HERSTMONCEUX CASTLE

300 hektara uređene šume i vrtova, vrlo blizu tradicionalnog britanskog primorskog grada Eastbourna

HERSTMONCEUX CASTLE

HERSTMONCEUX CASTLE

Škola

Herstmonceux je veličanstveni dvorac koji se prostire na 300 hektara uređene šume i vrtova, vrlo blizu tradicionalnog britanskog primorskog grada Eastbourna. Vlasnik ovog dvorca je jedno od najboljih svjetskih sveučilišta kanadski Queen's University čiji studenti ovdje pohađaju predavanja tijekom godine. Polaznicima su na raspolaganju sve što i studentima tog prestižnog sveučilišta – seminarske dvorane, predavaonice, konferencijske dvorane i znanstveni laboratorij. Tu je i sveučilišna menza, teretana, soba za vježbanje glazbenih instrumenata. U sklopu dvorca također postoji i zvjezdarnica. 

Smještaj

Studentski dom Bader Hall nalazi se na pješačkoj udaljenosti od učionica gdje se održava jezični dio tečaja. Sobe su dvokrevetne, a kupaonice u svakom hodniku. Na raspolaganju su sobe za učenje, druženje, kuhinja, soba s TV-om i društvenim igrama, zelene površine za šetnju.

Sport i slobodno vrijeme

Polaznicima su na raspolaganju sve sportske dvorane sveučilišta uključujući i moderno opremljenu teretanu. Osim toga, dostupne su i učionice za sviranje glazbenih instrumenata. U slobodno vrijeme učenici mogu prošetati prekrasnim vrtovima dvorca. U večernjim satima organiziraju se zabavne aktivnosti – talent show, večer različitih nacionalnosti, disko i dr. 

Izleti

Cjelodnevni izleti organiziraju se subotom i nedjeljom, a posjećuju se London, Bath, Brighton, Hastings i Easbourne. 

GENERAL INFORMATION

Dob: 15 -19 godina
Smještaj: na kampusu sveučilišta
Nastava: 33 šk. sati tjedno
Putuje se: nedjelja – subota
Održava se: 25. lipnja  – 5. kolovoza 2023.
Trajanje: 2 – 6 tjedana
Grupe: do 15 polaznika
   

 

TEČAJEVI

Leaders of the Future (15-20 godina)

Tečaj sadržava 33 šk. sata engleskog tjedno. Osim poboljšanja jezičnih vještina i znanja polaznika ovaj tečaj priprema polaznike i za život kao odraslog čovjeka. Radi se na vještinama i karakteristikama dobrih lidera koje posjeduju uspješni ljudi te kvalitete i vještine koje se smatraju važnima za uspješne poslovne ljude, menadžere i poduzetnike. Trećeg popodneva u tjednu polaznici sudjeluju u programu True Me koji radi na povećanju samopouzdanja polaznika i razvoju zdravih i održivih odnosa koji će im pomoći da ostvare svoj puni potencijal u osobnom, društvenom, akademskom i profesionalnom životu. 

Scientists of the future

Tečaj je namijenjen budućim studentima prirodoslovnih znanosti. Tečaj je podijeljen u 33 šk. sata tjedno. Svaki se tjedan bira dva predmeta koja su u fokusu istraživanja (osim programiranja), a predmeti među kojima se može birati su: biologija, kemija, anatomija, ekologija, epidemiologija, geologija, matematika, fizika, medicinska patologija, psihologija i programiranje. Trećeg popodneva u tjednu polaznici sudjeluju u programu True Me koji radi na povećanju samopouzdanja polaznika i razvoju zdravih i održivih odnosa koji će im pomoći da ostvare svoj puni potencijal u osobnom, društvenom, akademskom i profesionalnom životu. 

Četiri večeri tjedno polaznici imaju i priliku sudjelovati u satovima koji se nazivaju TRUE ME tijekom kojih razvijaju njihovo sampouzdanje, sreću i zadovoljstvo samim sobom te se radi na održivnim odnosima kako bi polaznici dostigli svoj puni potencija u društvenom, akademskom i osobnom smislu.

 

Petkom navečer organizira se Let's Celebrate događaj tijekom kojeg se dodijeljuju nagrade i slave se postignuća polaznika. Obično je to večer koju polaznici ne zaboravaljaju.

CIJENA TEČAJA

 • Smještaj na kampusu 
 • Puni pansion
 • 33 šk. sati tjedno engleskog
 • Inicijalni ispit
 • Nastavne materijale
 • Potvrdu o završenom tečaju
 • 2 cjelodnevna izleta tjedno
 • Zabavni program u poslijepodnevnim i večernjim satima
 • Korištenje interneta
 • Stalni nadzor učenika
 • Zdravstveno osiguranje
 • Telefon za hitne slučajeve
 • Transfer od/do zračne luke Heathrow između 8 i 17 sati

CIJENE

Scientists of the future
2 tjedna
Leaders of the future
2 tjedna
3705 € (27915,32 kn) 3588 € (27033,78 kn)

 

Početni datumi: svake nedjelje od 25. lipnja sukladno završetku tečaja 5. kolovoza 2023.

HERSTMONCEUX CASTLE

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.
 

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka