Upoznaj novi studij - Health, Wellbeing and Society

14.07.2020

Ako tražiš studij u inozemstvu, bilo da je to preddiplomski ili diplomski studij, može biti iscrpljujuće a ponekad i zbunjujuće.


Pored tolikog broja studija, teško je izabrati studij koji želiš ali i možeš upisati. Stoga, IntegralEdu tim ti donosi novitet na svojim stranicama: tjednu kolumnu u kojoj možeš svaki tjedan upoznati novi studij i novo sveučilište. Drugi studij koji ćemo ti predstaviti je Health, Wellbeing and Society!

 

Health, Wellbeing and Society

Ovaj jednogodišnji diplomski studij je definitivno studij koji će biti vrlo tražen. Pitaš se zašto? U današnjem svijetu, punom iznenađenja, prilagodba na nove izazove je vrlo važna. Uz to, svijest o dobrobiti, blagostanju i dostupnosti zdravstvenog, socijalnog, obrazovnog sustava nikad nije bila na višoj razini – te donijeti odluku koja je najbolja za sve nije uvijek lak zadatak.

Sve više smo svjesni koliko je važno da ti sustavi funkcioniraju ali istovremeno nam postaje jasno da su to vrlo kompleksna pitanja. Na ovom studijskom programu ćeš se upravo baviti ovim gorućim pitanjima! Bavit ćeš se područjem zdravstva, održivosti, razvojem socijalne, zdravstvene politike, učiti kako biti stručnjak u izradi tih politika uzimajući u obzir različite strukture društava.

Zamišljaš karijeru u Svjetskoj Zdravstvenoj Organizaciji? UNICEF-u? Ili nekim drugim organizacijama koja se bave promicanjem dobrobiti, zdravlja I sigurnosti? Onda je ovo karijerni put za tebe. Možeš raditi kao savjetnik u tim organizacijama, državnim tijelima, europskim tijelima, na sveučilištima kao istraživač ili jednostavno osnovati svoju organizaciju. Kakva god odluka bila, vjerujemo da s ovim studijem ćeš i ti rješavati neka od gorućih pitanja koja zahtijevaju posebne, sposobne pojedince.

Gdje to mogu studirati?

Ovaj izrazito kvalitetan studij možeš pronaći na našem partnerskom sveučilištu – Tilburg University. Ovo istraživačko sveučilište je specijalizirano za društvene znanosti i na njemu predaju stručnjaci/praktičari. Broji preko 15 000 studenata, a 15% su internacionali studenti. O njihovoj kvaliteti govori da godišnje broje preko 150 doktorata. Ovo sveučilište je već duže vrijeme top destinacija za hrvatske studente, tako da zasigurno te već neka dobra ekipa čeka gore!

Zato, nemoj previše čekati! Započni svoj studij već u veljači! Javi se našim obrazovnim savjetnicima koje još studije možeš upisati u veljači i za sve ostale prijave putem linka.
Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka