Zašto odabrati IntegralEdu?

Svjesni smo da je vrijeme nesigurnosti i neodlučnosti za putovanja i studiranja u inozemstvu pogotovo kad su u pitanju Vaša djeca. Sveučilišta i jezični centri za učenje stranih jezika s kojima radimo nalaze se u zemljama s naprednim zdravstvenim sustavima. Svakodnevno dobivamo informacije od naših partnerskih institucija u inozemstvu da slijede pravila koja su propisale vlasti u njihovi zemljama i da im je sigurnost njihovih učenika, studenata i polaznika, a naših klijenata, na prvome mjestu. 

 

Kako su i nama naši klijenti na prvome mjestu, htjeli bi obavijestiti sve naše sadašnje i buduće polaznike jezičnih tečajeva i kampova te sve one koji se možda još predomišljaju oko rezervacije takvih tečajeva da ćemo pružiti najveću moguću razinu fleksibilnosti za otkazivanje tečajeva koji budu uzrokovani situacijom s korona virusom. 

Profesionalnost
Mi se bavimo samo obrazovnim programima i jezičnim tečajevima te iz tog razloga možete računati na našu profesionalnost i poznavanje tečajeva i destinacija koje nudimo.
 
 
 
                           Garancija   kvalitete
Naši su savjetnici osobno posjetili obrazovne institucije s kojima radimo te Vam, iz tog razloga, garantiramo da dobivate najbolje.
 
 
 
                                                                                                                                                                          Bogat    izbor   programa
               Ponudit ćemo Vam bogat izbor jezičnih i akademskih programa za sve uzraste.
 
 
Individualni   pristup
Pomoći ćemo Vam pri orijentaciji u širokoj ponudi i moći ćete, u okviru osobnog savjetovanja, odabrati program koji odgovara Vašim zahtjevima i potrebama.
 
 
24/7   dežurni   telefon
U danima dolazaka i putovanja stojimo Vam na raspolaganju na 24 satnoj dežurnoj telefonskoj liniji kako bismo Vam ponudili pomoć i suradnju.
                             Potpuna   usluga
Od prvog do posljednjeg dana Vašeg školovanja, naši konzultanti stoje na Vašem raspolaganju za sva pitanja povezana s Vašim boravkom u inozemstvu.
Korektnost   koja  nije   skuplja
Kada upišete tečaj putem IntegralEdu, Vi ne plaćate dodatne troškove za usluge, čak često dobivate i dodatne popuste. IntegralEdu je jedna od najvećih agencija za obrazovanje u inozemstvu te često dogovaramo cijene niže od službenih cijena škola za naše klijente.
                                 Bez   skrivenih   troškova
U našem ćete katalogu pronaći krajnje cijene u koje su uključeni i doček u zračnoj luci te praćenje do iste, kao i smještaj. Tako ćete unaprijed znati koliko ćete platiti.
Povezani sadržaj: