St. Albans, Velika Britanija

Grad sv. Albans je poznat po svojoj bogatoj povijesti, impresivnim katedralama i rimskim ruševinama tijekom srednjeg vijeka, ali i prekrasnim parkovima i sportskim centru nogometnog kluba Arsenal.  Tečaj je namijenjen mladima koji žele kombinirati učenje engleskog jezika s kulturnim aktivnostima i izletima.

Škola i smještaj

Tečaj je osmišljen oko pet zanimljivih tema, polaznici uče kroz lekcije temeljene na projektima, edukativna putovanja i neobavezne sportske, akademske i kreativne aktivnosti. Prikladan je za sve razine (A1-C2). Kao rezultat ovog tečaja polaznici razvijaju svoje osnovne vještine korištenja engleskog jezika (čitanje, pisanje, slušanje i govor), bogatiji rječnik i bolji izgovor, radni portfelj, osnovne životne vještine (timski rad, neovisnost i komunikacija), povjerenje, kao i povećavanje mreže prijatelja. Teme su sljedeće:

1. tjedan: Čarolija i misterija
2. tjedan: Samo prirodno
3. i 4. tjedan: Dvorci i kiltovi
5. tjedan: Današnja znanost, svijet sutrašnjice
6. tjedan: Heroji i legende

 

 

Grad sv. Albans smješten je tik izvan Londona, u blizini je studentskih gradova Oxforda i Cambridgea. Centar za strane jezike otvoren je tijekom cijele godine. Kampus se nalazi u elegantnoj viktorijanskoj zgradi koja se prostire na 60 hektara u engleskom ruralnom području. Glavna zgrada u kojoj polaznici spavaju, uče i provode svoje slobodno vrijeme nudi i unutarnje dvorište. Uz to je i susjedna zgrada s učionicama i spavaćim sobama. Učionice su svijetle i opremljene interaktivnim pločama.

Polaznici su smješteni u učeničkom domu u obje zgrade. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne ili s više kreveta. Postoji nadzornik za svakih 6 polaznika. Smještaj je odvojen za djevojčice i dječake.

Sport i slobodno vrijeme

Program aktivnosti dio je integralni dio tečaja i pruža polaznicima mogućnost vježbanja i razvoja onoga što nauče tijekom školskih sati. Nakon nastave, neobveznih aktivnosti i ukusne večere, polaznici imaju večernju aktivnost - dodatnu priliku za učenje i vježbanje engleskog jezika. Primjeri večernjih aktivnosti uključuju: timske igre, disko, natjecanja i predstave.

Cijena uključuje:

Smještaj u učeničkom domu


Puni pansion


20 školskih sati učenja stranog jezika i ski kampove


Sate skijanja svako popodne i vikend s kvalificiranim instruktorima


Klizanje


Ski kartu i opremu (skije, pancerice, skijaško odijelo, kaciga)


Uniformu (2 džempera i 2 polo majice)


Skijaški test, svjedodžbu i medalju


Posebne večernje aktivnosti kao što su kuglanje, kino ili termalne kupke


Džeparac


Nastavne materijale i potvrdu o završenom tečaju


Rekreacijske aktivnosti


Stalni nadzor polaznika tečaja


Pristup internetu i školi


Usluge pranja rublja


Zdravstveno osiguranje i u slučaju nezgode


24h telefon za hitne slučajeve 

Edukativni izleti predstavljaju mogućnost učenja izvan učionice i dio su akademskog programa. Polaznici se pripremaju za ove izlete na nastavi, a tijekom putovanja imaju zadatak za koji će dobiti daljnje povratne informacije. Mladi polaznici su pod stalnim nadzorom na svim edukativnim izletima. Odredišta uključuju: znamenitosti i muzeje u Londonu, obilazak Harry Potter studija, Cambridgea, Stratford-upon-Avona. Polaznici koji se prijave na tečaj, koji traje od 24. do 26. siječnja, također će uživati ​​u trodnevnom putovanju u Edinburgh, povijesnu prijestolnicu Škotske.

Vaša djeca pri prijavi imaju mogućnost biranja 2 neobavezne aktivnosti za svaki tjedan. U ponudi su:

Sport i zdravlje

Streličarstvo - proučavaju se osnovne tehnike i specifična terminologija.


Popularne britanske igre među učenicima internata - polaznici uče igre poput kriketa, bejzbola, igre lovice “Bulldog” i još mnogo toga. Na taj se način polaznici upoznaju s atmosferom i aktivnostima britanskih škola, poboljšavaju svoje vještine timskog rada i stječu povjerenje u vlastite snage.


Nogomet


Zdravlje i kondicija - proučavanje ideja o održavanju zdravlja i važnosti sporta, prehrane i zdravog življenja, uključujući način pripreme zdravih obroka.

Akademske 

vještine i umjetnost

Engleska književnost – proučavaju se poznata djela u britanskoj književnosti, od Shakespearea do Harryja Pottera i posebno uspješni autori među mladima.


Kreativno pisanje – cilj je objediniti vještine pisanja proučavanjem književnih žanrova i referentnih književnih stvaralaštva: proze, poezije, kompozicija.


Novinarstvo - sudionici imaju priliku poboljšati svoje temeljne vještine u ovom području, kao što su: istraživanje, prikupljanje informacija, intervjuiranje, provjera točnosti informacija, pisanje članaka i uređivanje, kao i predodžbe o stvaranju novina ili časopisa.


Javni govor i rasprave


Umjetnost i dizajn - učenje pojmova crtanja, animacije, grafike, slikanja na tekstilnim materijalima, mode. Polaznici imaju priliku razvijati svoju kreativnost i upoznati se s vokabularom koji je specifičan za ovo područje.


Ples


Kazalište - proučavaju se različite kazališne tehnike, poput improvizacije. Polaznci uče kako izgraditi lik i kako raditi kao tim na pozornici tijekom izvođenja.


Fotografija i film – fokus je na učenju tehnika fotografiranja i snimanja kako bi stvorili kratki film. Polaznici će također naučiti određenu terminologiju.

Dob: 11-17 godina

Jezik: engleski

Država: Ujedinjeno Kraljevstvo

Vrsta tečaja: standardni

Smještaj: učenički dom

Nastava: 20 školskih sati / tjedno

Datumi održavanja: 

5. siječnja -  15. veljače 2020. godine

Razina znanja: A1 - C2

Cijene u kunama i početni datumi:

                     1 tjedan      2 tjedna    3 tjedna   4 tjedna     5 tjedana

 

5.1.2020.       9980     19120      -           39210     56515

12.1.2020.     9980            -      31615   40270           -

 

19.1.2020.         -        22475    31130         -             -

 

2.2.2020.       9495     18150     -                -              -

 

9.2.2020.       9495            -           -                 -                -


 

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041