Što donosi 2021. za buduće studente preddiplomskog i diplomskog studija u Velikoj Britaniji?

S obzirom na činjenicu da Velika Britanija izlazi iz Europske unije s 1. siječnja 2021. godine, donosimo vijesti za sve buduće studente koje privlači studiranje u Velikoj Britaniji."Pre-settled" status


Državljani EU-a s „pre-settled“ statusom prema Shemi nagodbe EU-a i koji ispunjavaju relevantne uvjete, imat će pravo na jednake školarine kao i britanski studenti te će moći zatražiti dodatnu financijsku pomoć u obliku studentskog zajma.


Ministarstvo obrazovanja Velike Britanije se složilo s Europskom unijom da trenutni principi jednakog postupanja prema EU građanima će se primjenjivati na one građane pokrivene dogovorom prekida članstva Velike Britanije u Europskoj uniji.Tko ima pravo na"pre-settled" status?


Državljani EU, u ovom slučaju studenti s prebivalištem u Velikoj Britaniji koji će se tamo nalaziti prije kraja prijelaznog razdoblja na dan 31. prosinca 2020. biti podobni za slična studentska prava kao i britanski studenti. EU studenti imaju rok do 30. lipnja 2021. da se prijave svoj EU „settlement“ status. Iskoristi priliku i pokreni proces prijave za studiranje u UK!Virtualni sajam Study in UK, 26.11.


Želiš iskoristiti priliku za jednaka studentska prava tijekom studiranja u Velikoj Britaniji? Nisi siguran gdje krenuti? Naš virtualni sajam Study in UK nastao je upravo u tu svrhu. Razgovaraj s predstavnicima sveučilišta o dostupnim stipendijama i studijima, a za sva pitanja o „pre-settled“ statusu i samom procesu upisa na studij u Velikoj Britaniji, obrati se našim obrazovnim savjetnicima. Kako će izgledati studiranje u Velikoj Britaniji za nadolazeće generacije, otkrijte na virtualnom sajmu. Studiranje u UK nikad nije bilo bliže, udaljeno samo na nekoliko klikova. Link za prijavu pronađi ovdje.
Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041