OUNDLE SCHOOL

Jedna od najboljih privatnih srednjih škola u Velikoj Britaniji

OUNDLE SCHOOL

OUNDLE SCHOOL

Škola

Privatna srednja škola i internat Oundle School jedan je od vodećih britanskih internata i jedna od najboljih privatnih srednjih škola u Velikoj Britaniji te nudi niz izvrsnih akademskih sadržaja kao i sadržaja za rekreaciju, učenje i slobodno vrijeme. Škola je smještena u samom centru mjesta Oundle pa polaznici imaju osjećaj slobode te su im blizu trgovine, kafići, ali i pošta, banka ili lokalna tržnica. Škola ima moderno opremljene učionice, prostrane prostorije za rekreaciju i bogatu sportsku dvoranu.

Smještaj

Polaznici su smješteni u učeničkim domovima škole koji se svi nalaze na kampusu škole. Sobe imaju dva ili tri kreveta, a kupaonice su na katu. Posteljina je osigurana. 

Sport i slobodno vrijeme

Svako poslijepodne organiziraju se sportske aktivnosti. Polaznicama su na raspolaganu tenis, netball, squash, nogomet, 50-metarksi bazen, teretana i joga. U večernjim satima organiziraju se zabavne aktivnosti, talent show, večer različitih nacionalnosti, disko, društvene igre, filmske večeri i drugo.

Izleti

Svake subote organizira se cjelodnevni izlet u London. Posjećuju se glavne gradske atrakcije: Big Ben, Buckinghamsku palaču, Oxford Street, Covent Garden i druge. U nedjelju je organiziran cjelodnevni izlet u Bath, Brighton, Bristol, Cambridge ili na morsku destinaciju – Bournemouth, Eastbourne, Hastings i druge. 

GENERAL INFORMATION

Dob: 12 – 17 god.
Smještaj: na kampusu
Nastava:  30 šk. sati tjedno
Putuje se:  nedjelja – subota
Održava se: od 2. srpnja do 12. kolovoza
Trajanje: od 2 do 4 tjedna
Grupe: do 15 polaznika
   

 

TEČAJ

Citizens of the future

Nastava je organizirana u 30 šk. sata tjedno u 3 područja: 

 • CORE ENGLISH (Osnovni engleski) – 1,5 sat dnevno, a radi se na svim komponentama jezika – čitanje, pisanje, slušanje i govorenje. 
 • LEARNING & INNOVATION (Učenje i inovacije) – rad na projektima tijekom kojih se koriste digitalne komunikacije, najnovije tehnologije i mediji. Tijekom nastave rade se istraživanja, rasprave i projekti koji održavaju znanja i vještine pojedinca koje su bitne za uspjeh u 21. stoljeću.
 • FOCUS COMMUNICATION (Usmjerena komunikacija) – Aktivnosti koje su osmišljene kako bi pomogli polaznicima da razviju potrebne vještine za slobodniju, prirodnije i sigurniju komunikaciju na engleskom jeziku u akademskom, zabavnom i profesionalnom kontekstu. Nastavna uključuje skup pismene i usmene komunikacije, metode kao što su akademsko pisanje eseja, pisanje poslovnih pisama i emailova, kreativno pisanje, debate, pregovaranja, umrežavanje i vježbanje vještina prezentiranja. Učinkovita komunikacija je ključ uspjeha u 21. stoljeću, a razvoj ovih vještina sastavni je i važan dio ovog tečaja.

Četiri večeri tjedno polaznici imaju i priliku sudjelovati u satovima koji se nazivaju TRUE ME tijekom kojih razvijaju njihovo sampouzdanje, sreću i zadovoljstvo samim sobom te se radi na održivnim odnosima kako bi polaznici dostigli svoj puni potencija u društvenom, akademskom i osobnom smislu.

 

Petkom navečer organizira se Let's Celebrate događaj tijekom kojeg se dodijeljuju nagrade i slave se postignuća polaznika. Obično je to večer koju polaznici ne zaboravaljaju.

 

Academics of the future

Nastava je organizirana u 30 šk. sata tjedno u 3 područja: 

 • CORE ENGLISH (Osnovni engleski) – satovi engleskog su osmišljeni tako da produblju znanje engleskog jezika  u svim jezičnim vještinama, da povećaju vokabular u formalnom i neformalnom kontekstu i da poboljšaju znanje jezika u govorenju i pisanju. 
 • LEARNING & INNOVATION (Učenje i inovacije) – rad na projektima tijekom kojih se koriste digitalne komunikacije, najnovije tehnologije i mediji. Tijekom nastave rade se istraživanja, rasprave i projekti koji održavaju znanja i vještine pojedinca koje su bitne za uspjeh u 21. stoljeću.
 • FOCUS COMMUNICATION (Usmjerena komunikacija) – Aktivnosti koje su osmišljene kako bi se prošli glavni koncepti i teme u sljedećim poljima: Business, Humanities i STEM te akademsko pisanje:

  • Business: polaznici rade na ključnim temama koje će im jednog dana trebati za rad u korporativnom okruženju ili vođenju vlastite firme
  • Humanities: polzanici proširuju svoje znanje u područjima poput sociologije, psihologije, filozofije i građanskih prava
  • STEM: polaznici svaki dan izučavaju novi predmet između prirodoslovnih znanosti, tehnologije, tehničkih znanosti i matematike
  • Akademsko pisanje: polaznici poboljšavju vještinje pisanja na engleskom jeziku u kontekstu eseja, članaka, kritika, sastavaka i analiza.
 • CAMBRIDGE EXAMS PREPARATION (Pripreme za Cambridge ispite) - u školi su dostupne pripreme za Cambridge B1, B2 i C1, a na kraju tečaja polaznici pišu službeni ispit u ispitnom centru izvan škole, s kojim dobiju službenu Cambridge diplomu.

CIJENA UKLJUČUJE

 • Smještaj na kampusu škole
 • Puni pansion
 • 30 šk. sati engleskog tjedno
 • Inicijalni ispit
 • Nastavne materijale
 • Potvrdu o završenom tečaju
 • 2 cjelodnevna izleta tjedno 
 • Zabavni program u poslijepodnevnim i večernjim satima
 • Korištenje interneta
 • Stalni nadzor učenika
 • Zdravstveno osiguranje
 • Telefon za hitne slučajeve
 • Transfer od/do zračne luke Heathrow između 8 i 17 sati
   

Pro Options

Dodatne opcije 5 dana u tjednu, 10 šk. sati

Primjer programa

Ispitivanje performansi:
Snaga, refleksi, agilnost i izdržljivost (40 min).

Tehnički trening:
Napad - izgradnja samopouzdanja u posljednjoj trećini utakmice nad braničem u igri 1 na 1, stvaranje preopterećenja i završavanje utakmice (60 minuta).

Radionica prevencije ozljeda:
Korisni savjeti kako spriječiti uobičajene nogometne ozljede kroz istezanje, izvijanje i odabir prave obuće (20 minuta).

Pro Golf dodatna opcija pokriva sve aspekte golferske igre uključujući pitching, chipping, bunker play, putting i long games, kao i upravljanje golfom, pravila i ponašanje. Polaznici odlaze igrati na prave profesionalne golferske terene.

Pro opcija za Hip hop ples fokusira na razvijanje tehnike plesa, koreografije i izvedbenih vještina. Hip hop je ples koji ima elemente street dancea, break dancea, jazza, baleta i stepa. Polaznici sudjeluju u prekrasnim produkcijama krajem svakog tjedna.

Pro opcija za jahanjae uključuje satove u dresuri konja, preskakanju prepona i kas po prekrasnoj engleskoj ravnici (za napredne jahače) kao i rad na poboljšavanju jahačkih sposobnosti i samopouzdanja. Polaznici također uče i o upravljanju stajama.

Opcija za Pro tenis se fokusira na vježbanju tehnika tenisa, snage, zamaha i odabira pravog udarca.

CIJENE

2 tjedna 3 tjedna
3356 € (25 285,87 kn) 5035 € (37 936,21 kn)
Pro opcija Footbal Skills 290 € tjedno (2185,05 kn)
Pro opcija Golf 290 € tjedno (2185,05 kn)
Pro opcija Hip Hop Dance 290 € tjedno (2185,05 kn)
Pro opcija Horse Riding 290 € tjedno (2185,05 kn)
Pro opcija Tenis 290 € tjedno (2185,05 kn)
Pripreme za Cambridge B1
(naknada za ispit uključena u cijenu)
405 € (3051,47 kn)
Pripreme za Cambridge B2
(naknada za ispit uključena u cijenu)
463 € (3488,47 kn)
Pripreme za Cambridge C1
(naknada za ispit uključena u cijenu)
520 € (3917,94 kn)

 

Početni datumi: Svake nedjelje od 2. srpnja sukladno završetku tečaja 12. kolovoza 2023.

OUNDLE SCHOOL

GALLERY

Preuzmi Vodič za polaznike British Summer School @ Oundle School i saznaj više o ovom tečaju

Student_Handbook

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.
 

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka