Nisi zakasnio - upiši studij u veljači!

Završavaš preddiplomski studij i ostao ti je još koji ispit u 9. mjesecu? Misliš da nisi stigao napraviti prijavu za studij u inozemstvu?


Na sreću, imamo rješenje za tebe! Znaš li da inozemna sveučilišta nude i upis studijskih programa u veljači? Donosimo ti kratki pregled studija koje možeš upisati u veljači na Tilburg University.Business Analytics and Operations Research


Ako završavaš ekonomiju ili neki srodni biznis smjer, ovo je definitivno diplomski koji je za tebe! Ovaj jednogodišnji diplomski studij koji se bavi spajanjem firmi, matematikom i statistikom s naprednim korištenjem metodologije obrade podataka bit ćeš spreman/a za karijeru u statistici, menadžmentu i analizi i optimizaciji sustava!


Business Communication and Digital Media


Ako ipak nisi za matematiku i statistiku, već naginješ više medijima i razvoju komunikacije – imamo studij i za tebe! Ovaj jednogodišnji studij bavi se utjecajem digitalnih medija na komunikaciju između velikih firmi i njihovih klijenata i partnera. Neke od karijera koje te čekaju jesu voditelj tima, voditelj strategije i optimizacije poslovanja u velikim kompanijama kao što je recimo Google.


European Law and Global Risk


Najveći izazovi su upravo globalni izazovi – a Tilburg je odavno prepoznao potrebu za radnicima upravo u ovom području. Ovaj jednogodišnji diplomski studij je usmjeren na Europsko pravo, s naglaskom na problematiku klimatskih promjena, globalnim i konkurentnim tržištem, migracija. Tvoja karijera nakon ovog studija može biti u nacionalnim ili internacionalnim organizacijama, privatnim tvrtkama ili u trećem, civilnom sektoru.

Human Resource Studies


Nijedna velika kompanija, organizacija ne može bez kvalitetnog HR stručnjaka. Ovaj jednogodišnji diplomski studij će te specijalizirati za kvalitetno upravljanje poslovnim odnosima, unaprjeđenjem poslovanja i dobrobiti radnika. Naglasak stavljaju na internacionalno okruženje, kombinirajući znanja iz socijalnih znanosti i poslovnog svijeta. S ovim smjerom imaš širok spektar zaposlenja – pogotovo u većim kompanijama kojima je prijeko potreban stručnjak u ovom području.


International Management


Postani stručnjak koji kombinira znanja marketinga, financija, menadžmenta i računovodstva. Na ovom jednogodišnjem studiju te tjeraju da izađeš iz svojih okvira udobnosti i praktično naučiš što to znači biti stručnjak u ovom području. Neke od karijera koje te čekaju jesu kao analitičar, marketing menadžment u velikim kompanijama kao što su Nestle i Heineken.


Ako te zanima što se još nudi, brzo se javi našim obrazovnim savjetnicima koji će pronaći diplomski studij koji je baš po tvojoj mjeri putem ovog linka!