MyUniChoices

Izbor specijalnosti na sveučilištu

KOJI JE TEST?

KOJI JE TEST?

​MyUniChoices ispit analizira akademske interese učenika i fokusira se na  područja studija, programa i institucija koje im odgovaraju. Rezultati ispita se temelje na nekoliko bitnih faktora – interesima učenika, dosadašnjem obrazovanju te sposobnostima učenika. Rezultati se uspoređuju sa zahtjevima visokog obrazovanja na sveučilištima u Velikoj Britaniji, Irskoj i drugim europskim obrazovnim institucijama koje nude obrazovanje na engleskom jeziku.

Pomaže im da razumiju zahtjeve svakog područja i predlaže praktične mogućnosti. Odgovori koje pruža MyUniChoices dolaze kao radna bilježnica koju svaki budući student primi prilikom dolaska na savjetovanje. Vrlo često učenici rješavanjem ovog ispita dobiju ideje za studije za koje nisu niti razmišljali da bi im dobro išli i da imaju vještine potrebne da to studiraju.

MyUniChoices ispit nastavak je MyCareerChoices ispita, međutim može se pisati i kao zaseban ispit u 3. ili 4. razredu srednje škole.

OSNOVNE INFORMACIJE

Test: MyUniChoices
Dob: 16 - 18 godine
Minimalna razina engleskog jezika: B1
Format: Online
Cijena paketa MyUniChoices: 990 kn
   

 

Kako izgleda MyUniChoices?

  • Sastoji se od 150 pitanja na engleskom jeziku o preferencijama budućeg studenta, o onome što voli i ne voli, o onome za što misli da je dobar ili ne.

  • Na osnovu odgovora dobije se radna bilježnica od četrdesetak stranica koja nudi odgovore na pitanja poput: koji studij  odgovara budućem studentu, koje sveučilište, na čemu se treba još poraditi, koji studiji koje možda bi htio/htjela upisati s obzirom na odgovore je ili nije za njega/nju, koje vještine nedostaju kako bi se upisao određeni studij.

  • Ta radna bilježnica nudi i popis prvih 6-8 područja, programa, institucija i sveučilišta, njihove programe i analize, kao i mnoge druge korisne izvore informacija. 

​Što je uključeno u MyUniChoices paket?

  • Pisanje ispita u udobnosti doma putem online platforme. Potrebno je od 45 do 60 min kako bi se ispunio cijeli ispit.

  • Dobivanje rezultata u radnoj bilježnici na četrdesetak stranica (broj stranica varira s obzirom na odgovore te može biti od 25 do 40).

  • Tumačenje rezultata zajedno s roditeljima i obrazovnim savjetnikom online ili u našem uredu.

  • Career Planning Mind Map - razvoj strategije prijave na sveučilišta.

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom

ZAKAŽI

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka