BEDALES SCHOOL

Harry Potterovski stil, ali je opet moderna i opremljena za suvremeno obrazovanje

BEDALES SCHOOL

BEDALES SCHOOL

Škola

Bedales School jedna je prestižnih britanskih srednjih škola koje su pohađale mnoge slavne britanske glumice i glumci, političari uključujući Lily Allen, Daniel Day-Lewis, Minnie Driver i Cara Delevigne. Škola je smještena na jugu Engleske, u malom mjestu Petersfield u Nacionalnom parku South Downs, u sigurnom i prijateljskom okruženju. 1893. osnovao ju je učitelj John Haden Badley te je prva javna škola s internatom koja je primala i dječake i djevojke. Zbog svog jedinstvenog okruženja pruža Harry Potterovski stil, ali je opet moderna i opremljena za suvremeno obrazovanje. Tijekom godine ovu školu pohađaju djeca iz okolnih mjesta, ali i učenici iz cijelog svijeta, dok se tijekom ljeta ovdje održava Dusemond ljetni kamp engleskog jezika. 

Smještaj

Polaznici su smješteni u jednoj od zgrada Bedales School koja se zove Steephurst na samom kampusu koja imaju jednokrevetne, dvokrevetne ili višekrevetne sobe uz dijeljene kupaonice, a jednu kupaonicu dijeli 5 polaznika. U prizemlju zgrade nalazi se i dnevna soba koja služi za opuštanje i druženje svih polaznika. Više o smještaju i samoj školi se može vidjeti u videu:

 

Škola ima vrhunski sportski centar i bazen koji će biti na raspolaganju svim polaznicima. Voditelji grupa kao i voditelji aktivnosti su smješteni zajedno s polaznicima na kampusu kako bi im uvijek bili na raspolaganju.

GENERAL INFORMATION

Dob:  14* – 17 godina
Smještaj: na kampusu
Nastava: 20 šk. sati tjedno engleskog
Putuje se:  ponedjeljak – ponedjeljak
Održava se: 10. – 24. srpnja 2023.
Grupa:  10 polaznika
*uz dopuštenje roditelja mogu ići i polaznici koji su navršili 12 godina
   

 

Prilikom dolaska svi će polaznici biti testirani i prema rezultatima tog inicijalnog ispita, biti smješteni u svoje jezične grupe. Sami sati engleskog jezika raspoređeni su po 4 šk. sata od ponedjeljka do petka.

Svaki dan djeca imaju tri aktivnosti: jutarnje, popodnevne i večernje. Jutarnje i popodnevne aktivnosti imaju različite opcije svaki dan koje su polaznicima na raspolaganju od sportskih i kreativnih radionica do društvenih igara, igranja uloga, istraživanja, traženja blaga i učenja novih tzv. „mekih“ vještina. Večernje aktivnosti su one koje su zajedničke za cijelu školu, a variraju od zabava, diska, spravljanja mocktela (bezalkoholnih koktela), modnih revija, rješavanja CSI slučaja ili tajnog kina. Tečaj završava maturalnom večerom kada se dodjeljuju diplome i uručuju posebne nagrade.

U tečaj je uključeno 4 izleta: u grad Brighton na južnoj obali Engleske te posjet najvećem akvariju u Velikoj Britaniji koji se zove Sea Life, posjet malenom gradiću Winchesteru, izlet u London s vođenom turom po Londonu, plovidbom rijekom Temzom, te izlet u Thorpe Park, veliki zabavni park s mnogobrojnim adrenalinskim atrakcijama.

U cijenu je uključeno:

  • 20 šk. sati engleskog tjedno
  • Smještaj na kampusu
  • Puni pansion
  • Nastavni materijali
  • 4 izleta
  • Stalni nadzor polaznika
  • Voditelj grupe 
  • Avionska karta Zagreb – Heathrow – Zagreb s Croatia Airlinesom
     
Cijena po polazniku za grupu od 10 polaznika s pratiteljem
10. – 24. srpnja 2023.  2720 € (20.493,84 kn)
Polog za rezervaciju mjesta:  400 €

*Polog se oduzima od ukupne cijene tečaja. U polog je uključena administrativna naknada od 350 kn (46,45 kn) koja je nepovratna.

BEDALES SCHOOL

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka