Upoznaj novi studij - Fashion Journalism

27.07.2020

Ako tražiš studij u inozemstvu, bilo da je to preddiplomski ili diplomski studij, može biti iscrpljujuće a ponekad i zbunjujuće.


Pored tolikog broja studija, teško je izabrati studij koji želiš ali i možeš upisati. Stoga, IntegralEdu tim ti donosi novitet na svojim stranicama: tjednu kolumnu u kojoj možeš svaki tjedan upoznati novi studij i novo sveučilište. Četvrti studij koji ćemo ti predstaviti je Fashion Journalism!

Ostale članke iz ove kolumne potraži ovdje.

 

Fashion Journalism

Ako si obožavatelj/ica svjetski poznatog filma ‘’Vrag nosi Pradu’’ ili klasične NY djevojke iz ‘’Seks i grada’’ i sanjaš o karijeri u Vogue-u, Elle, Marie Claire ili nekom drugom modnom časopisu? Voliš dizajnirati a pored toga tvoja strast je i pisanje? Onda je ovo sigurno studij za tebe! Ovaj jedinstveni spoj novinarstva i mode zasigurno će ti osigurati karijeru na vrhu modne industrije. Ovaj studij je rangiran na visokom 17. mjestu po kvaliteti studija i svakako je tvoj budući korak ako planiraš karijeru u modnom svijetu.

Na prvoj godini ćeš učiti o svijetu mode, kako ona izgleda, kako zvuči, koju priču priča, te upoznati se s osnovama dizajna modnih časopisa. Nakon toga, na drugoj godini učit ćeš o industriji mode, trendovi mode, doživjeti modu iznutra, te imati priliku napraviti svoj vlastiti projekt. Na svojoj zadnjoj godini imaš priliku upoznati divove mode i surađivati s njima, te predstaviti im svoj projekt.

Tvoji karijerni putevi su razni, od rada u modnim časopisima, modni stilist, dizajner, PR stručnjak, voditelj društvenih mreža – a možda postaneš i modna urednica modnog časopisa!

Koji god izbor bio, vjerujemo da ovaj studij može spojiti dvije tvoje strasti: modu i pisanje – kao nijedno drugo sveučilište.

Gdje to mogu studirati?

Solent University

S preko 11 000 studenata i preko 160 godina djelovanja, ovo sveučilište uvijek traži nove načine da unaprijedi obrazovanje. Stoga ne čudi da su do 2020. uložili preko 100 milijuna funti u izradu, unaprjeđenje i održavanje kampusa i sveučilišta. Upisom na ovo priobalno sveučilište zasigurno ćeš imati pristup najnovijoj tehnologiji, ostvarit ćeš suradnju s brojnim stručnjacima i imati priliku predstaviti svoj rad raznim modnim kućama. Ponosni su i na podatak da čak 94% studenata zaposle se u roku od 6 mjeseci u svojoj struci.

Stoga, ako je spoj mode i novinarstva za tebe, a želiš od prve godine imati ‘’hands on’’ iskustva nemoj čekati! Još danas se prijavi za besplatne konzultacije i saznaj koliko je s nama jednostavno upisati studij iz snova!
Ako želiš saznati koji se još studiji nude – javi se našim obrazovnim savjetnicima ovdje i dobiti ćeš personalizirani popis studijskih programa po tvojoj mjeri!
Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka