Diplomski studij u Walesu – ostvari potporu i studentski zajam!

03.07.2020

Odlične novosti dolaze iz Walesa!


Studenti koji prijavljuju diplomske studije ove godine imaju mogućnost financirati svoj boravak i školarinu tijekom svog studija u maksimalnom iznosu od čak 17,489 funti. Ovaj iznos je kombinacija maksimalne potpore u iznosu od 6,885 funti na temelju prihoda kućanstva i 10,604 funti studentskog zajma.

Ne zaboravimo da studenti iz Europske unije ostvaruju pravo povlaštenih sniženih školarina i mogućnosti za zajam za akademsku godinu 2020./2021. te za studije koji započinju u siječnju 2021. godine!

Koji su daljnji koraci i kako se mogu prijaviti?

Prvi korak je uvijek javiti se IntegralEdu stručnom timu za besplatno savjetovanje. Naši obrazovni savjetnici pomoć će ti pronaći najbolje diplomske studije za tebe, a uz prijavu na studij, uvijek ti mogu pomoći i s prijavom za studentski zajam.

U slučaju da već imaš odgovor sveučilišta iz Walesa, tj. ponudu sveučilišta i želiš prijaviti samo zajam – također nam se možeš javiti da pregledamo prijavnicu i pošaljemo ju kurirom zajedno s identifikacijskim dokumentom u Wales. Nemoj riskirati kašnjenja i komplikacije, već se javi iskusnom timu kako bi ti sve provjerili i savjetovali te.

Ostvari besplatnu pomoć kod upisa diplomskog studija na sljedećim sveučilištima:

Aberystwyth University

Na zapadnoj obali Walesa, smjestio se maleni gradić Aberystwyth. Malen, ali bogat povijesnim nasljeđem, također nudi povoljne i zanimljive diplomske studije. Studiji poput umjetne Artificial Intelligence, Creative Writing, Environmental Management, Producing su možda tvoj budući studij!

University of South Wales

Znaš li da je na ovom sveučilištu studirao poznati Anthony Hopkins? Ovo relativno mlado sveučilište je drugo najveće sveučilište u Walesu! Nudi preko 200 studija, a neki od njih su i Aeronautical Engineering, Forensic Science, Aviation Engineering, Cosmetic Medicine, Crime and Justice, Film (sa smjerovima Directing, Documentary, Editing, Production Management, Screen Writing), Games Enterprise, Music Therapy ali i mnoge druge!

Bangor University

Jedno od starijih sveučilišta, sa dodijeljenom Kraljevskom poveljom, također je jedno od dragulja Walesa. Bogat poviješću, nudi pregršt studijskih programa i nudi ponešto za svakog studenta: Data Science, Applied Behaviour Analysis, Archaeology, Comparative Criminology and Criminal Justice, Dementia Studies, Filmmaking, Marine Biology, Medical Science i mnoge druge!

Cardiff University

Najviše rangirano sveučilište u Walesu i član Russell Group ovo kvalitetno sveučilište može biti i tvoje buduće sveučilište. Bilo da želiš studirati nešto više klasično kao Chemistry, Computer Science, Geology, Architecture, IT, Computing, Economics, ili nešto potpuno novo kao Astrophysics, Bioinformatics, Childhood and Youth, Dermatology, Digital Documentaries, Eco-Cities – ovo sveučilište je definitivno za tebe!

Swansea University

Treće najveće po redu sveučilištu u Walesu, koje je nedavno proslavilo 100 godina svoga postojanja svakako nudi zanimljive studije. Diplomski studiji kao što su Aerospace Engineering, Ageing Studies, Cyber Security, Health Informatics, Development and Human Rights, Materials Engineering, Nanoscience to Nanotechnology, Journalism, Leadership i mnogi drugi!

Prijave su još uvijek otvorene, stoga nemoj propustiti priliku i odmah se javi IntegralEdu obrazovnim savjetnicima za besplatne konzultacije u uredu ili online, klikni ovdje!

U slučaju da već imaš ponudu sveučilišta, javi nam se kako bismo ti pomogli s prijavnicom za studenti zajam i provjerili je li sve ispravno ispunjeno.

Svijet mogućnosti je velik, a na tebi je da se odvažiš i iskoristiš prilike koje se nude. Zapamti – sreća prati odvažne

Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka