Srednja škola u Velikoj Britaniji, ACS Cobham, nudi stipendiju od 8000 funti

30.03.2021

ACS Cobham, jedna od najkvalitetnijih privatnih srednjih škola u Velikoj Britaniji, nudi stipendiju Premier International Award svim učenicima koji se u školu uspješno upišu.


Stipendija za srednju školu, koja umanjuje cijenu godišnje školarine za 8 tisuća funti, omogućit će što većem broju učenika vrhunsko obrazovanje u ovoj cijenjenoj srednjoj školi u Velikoj Britaniji.

ACS Cobham Colleges od 1986. do danas postala je jedna od vodećih međunarodnih IB srednjih škola u Velikoj Britaniji, nudeći učenicima iz više od 70 zemalja programe za stjecanje srednjoškolske diplome prem britanskom kurikulumu, ali i programe za polaganje IB mature te napredni američki kurikulum Advanced Placement (AP) koji je koristan učenicima koji svoje obrazovanje žele nastaviti na američkim studijima.

Kvaliteta obrazovanja u srednjoj školi u Velikoj Britaniji ACS Cobham izrazito je visoka, što dokazuju rezultati njezinih učenika. Stopa prolaznosti za 2020. godinu iznosila je visokih  98%, a prosjek IB bodova 35, što je u usporedbi sa svjetskim prosjekom od 30 bodova odličan rezultat. 

Osim što je jedna od vodećih srednjih škola u Velikoj Britaniji koja nudi stipendije, ACS Cobham može se pohvaliti i svojim prekrasnim kampusom i lokacijom koja je samo 30 minuta udaljena od zračne luke Heathrow. Lokacija istovremeno pruža jednostavan pristup centru Londona te ruralno, zeleno, mirno i sigurno okruženje.

Svjetski jezici su jedni od osnovnih predmeta na ACS Cobhamu. Uz to, učenici mogu učiti i okušati se u umjetnosti, glazbi, kazalištu, zdravstvu i mnogim drugim područjima. U ovoj srednjoj školi u Velikoj Britaniji učenike se potiče da se uključe u što više zajedničkih izvannastavnih aktivnosti te odaberu izborne predmete i priključe se klubovima koji odgovaraju njihovim interesima. Također, veliki se naglasak stavlja na sport i aktivnosti u prirodi.

  • Vrhunski sadržaji koje ACS Cobham nudi svojim učenicima:
  • Izbor opremljenih sportskih objekata veći nego kod bilo koje druge međunarodne škole u Europi;
  • Prostorije za učenje, znanstveni laboratoriji, knjižnice, IT hubovi;
  • Škole za umjetnost i glazbu;
  • Višenamjenska teretana;
  • Interaktivni centar za učenje;
  • Novi centar za scenske umjetnosti;
  • Nova blagovaonica s panoramskim pogledom;
  • Sjajno opremljen, moderan smještaj.
     

Ako svojem djetetu želite omogućiti kvalitetno srednjoškolsko obrazovanje u instituciji koja će poticati i njegove izvannastavne interese i aktivnosti, a sve to uz pomoć stipendije za srednju školu koja smanjuje iznos godišnje školarine za 8 tisuća funti, kontaktirajte nas i rado ćemo Vam pomoći pri prijavi na ACS Cobham i druge privatne srednje škole u inozemstvu! 

Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka