Upoznaj predstavnicu EU Business School!


Zamisli ovaj scenarij - jednu godinu studija provedeš u Španjolskoj, drugu u Njemačkoj a treću u Švicarskoj. Čini ti se nemoguće? Nije – EU Business School ti nudi upravo takvu mogućnost! Ova poslovna škola ima 4 kampusa u Europi - u Barceloni, Ženevi, Montreuxu i Münchenu! Nudi preddiplomske, diplomske, MBA i DBA studije.

Što ti se nudi?

S obzirom na velik broj studija koji je dostupan za tebe smo ih grupirali kako bi se lakše snašao/la.

BARCELONA, ŽENEVA, MONTREUXBusiness Administration, Communication & Public Relations, Leisure & Tourism Management, International Relations, Sports Management, Digital Business, Design & Innovation

U Münchenu je dostupan studij International Business sa specijalizacijom u gore navedenim područjima, te Business Management za marketing, financije itd.

Studij na EU Business School je dostupan i online, ali samo za Business Administration.

Koje su posebnosti? Studirati možeš na sva 4 kampusa, što znači da svake godine možeš mijenjati lokaciju! Naravno, potrebno je pripaziti da li je tvoj odabrani studijski program dostupan na više kampusa.

Po završetku studija (ovisno o programu) ne dobivaš samo jednu diplomu već 3!

Pitaš se kako? Za preddiplomski studij Leisure & Tourism Management na kampusu u Barceloni dobivaš diplomu EU Business School Switzerland, španjolskog sveučilišta Universidad Católica San Antonio de Murcia (UCAM) te diplomu iz Business Management engleskog sveučilišta u Derbyu.

Iznos školarine ovisi o lokaciji. Tako na primjer, studij International Relations u EU zemljama (Španjolskoj i Njemačkoj) iznos jednog semestra je 6 450 € a u Švicarskoj 13 800 švicarskih franaka.

EU Business School je pravi primjer internacionalnog iskustva i beskrajnih mogućnosti koje su dostupne EU studentima.

Ako želiš čuti više, pridruži nam se idući tjedan i upoznaj predstavnicu EU Business School – Katju Mišimović! Katja će sve detaljno proći i spremno odgovoriti na sva pitanja!

Zato, posjeti nas se u petak, 5.3. od 11 h. Lokacija je IntegralEdu ured (Pierottijeva 5). Kako bismo znali da dolaziš, prijavi se putem linka. Sudjelovanje je besplatno! Vidimo se!

#studijuinozemstvu #besplatnekonzultacije #eubusinessschool

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041