Pogledaj popis povoljnijih diplomskih studija u inozemstvu

14.04.2020

Znaš li da u Velikoj Britaniji možeš pronaći jeftinije diplomske studije i sa svojim zajmom od 11 222 funti financirati se cijelu godinu?


Diplomski studij vani može biti tvoja prilika za saznati kako je to biti internacionalni student! U nastavku pronađi koji fakultet upisati, te koja sveučilišta imaju jeftiniji diplomski studij.

University of Central Lanshire (UCLAN)

Većina diplomskih studija na ovom sveučilištu su 6 900 funti, a uistinu se mogu pronaći različiti studiji! Najjeftiniji studijski program je Criminal Justice za 5 300 funti; a ti možeš studirati psihologiju, sportski menadžment, produkciju, animaciju ili pronaći studijski program koji možda nije dostupan u Hrvatskoj kao na primjer Cancer Biology and Therapy, DNA Profiling, Intercultural Business Communication, Ceramics...

University of Portsmouth

Na ovom obalnom sveučilištu, možeš također pronaći jeftinije studijske programe. Već od 7 300 funti možeš studirati kreativno pisanje, međunarodno poslovanje, pravo, arhitekturu, film, psihologiju i mnoge druge programe. Ako želiš znati više o ovom sveučilištu, 27. travnja organiziramo webinar posvećen samo njima. Više o sveučilištu i link za prijavu potraži ovdje.

University of Sunderland

Na ovom sveučilištu mogu se uistinu pronaći jeftini studijski programi – već od 4 464 funti kao što su studijski programi filozofije, novinarstva, kriminologije, marketinga, ljudski resursi, PR i mnogi drugi.

University of Essex

Essex je poznato sveučilište i visoko rangirano za političke znanosti – ukoliko te zanimaju studiji programi poput ljudskih prava, povijesti, politike, terorizma, međunarodnog prava se mogu studirati za 8 340 funti.

Coventry University

Jesi li znao da Rimac surađuje sa ovim sveučilištem? Jedno od poznatijih sveučilišta za inženjerske programe nudi studije poput Electrical and Electronic Engineering, Data Science and Computational Intelligence, Engineering Project Management za 8 340 funti!

Još mnoga sveučilišta nude jeftinije studijske programe, ako želiš saznati koji su to još, javi se našim obrazovnim savjetnicima klikom na link!

A ovaj četvrtak, 16. travnja organiziramo webinar o diplomskim studijima vani na kojem će nam se pridružiti i naši trenutni studenti inozemnih sveučilišta psihologije, menadžmenta, turizma itd. Stoga, pridruži nam se i ti, prijavi se ovdje.

#obrazovanjeuinozemstvu #diplomskiuinozemstvu #webinar #velikabritanija #studijuinozemstvu #studiranjeuengleskoj #MBA #UK

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka