SVE O OBRAZOVANJU U INOZEMSTVU NA JEDNOM MJESTU - WORLD EDUCATION FAIR:

 • Preddiplomski, diplomski programi i MBA studiji na brojnim sveučilištima u inozemstvu te studiji iz područja koji su najtraženiji na tržištu rada

 • Srednje škole i gimnazije u nekim od najboljih internata na svijetu

 • Tečajevi stranih jezika u inozemstvu za individualne polaznike i grupe

 • Studentske stipendije i zajmovi

 • Work & Travel i Internship USA program - akcijske cijene i ponude samo tijekom ovog događaja!

 • Radionice i prezentacije

 • Profesionalna orijentacija za one koji još nisu sigurni što bi studirali

 • Nakon Brexita – novi uvjeti za financiranje i prijavu na studije u Velikoj Britaniji

Predstavljamo veliki broj obrazovnih institucija iz više zemalja među kojima budu predstavnici najboljih sveučilišta, srednjih škola i centara za jezične tečajeve iz raznih zemalja (Velika Britanija, Nizozemska, Danska, Švicarska, Austrija, Slovenija, Portugal, Luksemburg, Belgija, Saudijska Arabija) koji dolaze u Zagreb. Sudjeluj na radionicama o studiranju u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj, nauči kako napisati dobro motivacijsko pismo i životopis, informiraj se o polaganju službenih ispita engleskog jezika.
Za sve smo pripremili besplatno obrazovno savjetovanje i nagradne igre!

Ostvari svoj san i upiši željenu srednju školu/fakultet/jezični tečaj u inozemstvu ili odi na praksu u SAD, posjeti World Education Fair Zagreb i napravi prvi korak!

Za detaljne informacije o izlagačima, kao i registraciju za sudjelovanje možeš potražiti na službenoj stranici World Education Fair-a, odnosno klikom na gumb Saznaj više!

O projektu World Education Fair

World Education Fair jedan je od najvećih savjetodavnih projekata Europe koji predstavlja najnovije trendove obrazovanja u inozemstvu vezane uz profesionalnu perspektivu i realizaciju. Osigurava besplatne savjete za više od 30.000 mladih godišnje, a preko 8.000 njih uspješno pronađe i prijavi se na svoje sveučilište u inozemstvu.

Projekt ujedinjuje više od 250 partnerskih obrazovnih institucija u svijetu i okuplja više od 100 stručnjaka koji pružaju besplatne individualne savjete i podršku u orijentaciji te informacije o mogućnostima izbora obrazovnih institucija u inozemstvu. Partneri World Educationa su više od 250 ustanova srednjeg i visokog obrazovanja, centara za strane jezike i obrazovnih organizacija širom svijeta.

Organizacijom Sajma svjetskog obrazovanja želja nam je mlade u Hrvatskoj osvijestiti o brojnim mogućnostima školovanja i usavršavanja vještina koje im nude najpoznatije europske i svjetske institucije. Mnogi od njih još uvijek nisu svjesni da su im elitne škole i sveučilišta zapadne Europe nadohvat ruke. Tijekom sajma pružamo informacije o mogućnostima obrazovanja u području učenja i usavršavanja stranih jezika, nastavka školovanja u srednjim školama i na fakultetima u zapadnim zemljama, upisa na preddiplomske i diplomske programe na sveučilištima diljem svijeta te studiranja na top MBA programima. Važno je istaknuti da su i nakon sajma naši obrazovni savjetnici na raspolaganju za sve informacije i pomoć oko prijave.

 

 

OUR FIRM

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

OUR FIRM

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

 • FB
 • Instagram
 • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041