Postani student University of Portsmouth!

10.04.2020

Mjesto Portsmouth, poznato je kao jedna od top ljetnih destinacija u Velikoj Britaniji


Mjesto Portsmouth, poznato je kao jedna od top ljetnih destinacija u Velikoj Britaniji; simboličan po slasticama od slane karamele, prekrasnim pogledom na more i jednom od glavnih morskih luka. Smješteno je na južnoj obali Engleske i dobro je prometno povezan s ostatkom zemlje.

Malo o University of Portsmouth

Nije ni za sumnjati da University of Portsmouth nosi isti značaj kao i sam grad. Sveučilište je rangirano na 21. mjestu sveučilišta u Velikoj Britaniji s preko 150 preddiplomskih i skoro jednakim brojem diplomskih studija kao što su Architecture, Criminology, Biosciences, Engineering, Design (Computer Games, Animation, Graphic Design), Psychology, Sports Sciences, Health Care and Social Care, Film and Television i mnogi drugi.

Sveučilišni odjeli za istaknuti posebno su Biosciences, Criminology i Design koji su visoko rangirani s velikim brojem laboratorija i studija. Poneki od njih imaju čak i vlastite zgrade. Čak 97.5% diplomiranih studenata University of Portsmouth je zaposleno ili nastavilo daljnji studij unutar 6 mjeseci od diplome.

Pomoć onima kojima to najviše treba

U borbi protiv zloćudnog koronavirusa koji je trenutno obuzeo svijet, sveučilište daje svoj doprinos izradom zaštitnih vizira i doniranjem medicinske opreme koja je vitalna za rad zdravstvenog osoblja.

Virtualna šetnja kampusom

Sveučilište možeš virtualno doživjeti „šetnjom“ kroz grad, proučiti smještaj, dvorane i ostale aktivnosti koje se nude. Imali smo čast posjetiti sveučilište u prosincu prošle godine i slobodno možemo reći da nas je impresioniralo brojem zgrada, odjela, opremljenosti i blizinom svih potrebnih objekata za jednog studenta. Tako u 15 minuta šetnje možeš doći od svog studentskog doma do dvorana, laboratorija, trgovina i svega ostalog što ti je potrebno za sretan i uspješan studentski život. Velik je i broj studentskih klubova i asocijacija kojima se možeš pridružiti – od Student Uniona koji se brine o dobrobiti studenata na sveučilištu do sportskih timova.

Preddiplomski studij istraži na ovom linku, a diplomski ovdje.

Pridruži nam se na webinaru

Upravo zato u suradnji s University of Portsmouth organiziramo webinar 27. travnja od 18 h. Njihov predstavnik Harry će te detaljno upoznati sa sveučilištem. Tako ćeš otkriti da je ovo sveučilište savršen odabir za tvoje studentske dane!

Link za prijavu potraži ovdje. Sudjelovanje je besplatno.

Ako nisi siguran koji studijski program je za tebe, obrati se našim stručnim obrazovnim savjetnicima koji će ti spremno pomoći i biti uz tebe kroz svaki korak. Odaberi želiš li nas kontaktirati putem društvenih mreža, Skypea, Whatsappa, Vibera, maila info@integraledu.hr ili prijavom na link.

#iskustvostudiranjavani #studijuinozemstvu #diplomskistudijUK #preddiplomskistudij #studiranjeuengleskoj #universityofportsmouth #webinar

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka