Srednjoškolsko obrazovanje je presudno prilikom usmjeravanja učenika kako bi ispunili svoj puni potencijal. IntegralEdu Vam pomaže u odabiru najbolje privatne srednje škole u inozemstvu koja u potpunosti odgovara željama, potrebama i mogućnostima svakog od naših klijenata. Upis u srednju školu ne mora biti muka! S Vama smo od prvog trenutka kada se pojavi želja za informacijom o srednjim školama u inozemstvu pa sve do trenutka kada učenici prime svoje diplome; ali naše partnerstvo nastavlja se i dalje.

 

Pomažemo Vam i vodimo Vas kroz proces odabira optimalnog akademskog programa i škole te kroz cijeli proces prijave i upisa u srednju školu u inozemstvu. Za Vas organiziramo posjete željenim školama kako bi se budući učenici što bolje mogli prilagoditi novom okruženju.

 

Tijekom učenikovog srednjoškolskog obrazovanja u inozemstvu brinemo se ne samo o njegovoj/njezinoj dobrobiti i akademskom uspjehu, već i po završetku srednje škole usmjeravamo naše klijente prilikom odabira i upisa na prestižne akademske programe u inozemstvu.

 

Naši klijenti glavno su mjerilo uspjeha jer njihov uspjeh je ujedno i uspjeh IntegralaEdu-a

Obrazovni sustavi u inozemstvu se uvelike razlikuju od hrvatskog. Pročitajte više o njima dolje!

 

 

Popis naših partnerskih srednjih škola u inozemstvu pogledajte ovdje >>>

Britanski sustav obrazovanja
International Baccalaureate - IB
Njemački obrazovni sustav
Švicarski obrazovni sustav
Američki obrazovni sustav
Francuski obrazovni sustav
Show More

Zašto odabrati IntegralEdu?

Svaki roditelj vodi svoje dijete dok ono ne učini prve samostalne korake. Tamo je kada dijete posrne ili odabere pogrešan put. Pruža svoje vrijeme i brigu te mašta o tome da mu pruži najbolju moguću budućnost. Integral već 20 godina pomaže roditeljima da ispravno ulažu u obrazovanje svoje djece te da odaberu prigodan put ka ostvarenju njihovih ciljeva. Naše iskustvo i naši profesionalni savjetnici omogućuju nam da vam ponudimo pojedinačna rješenja za svakoga. To je naša jedinstvena prednost u usluzi vama, roditeljima.

    1. IZBOR DRŽAVE
Svaka europska država ima svoje kulturološke posebnosti, različite obrazovne programe i vrste škola. Iskoristite naše iskustvo u odabiru.

 

    2. IZBOR AKADEMSKOG PROGRAMA
Različiti obrazovni programi (GCSE, A razine, IB) imaju posebnosti koje određuju daljnju akademsku i profesionalnu karijeru mladog čovjeka. Mi ćemo Vam dati informacije o mogućnostima koje se pojavljuju pred učenicima nakon završetka svakog od programa.

 

    3. IZBOR ŠKOLE
U Europi postoji na tisuće privatnih škola. Svaka od njih ima svoje posebnosti i individualni pristup učeniku. Mi ćemo Vam pomoći odabrati najpogodniju za Vaše dijete.

 

    4. PRIJAVA I UPIS
Mi ćemo pripremiti potpunu dokumentaciju za prijavu te je u Vaše ime predati. Većina elitnih škola od kandidata traže da polažu prijemne ispite koje, zbog vaše udobnosti, možemo organizirati u našem uredu ili British Councilu.

 

    5. VOĐENJE KORESPONDENCIJE
Za vrijeme prijava, nužni su svakodnevni kontakti s odabranim školama te plaćanje različitih troškova – mi to možemo činiti umjesto Vas te pratiti napredak procesa.

    6. PRETHODNA POSJETA
Nakon što odaberete nekoliko škola, bilo bi dobro da ih posjetite, razgledate školski kompleks i susretnete se s voditeljem upisa. Mi ćemo vam pomoći pri dogovaranju susreta te cjelokupnom organizacijom Vašeg putovanja i boravka u odabranoj državi.

    7. OSIGURAVANJE STARATELJA

Pomažemo pri osiguravanju staratelja za učenike mlađe od 18 godina koji će se školovati u Ujedinjenom Kraljevstvu.

 

    8. IZBOR PREDMETA

Upis na fakultet može ovisiti o vrsti i broju predmeta koji su se učili u srednjoj školi. Ovisno o interesima i ambicijama Vašeg djeteta, moći ćemo odrediti najbolju kombinaciju.

 

    9. POTVRDA MJESTA

Prije konačnog upisa, ponovno je potrebno predavanje dokumenata i novčane transakcije koje možete povjeriti nama.

 

    10. PUTOVANJE

Kod nas možete rezervirati odgovarajuće letove i sklopiti neophodno osiguranje za vas i vaše dijete.

 

     11. VEZA SA ŠKOLOM ZA VRIJEME DJETETOVA BORAVKA TAMO
Naši savjetnici mogu biti Vaša veza sa školom za različita administrativna i osobna pitanja.

 

    12. PRAĆENJE RAZVOJA I REZULTATA

Za vrijeme prve godine, pripremit ćemo Vam prijepis ocjena i izvješća o napretku i prilagodbi Vašeg djeteta.

 

    13. KONZULTACIJE OKO NASTAVKA ŠKOLOVANJA
Naši konzultanti za visoko obrazovanje stoje Vam na raspolaganju te Vam mogu pojasniti mogućnosti za prijave u inozemstvu.

 

Stipendije
Preuzmite naš katalog
Kontaktirajte nas
Show More

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041