TASIS LE CHATEAU des Enfants

tasis
tasis
tasis
tasis
CDE_English_Class-65
CDE_Camping_07062016-102
CDE_Art_Class_07122016-6
CDE_double_bleed1_1_copia
CDE_Tennis
CDE_TSP_Talent_Show-11
CDE_Stand_Up_Paddleboarding_07162016-24
CDE_Pool_Party_and_more_07152016-49
CDE_English_Class-63
CDE_Pool_Party_and_more_07152016-53
CDE_double_bleed1_1_copia

Le Chateau des Enfants je međunarodni ljetni kamp za djecu mlađe dobi od 4 do 10 godina u kojem dijete može birati između učenja dva jezika - engleskog i francuskogAko je vaše dijete u dobi od 4- 6 godina, roditelji mogli doći zajedno s djecom čiji program Day Camp završava u 15 sati. Sličan kamp je namijenjen za djecu u dobi od 7 do 10 godina koja mogu boraviti sa svojim roditeljima i pohađati školu od ponedjeljka do petka od 8:45 sati do 18 sati. Oni koji su već odrasli mogu boraviti samostalno.

Nakon predavanja organizirana je nastava iz keramičarstva, plesa, umjetnosti, glazbe, kuhanja, plivanja, nogometa, odbojke, tenisa kao i izleti, sportski turniri, lov na blago te zabavni i večernji program.

Škola
Le Chateau des Enfants međunarodni je ljetni kamp koji se nalazi u Villi Belvedere i Tasisu. Polaznici od 6 godina koriste zgradu Focolare koja je udaljena 5 min hoda od glavne zgrade kampa. Svu nastavu i aktivnosti vode iskusni porfesionalci, u omjeru da je jedan učitelj odgovoran za 3 polaznika.

Smještaj za polaznike ljetnog kampa
Polaznici su smješteni u zgradi škole u trokrevetnim i četverokrevetnim sobama. Kupaonica je zajednička na katu. Polaznici različitih nacionalnosti smješteni su skupa.


Dodatni moduli
Nakon završetka nastave, organizirane su dodatne, izvannastavne aktivnosti za polaznike kao što su: rad s keramikom, ples, umjetničke radionice, kazalište, udaraljke, pjevanje, osnove robotike, plivanje i drugi sportovi. Večernji zabavni program fokusiran je na timske igre i upoznavanje, te osnivanje novih prijateljstava kroz igre poput: potrage za blagom, noć Harry Pottera, karneval, i sl.​

Dnevni kamp (7 - 10 godina)
Program je pogodan za djecu koja će živjeti s roditeljima tijekom trajanja kampa, i pohađati kamp pd ponedjeljka do petka od 8:30h do 18h.


Dnevni kamp (4 - 6 godina)
Aktivnosti za najmlađe polaznike počinju u 8:45 ujutro s nastavom u Belvedere zgradi, a zatim se nastavlja u dječjoj Focolare zgradi.​ Aktivnosti završavaju u 15h, a polaznicima je osiguran ručak i 2 užine. Polaznici također imaju organizirane aktivnosti i izlete, neke od njih su izgradnja pješčanih dvoraca, zabavne vodene akrivnosti, posjećivanje zološkog vrta i zabavni park Mini Switzerland.


Slobodno vrijeme
Ovisno o dobi polaznika, organizirane su razne zabavne aktivnosti za polaznike: pantomima, radionice za udaraljke, večeri Harry Pottera, talent show, večer igranja s kartama, potraga za blagom, sportska natjecanja, degustacija švicarskog sira i tematski, sladoledni tulumi.


Sport i izleti
Ovisno o dobi, polaznici mogu birati između odbojke, tenisa, nogometa i plivanja. Pored toga, ogranizirani su izleti brodom na Lugano jezerom, posjet srednjovjekovnim dvorcima u Bellizoni, sokolarstvu Locarno, posjet akvariju i tvornici čokolade.

*Program je podložan promjenama. 

Naknada uključuje:

 • Smještaj na kampusu

 • 15 sati engleskog ili francuskog tjedno

 • Puni pansion za polaznike ljetne nastave, doručak,ručak i užinu za polaznike dnevnog kampa

 • Ispit za određivanje razine znanja, nastavne materijale, diplomu o završenom tečaju

 • Sportski i zabavni program, izleti

 • Korištenje školskih sadržaja, upotreba računala i interneta

 • Pranje odjeće polaznicima

 • Stalni nadzor polaznika

 • 24-satni telefon za hitne slučajeve

 • Osiguranje: zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezgode*

 • Transfer od/do zračne luke Milano Malpensa ili Lugano između 8 i 17h (polaznici ljetne nastave) za putovanje prema unaprijed dogovorenim datumima

Dnevni kamp (7-10 godina)

26 460 KN

3 tjedna

25. srpnja – 14. kolovoza

30 135 KN

4 tjedna

26. lipnja – 22. srpnja

Dnevni kamp (4-6 godina)

21 315 KN

3 tjedna

25. srpnja – 14. kolovoza

   

24 255 KN

4 tjedna

26. lipnja – 22. srpnja