Srednjoškolsko obrazovanje je presudno prilikom usmjeravanja učenika kako bi ispunili svoj puni potencijal. IntegralEdu Vam pomaže u odabiru najbolje privatne srednje škole u inozemstvu koja u potpunosti odgovara željama, potrebama i mogućnostima svakog od naših klijenata. Upis u srednju školu ne mora biti muka! S Vama smo od prvog trenutka kada se pojavi želja za informacijom o srednjim školama u inozemstvu pa sve do trenutka kada učenici prime svoje diplome; ali naše partnerstvo nastavlja se i dalje.

 

Pomažemo Vam i vodimo Vas kroz proces odabira optimalnog akademskog programa i škole te kroz cijeli proces prijave i upisa u srednju školu u inozemstvu. Za Vas organiziramo posjete željenim školama kako bi se budući učenici što bolje mogli prilagoditi novom okruženju.

 

Tijekom učenikovog srednjoškolskog obrazovanja u inozemstvu brinemo se ne samo o njegovoj/njezinoj dobrobiti i akademskom uspjehu, već i po završetku srednje škole usmjeravamo naše klijente prilikom odabira i upisa na prestižne akademske programe u inozemstvu.

 

Naši klijenti glavno su mjerilo uspjeha jer njihov uspjeh je ujedno i uspjeh IntegralaEdu-a

Obrazovni sustavi u inozemstvu se uvelike razlikuju od hrvatskog. Pročitajte više o njima dolje!

 

 

Popis naših partnerskih srednjih škola u inozemstvu pogledajte ovdje >>>

Zašto odabrati IntegralEdu?

Svaki roditelj vodi svoje dijete dok ono ne učini prve samostalne korake. Tamo je kada dijete posrne ili odabere pogrešan put. Pruža svoje vrijeme i brigu te mašta o tome da mu pruži najbolju moguću budućnost. Integral već 20 godina pomaže roditeljima da ispravno ulažu u obrazovanje svoje djece te da odaberu prigodan put ka ostvarenju njihovih ciljeva. Naše iskustvo i naši profesionalni savjetnici omogućuju nam da vam ponudimo pojedinačna rješenja za svakoga. To je naša jedinstvena prednost u usluzi vama, roditeljima.

    1. IZBOR DRŽAVE
Svaka europska država ima svoje kulturološke posebnosti, različite obrazovne programe i vrste škola. Iskoristite naše iskustvo u odabiru.

 

    2. IZBOR AKADEMSKOG PROGRAMA
Različiti obrazovni programi (GCSE, A razine, IB) imaju posebnosti koje određuju daljnju akademsku i profesionalnu karijeru mladog čovjeka. Mi ćemo Vam dati informacije o mogućnostima koje se pojavljuju pred učenicima nakon završetka svakog od programa.

 

    3. IZBOR ŠKOLE
U Europi postoji na tisuće privatnih škola. Svaka od njih ima svoje posebnosti i individualni pristup učeniku. Mi ćemo Vam pomoći odabrati najpogodniju za Vaše dijete.

 

    4. PRIJAVA I UPIS
Mi ćemo pripremiti potpunu dokumentaciju za prijavu te je u Vaše ime predati. Većina elitnih škola od kandidata traže da polažu prijemne ispite koje, zbog vaše udobnosti, možemo organizirati u našem uredu ili British Councilu.

 

    5. VOĐENJE KORESPONDENCIJE
Za vrijeme prijava, nužni su svakodnevni kontakti s odabranim školama te plaćanje različitih troškova – mi to možemo činiti umjesto Vas te pratiti napredak procesa.

    6. PRETHODNA POSJETA
Nakon što odaberete nekoliko škola, bilo bi dobro da ih posjetite, razgledate školski kompleks i susretnete se s voditeljem upisa. Mi ćemo vam pomoći pri dogovaranju susreta te cjelokupnom organizacijom Vašeg putovanja i boravka u odabranoj državi.

    7. OSIGURAVANJE STARATELJA

Pomažemo pri osiguravanju staratelja za učenike mlađe od 18 godina koji će se školovati u Ujedinjenom Kraljevstvu.

 

    8. IZBOR PREDMETA

Upis na fakultet može ovisiti o vrsti i broju predmeta koji su se učili u srednjoj školi. Ovisno o interesima i ambicijama Vašeg djeteta, moći ćemo odrediti najbolju kombinaciju.

 

    9. POTVRDA MJESTA

Prije konačnog upisa, ponovno je potrebno predavanje dokumenata i novčane transakcije koje možete povjeriti nama.

 

    10. PUTOVANJE

Kod nas možete rezervirati odgovarajuće letove i sklopiti neophodno osiguranje za vas i vaše dijete.

 

     11. VEZA SA ŠKOLOM ZA VRIJEME DJETETOVA BORAVKA TAMO
Naši savjetnici mogu biti Vaša veza sa školom za različita administrativna i osobna pitanja.

 

    12. PRAĆENJE RAZVOJA I REZULTATA

Za vrijeme prve godine, pripremit ćemo Vam prijepis ocjena i izvješća o napretku i prilagodbi Vašeg djeteta.

 

    13. KONZULTACIJE OKO NASTAVKA ŠKOLOVANJA
Naši konzultanti za visoko obrazovanje stoje Vam na raspolaganju te Vam mogu pojasniti mogućnosti za prijave u inozemstvu.