Zašto jezični tečajevi u inozemstvu?

Svjesni smo da je vrijeme nesigurnosti i neodlučnosti za putovanja i studiranja u inozemstvu pogotovo kad su u pitanju Vaša djeca. Sveučilišta i jezični centri za učenje stranih jezika s kojima radimo nalaze se u zemljama s naprednim zdravstvenim sustavima. Svakodnevno dobivamo informacije od naših partnerskih institucija u inozemstvu da slijede pravila koja su propisale vlasti u njihovi zemljama i da im je sigurnost njihovih učenika, studenata i polaznika, a naših klijenata, na prvome mjestu. 

Kako su i nama naši klijenti na prvome mjestu, htjeli bi obavijestiti sve naše sadašnje i buduće polaznike jezičnih tečajeva i kampova te sve one koji se možda još predomišljaju oko rezervacije takvih tečajeva da ćemo pružiti najveću moguću razinu fleksibilnosti za otkazivanje tečajeva koji budu uzrokovani situacijom s korona virusom. 

Zbog čega se svake godine sve više djece, mladih i odraslih polaznika odlučuje učiti strani jezik u inozemstvu? Odgovore na ovo i još mnoga druga pitanja oko ove vrste neformalnog obrazovnja u inozemstvu, možete pronaći u sljedećim člancima.
2 - 4 tjedna jezičnog kampa može biti kao godina dana u školi
Top 5 nesvakidašnjih sportova u jezičnim kampovima
Moje ljeto u Velikoj Britaniji
5 najpopularnijih lokacija za ljetne jezične kampove
Najbolji savjeti za polaznike jezičnih tečajeva
3 najveće prednosti jezičnih tečajeva u inozemstvu
Savjeti i trikovi za odabir jezičnog tečaja 
Zašto na jezični tečaj u Švicarsku? 
Najbolji tečajevi za pripremu za studij ili zanimanje
Priča dobitnice jezičnog tečaja u Londonu
Više tjedana jezičnog tečaja = više znanja jezika
Povezani sadržaji: