CENTRAL LONDON - POPUNJENO

Grupni polasci na tečajeve stranog jezika za djecu i mlade

CENTRAL LONDON

CENTRAL LONDON

Smještaj

Polaznici su smješteni u dva studentska doma University of South Bank London – David Bomberg i McLaren House koji se nalaze 5 min pješke od zgrade kampusa u kojoj se održava nastava i aktivnosti. Sobe su jednokrevetne i imaju svoju kupaonicu. Od 5 do 8 soba čine mali stan koji ima zajedničku dnevnu sobu. Svi polaznici su po dolasku dužni dati 50 funti sigurnosnog pologa, koji se vraća ako nema štete u sobama. Osiguran je puni pansion i lunch paketi kad se ide na izlete, a dostupan je i vegetarijanski menu. 

Škola

Jezični centar Southbank London nalazi se u centru Londona na Sveučilištu London South Bank, a iz predavaonica i soba studentskih domova širi se pogled na najvišu europsku zgradu Shard – poslovni centar Londona i na poznatu londonsku atrakciju London Eye. Polaznicima su na raspolaganju novoobnovljena menza gdje imaju sve obroke, moderne predavaonice gdje će imati nastavu engleskog i aktivnosti, sportske dvorane sveučilišta i sobe za učenje. 

Izleti i slobodno vrijeme

Polaznici imaju isplaniran cijeli dan – od jutra kada se održava nastava do popodnevnih izleta i večernjih aktivnosti. Tijekom radnih dana ide se 3 puta tjedno na poludnevni izlet u London, a tijekom našeg boravka planirani su sljedeći posjeti: posjet muzeju suvremene umjetnosti Tate Modern, posjet poslovnom tornju i najvišoj europskoj zgradi The Shard, posjet tržnici Camden Market, posjet British Museumu, cjelodnevni izlet u grad Portsmouth i posjet ratnom brodu HMS Victory koji je sudjelovao u Bitci kod Trafalgara u 19. stoljeću. Osim toga tijekom našeg boravka planirana su i dva od sljedeća tri izleta: posjet gradu Canterburyju i njihovoj slavnoj katedrali, Imperial War Museumu, odlazak na Tower Bridge, posjet tržnicama Spitafields i Brick Market, odlazak u grad Cambridge i posjet Fitzwilliam Museumu – slavnom muzeju Sveučilišta u Cambridgeu u kojemu su slike Picassa, van Gogha, Rembrandta kao egipatski artefakti. U slobodno vrijeme organiziranu su noćni shoppinzi, shopping u Oxford Streetu, Welcome Party, Movie Night, talent show, disco, večer kvizova, sportske igre i natjecanja, plesanje zumbe i igre u parku.

GENERAL INFORMATION

Dob:   14 -17 god
Smještaj: na kampusu
Nastava:  20 šk. sati tjedno
Putuje se: srijeda – srijeda
Održava se: 12. – 26.7. 2023.
Grupa: 10 - 15 polaznika
   

 

TEČAJ JEZIKA

Tečaj

Tečaj se održava u 20 šk. sati tjedno od ponedjeljka do petka u blokovima od po dva sata uz pauzu. Tijekom tečaja polaznici rade na svim komponentama engleskog jezika uz zadatke iz knjige i tekstove, ali i uz grupne radove i projekte. Tijekom poludnevnih izleta po Londonu, vježba se naučeno gradivo u stvarnom okruženju (u muzeju, u trgovini, u kafiću i sl.).

CIJENA TEČAJA

Cijena uključuje:

 • Voditelja grupe
 • Puni pansion (topli obrok u školi i lunch paket tijekom cjelodnevnih izleta)
 • 20 šk. sati engleskog tjedno
 • Ispit za određivanje razine znanja
 • Nastavne materijale, diplomu o završenom tečaju
   
 • Organizaciju sportskih i zabavnih aktivnosti
 • 6 poludnevnih izleta po Londonu
 • 2 cjelodnevna izleta
 • Korištenje bežičnog interneta i računala
   
 • Stalni nadzor polaznika
 • 24-satni telefon za hitne slučajeve
 • Transfer od/do zračne luke Heathrow
 • Zrakoplovnu kartu Zagreb-London Heathrow-Zagreb
   
Cijena za grupu od 10 do 15 polaznika 
2 tjedna  2890 € (21774,71 kn)
Polog: 3000 kn*

*Polog se oduzima od ukupne cijene tečaja. U polog je uključena administrativna naknada od 350 kn koja je nepovratna.

LONDON SOUTHBANK

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

 

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka