JEZIČNI TEČAJEVI U INOZEMSTVU ZA ODRASLE

Pronađite svoj idealni tečaj!

IntegralEdu ima široku ponudu tečajeva stranih jezika kao što su engleski, francuski, njemački, talijanski, ruski, portugalski i španjolski jezik u Engleskoj, Malti, SAD-u, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Španjolskoj, Rusiji, Portugalu, Australiji, Italiji i dr.
Jezični tečajevi za odrasle izrazito su individualizirani te se, za razliku od tečajeva za djecu i mlade, svaka komponenta tečaja prepušta polazniku da odluči prema svojim preferencijama. Zbog toga, polaznik koji se odluči na ovakav jedan tečaj, prije rezerviranja tečaja mora znati što će sve utjecati na cijenu tečaja, a to je:

  • Dob polaznika
  • Intenzitet tečaja
  • Vrsta i svrha tečaja
  • Razina predznanja
  • Datum polaska
  • Trajanje tečaja
  • Vrsta smještaja
  • Transferi i dodatne usluge
  • Lokacija

VRSTE TEČAJEVA ZA ODRASLE

Tečajevi za tinejdžere (16-18 godina)

U dinamičnom suvremenom svijetu olakšane komunikacije, prijevoza i brojnih tehnoloških pogodnosti, sve je više tinejdžera sposobnih i koji radije otkrivaju nova znanja i odredišta sami, bez stalnog praćenja i strogog rasporeda.
U ovoj vrsti tečajeva imaju organiziran program za izvannastavne aktivnosti samo za dio boravka u inozemstvu, koji uključuje razgledavanje, jednodnevne izlete, sportske aktivnosti. Tako imaju puno slobodnog vremena da biraju kako će provesti prema osobnim preferencijama i idejama.

Profesionalni tečajevi

Poboljšanje jezičnih vještina u odabranom smjeru karijere ima niz prednosti - za glatkiju radnu komunikaciju s kolegama, klijentima i partnerima, za izoštravanje znanja putem jednostavne percepcije specijalizirane literature i drugih materijala ili za opće stjecanje veće neovisnosti, samopouzdanja i prilagodljivosti.
Bilo da ste specijalist za pravo, medicinu, poslovanje, zrakoplovstvo - naši partneri nude razne usredotočene tečajeve za poboljšanje jezičnih vještina u određenim stručnim područjima. Vode ih kvalificirani učitelji, drže se u malim grupama i nude im se tijekom cijele godine, s mogućnostima fleksibilnog rasporeda prema osobnim preferencijama.

Pripreme za ispit iz jezičnog certifikata

Bez obzira trebate li IELTS 6.5 za prijavu na sveučilište ili želite dokazati svoje jezične sposobnosti za impresivniji životopis, priprema za polaganje certifikacijskog ispita u zemlji u kojoj se jezik zapravo govori može značajno poboljšati vaše rezultate i ubrzati kvalitetnu obuku.
Akreditirani međunarodni tečajevi koje nudimo pomoći će vam da savladate potrebne ispitne tehnike, upoznate se sa strukturom ispita i značajno razvijete svoje gramatičko znanje kroz brojne primjere i vježbe. Istodobno, imate priliku poboljšati svoju tečnost i razumijevanje uranjanjem u stvarno okruženje. Ovo je idealan način za pripremu u kratkom vremenskom razdoblju, bez obzira na to na koji certifikat ciljate - IELTS, TOEFL, Cambridge, DELE, TestDaf, ÖSD, SIELE, SAT, CELI, TCF.

Tečajevi za odrasle

Rasprostranjen je mit da je prekasno za učenje stranog jezika kada postanete punoljetni. Naprotiv, brojne studije dokazuju da osoba ima sposobnost vježbanja i razvoja svojih jezičnih sposobnosti čak i u mnogo starijoj dobi, a dobrobiti ove vrste kognitivne dinamike ogromne su ne samo za povjerenje u komunikaciju, već i za neuroplastičnost mozga , njegovu ukupnu funkciju i poboljšanje pamćenja.
Obuka jezika za odrasle u stranoj zemlji divna je prilika za kombiniranje turističkog i obrazovnog iskustva u potpunosti prema osobnim preferencijama i mogućnostima. Dakle, vaš trening obogaćuje vaše putovanje prigodom za bolje razumijevanje okoliša, a izlet nadopunjuje obuku pravovremenom primjenom novih znanja. Win-win.

JEZICI KOJE MOŽETE NAUČITI

JEZIK OBRAZOVANJA

Engleski jezik

Njemački jezik

Francuski jezik

Španjolski jezik

Talijanski jezik

Ruski jezik

ZEMLJE

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

DOGOVORI KONZULTACIJE

Ispuni obrazac i dogovori konzultacije s našim obrazovnim savjetnikom

REZERVIRAJ

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka