Prijave na studij u UK ili Nizozemskoj i 10% popusta na standardni paket prijava!


Studij vani je odlična prilika za unapređenje vlastitih vještina te ti može olakšati pronalazak posla nakon diplome. Velika Britanija i Nizozemska prednjače u kvaliteti visokog obrazovanja u Europi a prijave za obje zemlje su otvorene!

Za tebe smo u nastavku članka pripremili najbitnije informacije što se tiče upisa na studij u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj.

Iako je prošao prvi rok za UCAS prijave i dalje je moguće upisati studij u Velikoj Britaniji. Mjesta na studijskim programima još ima, na tebi je da odlučiš za idući korak. Velika Britanija je ujedno i najpopularnije odredište hrvatskih studenata. Na to svakako utječe činjenica što imaju najbolje visoko obrazovanje u Europi.

Ne brini, Brexit nije utjecao na upis za akademsku godinu 2020./2021. - svi EU studenti imaju ista prava kao i do sad!

Za nizozemska sveučilišta možeš se prijaviti do:

1.5. – research universities kao što su Radboud i Tilburg University 1.6. ili 1.7. (ovisno o studijskom programu) – Universities of Applied Sciences

Pripazi! Zbog kompleksnosti studija, studijski programi kao što su psihologija, umjetna inteligencija i biologija su tzv. „numerus fixus“ tj. pod kvotom i s dodatnim selekcijskim postupcima što znači da je prošao rok za njihovu prijavu, ali zato ih možeš prijaviti na britanskim sveučilištima.

Koje drugačije studijske programe možeš studirati u Nizozemskoj? Global Management of Social Issues, European Studies, Communication, Game design, Mechanical Engineering, Life Science, Human Resource Studies: People Management, Electrical Engineering.

Povodom Valentinova, pripremili smo posebnu ponudu za one koji planiraju upisati studij u inozemstvu. Prijavi se u paru (sa svojim bratom, sestrom, prijateljem, prijateljicom, dečkom, curom, svejedno) i oboje dobivate 10% popusta na standardni paket prijava na studij u inozemstvu. Ponuda vrijedi u tjednu od 10. do 14. veljače.

Ako želiš znati više o procesu prijave na UK sveučilišta, u četvrtak 13.2. organiziramo prezentaciju o drugom krugu UCAS prijava. Prezentacija počinje u 16 sati u IntegralEdu uredu (Pierottijeva 5). Sudjelovanje je besplatno, zato se prijavi ovdje.

Živiš izvan Zagreba? Pridruži nam se na webinaru 20.2. u 16 sati o studiju u inozemstvu. Priključi se prezentaciji u udobnosti svoga doma, za sudjelovanje ispuni prijavnicu na linku.

Uspjeh te čeka!

#studijuinozemstvu #velikabritanija #studijunizozemskoj #besplatnekonzultacije

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041