Odradi praksu online i podigni svoj CV stepenicu gore!

11.05.2020

Sigurno si se već sreo s onime da ti je potrebno iskustvo kako bi dobio posao, no iskustvo ne možeš dobiti ako ne dobiješ posao.


Neovisno o tome smatraš li ovu situaciju realnom ili pravednom, činjenica je da je današnje tržište rada nemilosrdno. Očekivanja poslodavaca sve su veća i veća, a konkurencija kandidata sve jača i jača.

Uz sve fakultetske i privatne obveze nije lako pronaći vrijeme za usvajanje novih vještina, znanja i iskustva. No, na predviđanja i trendove ne možeš utjecati niti ih možeš promijeniti. Znaš li da će se 54% trenutno zaposlenih morati prekvalificirati ili poboljšati svoje vještine kako bi zadovoljili buduće potrebe tržišta rada, prema WEF-u (The World Economic Forum)?

Tranzicija iz sustava obrazovanja na tržište rada nije jednostavna. Bojiš se da nećeš ispuniti očekivanja poslodavaca, da nemaš dovoljno praktičnog znanja, iskustva ili tražene vještine? Što ako ti kažemo da postoji jednostavan način da “boostaš” svoj CV i set vještina? K tome, sve što ti treba je tvoj laptop i internetska veza?!

Naš partner Eurocentres Online započinje jedinstveni program virtualnih praksi koji će svim studentima i mladima omogućiti započinjanje međunarodne karijere kroz (1) efikasan sustav treninga engleskog jezika i komunikacijskih vještina te (2) pažljivi odabir prakse u odličnim kompanijama u raznim područjima.

Spomenuti program sastoji se od dvije faze.

U okviru prve, polaznici programa radit će na poboljšanju engleskog jezika i komunikacijskih vještina, kako bi što spremniji dočekali intervju s potencijalnim poslodavcem. U drugoj fazi započinje virtualni trening s odabranim poslodavcem.

Zašto bi trebao odabrati ovaj program?

Ovaj se program usredotočuje na akademske aspekte tradicionalnih jezičnih tečajeva (čitanje, pisanje, govor i slušanje), ali i istovremeno osigurava da polaznici razviju svoje “meke” vještine (“vještine 21. stoljeća”), koje su posebno presudne na današnjim radnim mjestima.

Nadalje, naučit ćeš:

• što traže poslodavci današnjice; • kako napisati kvalitetan CV; • kako komunicirati te se ponašati tijekom intervjua; • kako upravljati projektima.

Kako biram područje prakse?

Na raspolaganju su ti dvije opcije:

1) odabir prakse na temelju lokacije, pri čemu možeš birati između Kine, Japana, Južne Koreje, Vijetnama, Indije i Velike Britanije; 2) odabir prakse na temelju industrije, pri čemu možeš birati između 18 različitih područja poput arhitekture, računarstva, biznisa i mnogih drugih! Više informacija o ovome programu, cjenovniku i dužini trajanja pronaći ćeš ovdje ili nam se možeš javiti na info@integraledu.hr.

Eurocentres Online Virtual Internship

No, nemoj predugo razmišljati! Tržište rada neće imati razumijevanja za bilo koji oblik isprike…

Ključne riječi:
zanimljivosti virtualna praksa

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka