Upoznaj novi studij - Dance

Ako tražiš studij u inozemstvu, bilo da je to preddiplomski ili diplomski studij, može biti iscrpljujuće a ponekad i zbunjujuće. Pored tolikog broja studija, teško je izabrati studij koji želiš ali i možeš upisati. Stoga, IntegralEdu tim ti donosi novitet na svojim stranicama: tjednu kolumnu u kojoj možeš svaki tjedan upoznati novi studij i novo sveučilište. Sljedeći studij koji ćemo ti predstaviti je Dance!


Ostale članke iz ove kolumne potraži ovdje.Dance


Od malena plešeš i jedino što želiš raditi u životu je plesati, plesati i još plesati? Tražiš studij koji će ti omogućiti ples i diplomu? Ne brini, imamo studij za tebe! University of Salford nudi studijski program kakav ćeš rijetko pronaći ovdje na sveučilištu – Dance!


Ako plešeš profesionalno ili je ples tvoja tiha strast, a želiš se dalje profesionalno razvijati i svoju karijeru dalje vidiš u plesu čitaj dalje što ti ovaj studij nudi. Kombinacijom raznih projekata, treninga, radionica, predavanja, seminara zasigurno ćeš u tri godine koliko traje ovaj studij, izbrusiti vještine do profesionalne razine. Na prvoj godini učiti ćeš o plesu u modernizmu, performansu i koreografijama, kontekstu plesa. Na drugoj godini učiti ćeš o digitalnom svijetu plesa, postmodernizmu plesa, razvoju plesa; imat ćeš priliku prezentirati grupni projekt. Na trećoj godini učiti ćeš o plesu i poduzetništvu, te također osmisliti, provesti i producirati svoj vlastiti projekt.


Naravno, sve ovo prati puno vježbe u najnovijim dvoranama sveučilišta. Nakon ovog studija biraš želiš li nastupati , biti koreograf, producent ili profesor/ica plesa. Kakva god odluka bila, ovaj studij je dobar start jer ćeš upoznati niz ljudi koji će te navoditi, usmjeravati a možda jednog dana i zaposliti.Gdje to mogu studirati?


Nedaleko od Manchestera Citya, ovo sveučilište se smjestilo u gradu Salfordu. Polovica ovog grada je prekriveno drvećem i zelenilom, parkovima, dolinama i malim seoskim kućicama. S druge strane, ovaj zeleni grad je i pun života te privlači razne intelektualce. Ponose se i činjenicom da je upravo u Salfordu bila osnovana prva javna knjižnica! Ako si fan mirnijih gradova, punog zelenila i života onda je University of Salford definitivno tvoje buduće sveučilište.


Ako želiš saznati koji se još studiji nude – javi se našim obrazovnim savjetnicima ovdje i dobiti ćeš personalizirani popis studijskih programa po tvojoj mjeri!

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041