Studiraj bez kompromisa - iskoristi kasne prijave na Coventry University

31.07.2020

Misliš da je prekasno za prijavu na studij u Engleskoj? Nije, a nema boljeg sveučilišta za odabrati od Coventry University – nalazi se u top 15 britanskih sveučilišta!


Sveučilište ima nekoliko kampusa u Engleskoj, no onaj glavni se nalazi, naravno, u pravom studentskom gradu Coventryu. Uz to, grad je proglašen gradom kulture Velike Britanije za 2021.

Popularni preddiplomski studiji

Business Management BA

Upravljanje poslovanjem i ljudskim resursima zahtjeva ozbiljne vještine vođenja. Ovaj studij će te pripremiti za buduću karijeru unutar menadžmenta kroz razne sektore, shvaćanje poslovanja, teorije menadžmenta, alata i tehnike – od financija to organizacije, marketinga i poslovne analize.

Media Production BA

Živimo u svijetu koji se konstantno mijenja, 24/7 multimedijsko okruženje gdje svatko s pametnim mobitelom može prenositi vijesti, a okruženi smo inovativnim trendovima i nadolazećim tehnologijama poput 5G, IoT, virtualne stvarnosti i mobilnih medija. Na ovom studiju će kultivirati digitalne sposobnosti te naučiti razumjeti i reagirati na kontinuirane promjene u globalnim medijima.

Criminology and Psychology BA

Studij ljudskog ponašanja, uzroka kriminalnih radnji, reakcije okoline na kriminal i psihologije koja to sve uključuje. Istraživat ćeš javna društvena stajališta – psihološka objašnjenja kriminalnog ponašanja i posljedice društvenih pravila kao i upravljanje prijestupnicima.

Uz stručne goste predavače iz različitih sfera poput zatvorskog sustava, uvjetnih kazni, podrške žrtvama i rehabitacijskim centrima.

Computing BSc

Cilj ovog studija je naučiti te najbitnije vještine koje su potrebe budućem programeru. Naučit ćeš ključne programske jezike, analizu, dizajnerske vještine poput front i back-end web developmenta, UX dizajna, IoT developmenta, testiranja kvalitete, sistemske administracije i sigurnosnih uvjeta.

A što je s diplomskim? Checkiraj ove:

Data Science MSc

Post-Digital Humanities MA

Global Financial Trading MSc

Automotive Engineering MSc

Design Management MA

Embedded Systems Engineering MSc

Forensic Psychology MSc

International Relations MA

… i popis se nastavlja!

Želiš studirati online?

Uz studijske programe na Coventry kampusima, sveučilište nudi i nekoliko na svojim virtualnom kampusu za preddiplomski, diplomski (MSc/MA) i MBA studij, ali i tečaj engleskog jezika koji će te pripremiti za studij na Coventryu!

Trebamo li nadodati činjenicu da je sveučilištu dodijeljena najviša moguća ocjena (5 zvjezdica) za online nastavu? Trenutno je jedino sveučilište u Velikoj Britaniji s tako visokom ocjenom.

Zašto se prijaviti sad?

Vrhunsko sveučilište

Kao što smo već spomenuli, nalaze se na visokom 15. mjestu na popis svih britanskih sveučilišta prema kvaliteti!

Teaching Excellence Framework označava vrhunska sveučilišta u području podučavanja, a Coventry University ima zlatni standard u toj kategoriji. Novine The Times i Sunday Times proglasile su ga sveučilištem godine što se tiče studentskog iskustva za 2019 godinu.

Studentski zajam

Naime, Brexit je također utjecao i na studentska prava EU građana, pa tako imaš pravo podići zajam samo za nadolazeću akademsku godinu 2020./2021. Nakon toga, nećeš više imati pravo podići studentski zajam koji ti služi kao financijska potpora tijekom studiranja i pokriva trošak tvoje školarine. Više o studentskom zajmu pročitaj ovdje.

Tvoju prijavu ćemo brzo obraditi (čak u jednom danu!) a ti ćeš imati priliku popričati s predstavnikom sveučilišta.

Smatraj to ugodnim intervjuom na kojem ćete se bolje upoznati i saznati odgovaraš li sveučilišnim standardima ali i ono tvojima. Ne možemo sakriti oduševljenje naših klijenata koji su već prijavili i tamo studiraju.

Ako smo te privukli, prijavi se putem linka i kreni na svoj put prema uspjehu!

Naši stručni obrazovni savjetnici će biti uz tebe kroz svaki korak i pobrinuti se da ostvariš svoj puni potencijal.

Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka