UPOZNAJ WORLD EDUCATION FAIR

  • Preddiplomski, diplomski programi i MBA studiji na brojnim sveučilištima u inozemstvu te studiji iz područja koji su najtraženiji na tržištu rada

  • Srednje škole i gimnazije u nekim od najboljih internata na svijetu

  • Studentske stipendije i ostali načini financiranja

  • Prezentacije

  • Profesionalna orijentacija za one koji još nisu sigurni što bi studirali

  • Nakon Brexita – novi uvjeti za financiranje i prijavu na studije u Velikoj Britaniji

Za detaljne informacije o izlagačima, prezentacijama kao i registraciju za sudjelovanje možeš potražiti na službenoj stranici World Education Faira, odnosno klikom na gumb Saznaj više!

 

O projektu World Education Fair

World Education Fair jedan je od najvećih savjetodavnih projekata Europe koji predstavlja najnovije trendove obrazovanja u inozemstvu vezane uz profesionalnu perspektivu i realizaciju. Osigurava besplatne savjete za više od 30.000 mladih godišnje, a preko 8.000 njih uspješno pronađe i prijavi se na svoje sveučilište u inozemstvu.

Projekt ujedinjuje više od 250 partnerskih obrazovnih institucija u svijetu i okuplja više od 100 stručnjaka koji pružaju besplatne individualne savjete i podršku u orijentaciji te informacije o mogućnostima izbora obrazovnih institucija u inozemstvu.

Organizacijom Sajma svjetskog obrazovanja želja nam je mlade u Hrvatskoj osvijestiti o brojnim mogućnostima školovanja i usavršavanja vještina koje im nude najpoznatije europske i svjetske institucije. Mnogi od njih još uvijek nisu svjesni da su im elitne škole i sveučilišta zapadne Europe nadohvat ruke.

 

Tijekom sajma pružamo informacije o mogućnostima obrazovanja u području učenja i usavršavanja stranih jezika, nastavka školovanja u srednjim školama i na fakultetima u zapadnim zemljama, upisa na preddiplomske i diplomske programe na sveučilištima diljem svijeta te studiranja na top MBA programima. Važno je istaknuti da su i nakon sajma naši obrazovni savjetnici na raspolaganju za sve informacije i pomoć oko prijave.

 

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041