Osvoji stipendiju sveučilišta Sunderland!

Još uvijek nisi pronašao svoje buduće sveučilište u inozemstvu? Možemo ti pomoći jer smo pripremili 5 razloga zašto odabrati University of Sunderland u Velikoj Britaniji! Uz to, dodjeluju i razne stipendije za kasne prijave! Pa krenimo!1. Pravi odabir za studij u inozemstvu


University of Sunderland pripada u top 30 sveučilišta u Velikoj Britaniji za osam područja studija, kao što su zdravstvo, turizam i studiji vezani uz obrazovanje, a i u pogledu smještaja i životnih troškova je u top 10. Zvuči dobro, zar ne?2. Dva kampusa


University of Sunderland nudi čak 2 kampusa u Engleskoj. Ako želiš iskusiti život u mirnijim krajevima, sveučilište ima kampus u gradu Sunderlandu, gdje je najam jeftiniji od onoga u Londonu za skoro 71%! No ako želiš studirati u britanskoj metropoli, bez brige - University of Sunderland ima i mogućnost studiranja na kampusu u Londonu.3. Pomoć za financijski start - stipendije do 700 funti


Let do tvoje nove akademske destinacije će biti lakši jer će sveučilište pomoći financiranjem 300 eura za tvoju avionsku kartu! Uz to, ako se prijaviš na studij na ovom sveučilištu nakon 1. lipnja, dobit ćeš 500 funti stipendije za početni period dok se smjestiš.


Bitni uvjeti su da prijavljuješ studij na University of Sunderland nakon 1. lipnja i ispunjavaš zadani uvjet (ako je naveden). Možeš ostvariti pravo samo na jednu od ponuđenih stipendija.


Ako prijavljuješ IELTS ili SELT ispit i ostvariš 7.5. ili više na IELTS ispitu ili 80% i više na SELT-u, imaš pravo na stipendiju od 500 funti!


Još jedna od stipendija u ponudi se određuje prema primanjima roditeljima i ako su ona manja od 42 500 funti. Ovu stipendiju mogu dobit u iznosu od 700 funti.


Tvoj brat ili sestra također prijavljuju studij na University of Sunderland? Nude se stipendija od 500 funti.


Za diplomski studij možeš ostvariti pravo na stipendiju u iznosu od 25% školarine.
Ali požuri, ponuda se odnosi na samo nekoliko prijava iz Hrvatske! Javi nam se na info@integraledu.hr!4. Velik izbor studijskih programa


Na University of Sunderland studentima se nudi širok spektar akademskih programa na pet fakulteta. Ono što je najvažnije je da 93,4% studenata pronađe posao u roku od 6 mjeseci od završetka studija. Sveučilište se nalazi među prvih 10 sveučilišta u području turizma u Engleskoj, a također je atraktivna destinacija i za studente prava, kao i farmacije. Međunarodni studenti čine 37% studentske populacije iz 143 zemalja.


Stupanj zadovoljstva studenata sveučilištem je 84%, a na studijskim programima kao što su Psychology with Counselling, Sports Coaching, Social Sciences, Computer Science with Sandwich Year je nevjerovatnih 100%! Sveučilište ima partnerske ugovore s tvrtkama Sony Play Station, Microsoft, CISCO, IBM, Yahoo, Sage, Nissan i British Airways. 20 godina usko surađuje s tvrtkom GlaxoSmithKline. Proglašeno je jednim od sveučilišta s najboljim radnim uvjetima u Ujedinjenom Kraljevstvu.5. Studentski život


Bez obzira jesi li zainteresiran za umjetnost, kulturu, sport, povijest ili zabavu, nećeš se razočarati. Sa svojim brojnim klubovima i barovima, Sunderland uživa reputaciju centra studentske zabave. Često je dio turneja poznatih umjetnika kao što su Kings of Leon, Oasis, Pink, Take That, Foo Fighters i Black Eyed Peas.


Sportaše će najviše veseliti podatak da je 2009. otvoren moderni sveučilišni sportski centar koji ima terene za badminton, dvoransko penjanje, dvorane za fitness, salone za masažu te velik broj kafića i restorana. Važan podatak je i taj da je sportski centar bio jedna od baza za pripreme na Olimpijskim igrama u Londonu.


Odabirom kampusa u Londonu imat ćeš priliku iskusiti život u metropoli i osjećati se kao „true Londoner“.


Pročitaj iskustvo našeg studenta Valentina koji je diplomski studij iz sportskog novinarstva uspješno završio na University of Sunderland ovdje.


Uz to, na našem YouTube kanalu pogledaj kako je studirati na University of Sunderland, priča naših studenata Franke Telebuh i Vedrana Cvetojevića ovdje.


Želiš i ti svoje studentske dane provesti okružen mladom motivirajućom okolinom? Onda ne propusti priliku i ugrabi mjesto na University of Sunderland! Za više informacija i besplatne konzultacije obrati nam se na info@integraledu.hr ili ispunom prijavnice.Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041