevi jezika u Beču u Austriji

Od otvaranja 1988., ActiLingua je brzo stekla svjetsku reputaciju kao škola jezika s nizom vrhunskih tečajeva njemačkog jezika, idealnim okruženjem za učenje i modernom opremom za podučavanje. ActiLingua nudi vrhunski standard učenja jezika u tri škole na vrhunskim lokacijama u Beču u kombinaciji s atraktivnim programom za slobodno vrijeme i izvanrednim mogućnostima smještaja.

 

Promocije

  • za odabir tečaja u trajanju od 2 tjedna popust od 750 kuna,
  • za odabir tečaja u trajanju od 3 tjedna besplatno prebacivanje na intenzivni tečaj u trajanju od tjedan dana i popust od 750 kuna.

*navedeni popusti vrijede za tečajeve rezervirane do 20. svibnja.

Saznaj više
ActiLingua Academy
ActiLingua Academy

Teresianische Academie tečaj za polaznike od 12 do 17 godina

Prestižna privatna škola ovog tečaja nalazi se u središtu Beča, a na pješačkoj udaljenosti nalaze se mnoge poznate znamenitosti, kao i javni prijevoz. Usred kampusa nalazi se veliki park za slobodno vrijeme i sportske aktivnosti. Nogometno igralište, tereni za odbojku na pijesku i teniski tereni dostupni su za korištenje nakon nastave. Postoji više opcija tečaja njemačkog jezika, a razlikuju se po intenzitetu.

Saznaj više
ActiLingua Academy
ActiLingua Academy

Berlin Werbelinsee tečaj za polaznike od 10 do 17 godina

Jezični centar nalazi se u parku Schorheide koji je pod zaštitom UNESCO-a. Kampus je smješten usred prostrane šume i pored jezera Werblingen, gdje jezični centar ima svoju plažu. Nastava se odvija svaki radni dan u trajanju od 4 školska sata. Polaznici su raspoređeni u grupe do 14 osoba. Nakon nastave, polaznici mogu sudjelovati u brojnim sportskim aktivnostima – kajak, plivanje, vožnja na vodi na jezeru Werblingen, odbojka, badminton, stolni tenis i mnoge druge.

Saznaj više
ActiLingua Academy
ActiLingua Academy

Tečaj za odrasle

Jezični tečaj nalazi se nasuprot palače Belvedere u prekrasnoj zgradi smještenoj u jednom od najljepših dijelova Beča, a poznati trg Stephansplatz udaljen je samo 15 minuta javnim prijevozom. Polaznici mogu birati između nekoliko opcija smještaja, ali i razina tečajeva – tečajevi općeg njemačkog, specijalizirani tečajevi i certifikati njemačkog jezika.

Saznaj više
Dialoge Sprachschule
Dialoge Sprachschule

Tečajevi jezika u gradu Lindau u južnoj Njemačkoj

Od 1991., škola Dialoge poznata je po tečajevima jezika vrlo visokog standarda s individualnom podrškom za svakog polaznika. Škola se nalazi na otoku Lindau s kojeg se pruža izravan pogled na Bodensko jezero, slikovitu luku i obližnje Alpe. Naglasak se stavlja na atmosferu za koju smatraju da je jako bitna za uspješan tečaj jezika i boravak za pamćenje. Glavni cilj ove škole je visokoprofesionalna poduka u ugodnoj atmosferi, a postižu ga dugogodišnjim iskustvom i voljom za kontinuiranim usavršavanjem.

 

Promocije u sklopu tjedna Study German

  • 10% popusta na ljetne jezične kampove za djecu u sklopu Study German tjedna,
  • besplatni troškovi upisa tečajeva stranih jezika za odrasle tijekom cijele godine.


Poslušaj prezentaciju "Dialoge connects – Learn German at beautiful Lake Constance" 21. travnja u 15 sati i saznaj sve informacije o tečajevima ove jezične škole. Sadržaj prezentacije:

  • prednosti učenja jezika u lokalnom okruženju i uz učitelje koji su izvorni govornici,
  • Lindau kao savršeno mjesto za ljetni jezični kamp zbog spoja učenja i zabave,
  • informacije o tome kako se pripremiti za upis najboljih sveučilišta u Njemačkoj.

 

Prijavi se za prezentaciju ovdje.

Saznaj više
Dialoge Sprachschule
Dialoge Sprachschule

Summer School Lindau tečaj za polaznike od 12 do 17 godina

Ova se škola nalazi u gradu Lindau, jednom od najsigurnijih gradova u Njemačkoj, na istočnoj obali Bodenskog jezera. Sama se škola nalazi na malom otoku u centru povijesne jezgre što ovaj jezični centar izdvaja od ostalih. S obzirom na to, tijekom slobodnog vremena naglasak je na brojnim vodenim sportovima. Tečaj je raspoređen u 25 školskih sati tjedno, a uz klasičnu poduku jezika, profesori s polaznicima odlaze u trgovine, na tržnicu ili u kafić tijekom sata kako bi im pomogli da ostvare konkretnu interakciju na jeziku koji uče. 

Saznaj više
Academic Summer Germany
Academic Summer Germany

Tečajevi jezika u gradu Hammu u sjeverozapadnoj Njemačkoj

Academic Summer poznata je grupacija za jezične tečajeve u inozemstvu, s ljetnim kampovima za djecu i odrasle na brojnim lokacijama, od Velike Britanije, Švicarske, Grčke, Kanade do Njemačke. Uz vrhunske tečajeve njemačkog jezika, ovi kampovi imaju impresivne aktivnosti za slobodno vrijeme; kajakarenje, paintball i skijanje po vodi samo su neke od njih.

 

Promocija: 10% popusta na ljetni jezični kamp Academic Summer Germany u sklopu Study German tjedna.
 

Saznaj više
Academic Summer Germany
Academic Summer Germany

Ljetni tečaj za polaznike od 10 do 17 godina

Academic Summer u Njemačkoj smjestio se u dvorcu Hessen u gradu Hammu, u kojem su smješteni i polaznici tečaja. Nastava uključuje 40 školskih sati tjedno, a moguće se izabrati između dvije opcije tečaja – Explorers i Program Engagers. Slobodno vrijeme ispunjeno je umjetničkim i sportskim aktivnostima, ali i radionicama za razvoj vještina, primjerice vodstva.

Saznaj više

Informiraj se na individualnim konzultacijama.

PRIJAVI SE!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka