Srednja škola u Velikoj Britaniji, ACS Cobham, nudi stipendiju od 8000 funti

ACS Cobham, jedna od najkvalitetnijih privatnih srednjih škola u Velikoj Britaniji, nudi stipendiju Premier International Award svim učenicima koji se u školu uspješno upišu. Stipendija za srednju školu, koja umanjuje cijenu godišnje školarine za 8 tisuća funti, omogućit će što većem broju učenika vrhunsko obrazovanje u ovoj cijenjenoj srednjoj školi u Velikoj Britaniji.ACS Cobham Colleges od 1986. do danas postala je jedna od vodećih međunarodnih IB srednjih škola u Velikoj Britaniji, nudeći učenicima iz više od 70 zemalja programe za stjecanje srednjoškolske diplome prem britanskom kurikulumu, ali i programe za polaganje IB mature te napredni američki kurikulum Advanced Placement (AP) koji je koristan učenicima koji svoje obrazovanje žele nastaviti na američkim studijima.


Kvaliteta obrazovanja u srednjoj školi u Velikoj Britaniji ACS Cobham izrazito je visoka, što dokazuju rezultati njezinih učenika. Stopa prolaznosti za 2020. godinu iznosila je visokih 98%, a prosjek IB bodova 35, što je u usporedbi sa svjetskim prosjekom od 30 bodova odličan rezultat.


Osim što je jedna od vodećih srednjih škola u Velikoj Britaniji koja nudi stipendije, ACS Cobham može se pohvaliti i svojim prekrasnim kampusom i lokacijom koja je samo 30 minuta udaljena od zračne luke Heathrow. Lokacija istovremeno pruža jednostavan pristup centru Londona te ruralno, zeleno, mirno i sigurno okruženje.


Svjetski jezici su jedni od osnovnih predmeta na ACS Cobhamu. Uz to, učenici mogu učiti i okušati se u umjetnosti, glazbi, kazalištu, zdravstvu i mnogim drugim područjima. U ovoj srednjoj školi u Velikoj Britaniji učenike se potiče da se uključe u što više zajedničkih izvannastavnih aktivnosti te odaberu izborne predmete i priključe se klubovima koji odgovaraju njihovim interesima. Također, veliki se naglasak stavlja na sport i aktivnosti u prirodi.


Vrhunski sadržaji koje ACS Cobham nudi svojim učenicima:

 • Izbor opremljenih sportskih objekata veći nego kod bilo koje druge međunarodne škole u Europi;

 • Prostorije za učenje, znanstveni laboratoriji, knjižnice, IT hubovi;

 • Škole za umjetnost i glazbu;

 • Višenamjenska teretana;

 • Interaktivni centar za učenje;

 • Novi centar za scenske umjetnosti;

 • Nova blagovaonica s panoramskim pogledom;

 • Sjajno opremljen, moderan smještaj.


Ako svojem djetetu želite omogućiti kvalitetno srednjoškolsko obrazovanje u instituciji koja će poticati i njegove izvannastavne interese i aktivnosti, a sve to uz pomoć stipendije za srednju školu koja smanjuje iznos godišnje školarine za 8 tisuća funti, kontaktirajte nas putem linka i rado ćemo Vam pomoći pri prijavi na ACS Cobham i druge privatne srednje škole u inozemstvu! Za popis ostalih dostupnih stipendija, pogledajte ovdje.

.


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

 • FB
 • Instagram
 • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041