TASIS Lugano

TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano
TASIS Lugano

Prvi američki jezični centar u Europi - TASIS

Ljetni kamp TASIS-a u Luganu je savršen izbor za djecu svih uzrasta. Bilo da se radi o uzrastu od 11 ili 18 godina, dostupan je nevjerojatan izbor raznih tečajeva i programa koji se nude u školi.

Program je osmišljen kako bi zadovoljio sve interese djece i roditelja na način da postoje mogućnosti kombinacije jezika i akademskih predmeta koji su povezani s različitim hobijima djece.

 

- Аkademsko pisanje 
- Priprema za IB
- Arhitektura i dizajn
- Мjuzikl
- Digitalna fotografija
- Moda i dizajn
- Talijanska kuhinja

 

Prilikom stvaranja programa TASIS je razmišljao o djeci željnoj sporta te im je pružena jedinstvena prilika za nogometni kamp s timom mladih iz AC Milana, za košarkaški kamp s timom mladih iz Armani kluba i aktivnosti kao što su golf, plivanje, aerobik, squash i badminton u slobodno vrijeme.

Jezični programi koje mogu odabrati polaznici (polaznici mogu odabrati samo jedan program):

 • Jezični modul

Tečaj uključuje jezične tečajeve za sljedeće jezike: engleski, francuski ili talijanski kroz 20 šk. sati tjedno

 • Arhitektura i dizajn

Praktični rad uključuje prezentaciju, kreiranje skica i modela, koje će se prezentirati na ljetnom festivalu umjetnosti u zadnjem tjednu tečaja. Za polaznike su također organizirani tematski izleti. 

 •  Аkademsko pisanje 

Polaznici poboljšavaju svoj stil akademskog pisanja kroz pisanje kritičnih članaka, eseja, itd. Polaznici pored toga provode istraživanje i stvaraju portfolio. Polaznici trebaju imati naprednu razinu poznavanja jezika.

 • Talijanska kuhinja

Polaznici pripremaju autentičnu talijansku hranu. Posjećuju se tvornice sira i mesa, uči se o različitim začinima, uče se novi recepti, koji polaznici poslije mogu prenijeti u vlastitu kuhinju.

 • Priprema za International Baccalaureate

Polaznici se upoznaju s IB programom, potrebnim uvjetima upisa na studij, u isto vrijeme, polaznici razvijaju vještine i sposobnosti istraživanja, prezentacijske vještine i vještine akademskog pisanja.

 • Moda i dizajn

Ovaj tečaj upoznaje polaznike s privlačnim i tajanstvenim svijetom mode i tekstilnog dizajna. Polaznici uče o: marketingu, brendingu, psihološkom utjecaju boja, razvoju modnih trendova, i još mnogo toga. Polaznici prolaze kroz cijeli proces - od početka stvaranja i rađanja ideje, kroz realizaciju i proces proizvodnje, do prezentacije finalnog proizvoda. Ovaj program uključuje posjećivanje tekstilnih tvornica u Comou i poznatih, renominiranih modnih kuća u Milanu. 

 • Мjuzikl

Program ovog tečaja uključuje: pjevanje, glumu, plesanje i unapređenje umijeća govorenja i govorništva. Dodatno, polaznici uče o nastupu na pozornici, pantomimi, pisanju scenarija i režiranju. Polaznici nastupaju za cijeli kamp na finalnoj večeri.

 • Digitalna fotografija

Tečaj o osnovama digitalne fotografije koji predaju iskusni fotografi. Fotografi pokazuju polaznicima i uče ih kako raditi s kompleksnim profesionalnim fotoaparatima i softverom za uređivanje fotografija. Fokus ovog tečaja su: kompozicija, tehničke vještine, slikanje arhitekure i krajolika. Fotoaparati su osigurani u kampu.

 • Dnevni kamp 

Ovaj tečaj traje samo preko dana i ne uključuje ostajanje polaznika u kampu preko noći. Ovaj modul je svaki dan i uključuje sve aktivnosti i izlete ljetnog tečaja. Ručak i sendviči su dostupni.

 • Nogomet s mladom reprezentacijom "Milana" 

Jedinstvena prilika koja omogućuje treniranje s mladom reprezentacijom "Milana" pod vodstvom i nadzorom profesionalnih trenera. Nogometni treninzi održavaju se 3 puta tjedno i traju sat i 30 minuta. Polaznici dobivaju dres "Milana".

 • Košarka s mladim timom "Armani"

Treneri su profesionalci koji treniraju mladi olimpijsku "Armani" tim, svaki polaznik dobije dres kluba. Trening se održava 2 puta tjedno i traje sat i 30 minuta.

 • Тeniska akademija 

Treninzi su u vodstvu i pod kontrolom ovlaštenih teniskih trenera. Treninzi se održavaju sva puta tjedno i traju sat i 30 minuta. Polaznicima su osigurane: torba za teniski reket, čarape, hlačice i čarape. Polaznici trebaju ponijeti vlastiti teniski reket.

 • Golferska akademija

Ovaj tečaj zahtijeva preporuku ili člansku iskaznicu golf kluba i namjenjeno je osobama koje imaju prethodno iskustvo u golfu. Tečaj se odvija dva puta tjedno u
gupama od maksimalno 8 osoba. Polaznici će koristi obližnji golf teren i trebaju donijeti vlastitu opremu (cipele i palice za golf).

Pogledajte kako polaznici provode svoje ljeto u Luganu
(11-13 godina)

Pogledajte kako polaznici provode svoje ljeto u Luganu

(14-18 godina)

Škola i smještaj
Glavna zgrada američke škole u Švicarskoj smještena je u slavnoj Villi de Nobili. Polaznici su smješteni na kapusu, u dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama sa zajedničkim kupaonicama koje dijele, ili u mini studijima na 2 kata koji dijele s 3 drugih polaznika. Glavni jezik komunikacije je engleski.


Sport i izleti
Objekt kampa uključuje: bazen, športsku dovranu za aerobik, košarku, nogomet, skvoš, badminton, tenis i odbojku, atelje za umjetnost i kazalište. Pored toga, obično se zadnja dva dana kampa polaznicima organiziraju i ponude dodatni izleti za dodatnu naknadu na mjesta poput: Firenze, Rima, Venecije, i Cote d’Azura.

Dob: 11–13, 14–18 godina
Dnevni kamp: 11–13, 14–18 godina
Nastava: 26 šk. sati tjedno/ francuskog, engleskog ili talijanskog 
Smještaj: kampus
Putuje se: ovisi o tečaju
Održava se: 26. lipnja – 14. kolovoza
Grupe: do 12 osoba

Naknada uključuje:

 • Smještaj na kampusu

 • Naknadu ovisno o tečaju

 • Puni pansion (topli ručak)

 • Ispit za određivanje razine znanja, nastavne materijale, diplomu o završenom tečaju

 • Sportski i zabavni program, izleti

 • Stalni nadzor polaznika

 • Pranje odjeće polaznicima

 • 24-satni telefon za hitne slučajeve

 • Osiguranje: zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezgode*

 • Transfer od/do aerodroma u Milanu između 8 i 17h

51,450 KN

LJETNI KAMP

3 tjedna

25.07. - 14.08.2021.

4 tjedna

26.06. - 22.07.2021.

62,475 KN

DNEVNI KAMP

3 tjedna

25.07. - 14.08.2021.

4 tjedna

26.06. - 22.07.2021.

30,958 KN

37,592 KN