Jedna od najboljih privatnih srednjih škola u Velikoj Britaniji nudi popust na školarinu!


St Bees School, kao jedna od najboljih privatnih srednjih škola nudi posebnu pogodnost za buduće učenike 3. i 4. razreda srednje škole.

Popust na školarinu od čak 75% dostupan je učenicima koji upisuju 3. i 4. razred srednje škole. Vrijedi do kraja svibnja za upis u akademsku godinu 2020./2021. i za sve nadolazeće školske godine koje će učenik provesti u St Bees School.

Ova dražesna škola osnovana je davne 1583. te se vodi pod sloganom „Where West Meets East“ što odražava njezin položaj. Smještena je u malenom mjestu Saint Bees, na sjeverozapadnoj obali Engleske s pogledom na Irsko more. Udaljena je 2 i pol sata vožnje od Manchestera.

Cijeli kampus škole možete pogledati pomoću virtualne šetnje, te tako i „upoznati“ ravnatelja škole. Link potražite ovdje.

Ono čime se škola posebno ponosi je stavljanje jednake važnosti na razvoj učenikove osobnosti (poput vodstva, timskog rada, samopouzdanja, kritičkog razmišljanja) i na njegov akademski uspjeh. Najvažniji je stoga potencijal, bio on akademski, umjetnički ili pak želja za učenjem i uspjehom.

Za jedan od najmanje omiljenih predmeta, matematiku, osmislili su posebnu metodu učenja, tzv. Fusion Math koja kombinira nekoliko metoda učenja koje se primjenjuju diljem svijeta. Rezultat toga je da učenici puno brže uče i savladaju gradivo te su prema svojoj dobnoj skupini puno napredniji od svojih vršnjaka u ostalim školama.

Svaki učenik dobiva svog mentora s kojim se susreće jednom do dvaput tjedno što osigurava učenikov razvoj i dobro mentalno zdravlje.

Još jedna pozitivna strana St Bees School je što je smještena u blizini popularnog nacionalnog parka Lake District koji učenici mogu posjećivati i uživati u pogledu na brojna jezera, šume i planine.

Za sve roditelje i učenike koji su zainteresirani za ovu neponovljivu ponudu, molimo da nam se obrate na info@integraledu.hr, a više o privatnim srednjim školama u inozemstvu pogledajte na našoj stranici.

#srednješkoleuinozemstvu #srednješkole #školarina #popustnaškolarinu #srednjaškolauvelikojbritaniji #upissrednješkoleuvelikojbritaniji

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041