5 razloga zašto bi IntegralEdu trebao voditi tvoju prijavu


Proces prijave na sveučilišta u inozemstvu zna biti itekako kompliciran. Dopusti nam da ti pomognemo! Naši iskusni obrazovni savjetnici su za tebe pripremili i 5 razloga zašto odabrati IntegralEdu. Pročitaj u nastavku!1. Sve informacije dobiješ na jednom mjestu


Bilo to da te zanima studij u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Danskoj, Švedskoj ili nekoj drugoj zemlji važno je imati sve informacije o studijima koje nude, rokovima, školarinama, stipendijama. Takve informacije možeš pronaći na raznim mjestima i ponekad nisu provjerene. Naši obrazovni savjetnici imaju sve relevantne i provjerene informacije.2. Provjerena i sigurna suradnja s našim partnerskim sveučilištima


Znaš li da imamo preko 250 partnerskih sveučilišta u svijetu? Sa svim našim partnerskim sveučilištima ostvarujemo odličnu suradnju i uvijek ih možemo kontaktirati ili zvati ako negdje prijava zapne. Ako treba pregovarati s uvjetima upisa uspjeh je na našoj strani jer partnerska sveučilišta vole naše studente i vrlo su susretljivi kada im šaljemo hrvatske studente!


3. Povezujemo te s drugim maturantima i studentima


Ne želimo da se osjećaš sam/a u svojoj velikoj odluci. Zato te uvijek spojimo s našim studentima koji su već otišli na studij, kako bi sam/a mogla dobiti provjerene informacije i neke tips & tricks kako se snaći u novoj državi. Također, spajamo sve naše klijente kako bi se povezali i da kada dođe imaju mogućnost zajedničkog putovanja.


4. Organiziramo 'predeparture meeting'


Prije odlaska organiziramo jedan finalan susret s nama i svim studentima koji se prijavljuju te godine gdje ti dajemo neke savjete koji će ti pomoći prije odlaska.Uz to pokušamo uvijek i dovesti studente koji su već sve prošli što i vi. Što ponijeti, kako vrijeme će te dočekati, na što trebaš pripaziti – za tebe i tvoje roditelje smo dostupni tijekom cijelog procesa.


5. S tobom smo od prije, tijekom i nakon upisa


Uz tebe smo cijeli proces, želimo ti biti podrška cijelim putem, a tvoj put ne zavšava samim činom upisa. Želimo da imaš sve provjerene informacije na vrijeme kako bi mogao donijeti odluku koja je za tebe. Ostajemo u kontaktu i kad odeš jer želimo biti sigurni da je donešena prava odluka, a jednog dana sa svojim iskustvom možeš pomoći novim generacijama.


Prijave na studij vani su i dalje moguće! Našim obrazovnim savjetnicima možeš se obratiti na info@integraledu.hr ili putem prijavnice već danas!

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041