Rezervirano samo za kreativce - diplomski studij na Arts University Bournemouth!

Želiš diplomirati spektakularno i s inozemnom diplomom? Kreativna si osoba koja svoju karijeru vidi u industrijama vezanim uz animaciju, modu, dizajn, fotografiju ili umjetnost? Sveučilište koje ti to može ponuditi je Arts University Bournemouth (AUB)!Ovo sveučilište predstavlja kreativnu zajednicu za one koji razmišljaju drugačije, imaju originalne ideje, inovativni su, pomiču granice, a formiraju se i kreativna partnerstva. Smješteno je na prekrasnoj južnoj obali Engleske, u simpatičnom gradu Bournemouthu.


Vodeće je sveučilište za umjetničke smjerove u kreativnim industrijama koje se konstantno unapređuje, surađuje i povezuje kako bi pretvorio kreativni talent u karijeru. Također, predvodi kad su u pitanju kvaliteta iskustva studenata, podučavanja i pronalazak posla.


Koji su studijski programi dostupni?


Na nekom od sljedećih studija testirat ćeš konvencionalna pravila, mijenjati pogled na svijet i pokrenuti svoju kreativnu karijeru. Čeka te živuće i povezano akademsko okruženje za kreativnost.


MA Animation Production

MA Commercial Photography

MA Design and Innovation

MA Digital Fashion Innovation

MA Film Practice

MA Fine Art

MA Graphic Design

MA Historical Costume

MA History of Art

MA IllustrationZašto odabrati Arts University Bournemouth (AUB)?


Odlično podučavanje


Osoblje sveučilišta je izvanredno. Oni su praktični profesori i istraživači koji su tu kako bi tebe podupirali i pomogli ti postići izvrsne rezultate. Uz to, AUB ima zlatni standard koji dodjeljuje TEF (Teaching Excellence Framework), koje su dobili zahvaljujući izvrsnom podučavanju studenata. Kao šlag na torti, imaju najvišu kvalitetu podučavanja u Velikoj Britaniji.


Pretvaranje kreativnosti u karijeru


Sveučilište je praktičnog tipa i ima velike ambicije za svoje studente kako bi stvorili impresivne karijere. Ovo sveučilište je tvoj ulaz u kreativnu industriju vrijednu 92 bilijuna funti, sektor koji raste brže od cijele britanske ekonomije, gdje je 1 od 11 poslova upravo u takvoj industriji.


Zbog kvalitete obrazovanja, opremljenosti kampusa i pripreme studenata za buduće zaposlenje, stopa zaposlenosti ili nastavka studija njihovih studenata je 93.5% u zadnjih 5 godina. Ovo područje može biti zadovoljavajuće, uzbuđujuće i treba nove načine razmišljanja. Kreativne industrije trebaju nekog poput tebe.


Suradnja na svakom uglu


Najbolji rezultati i radovi dolaze kad se spoje različite discipline. Ovdje je svatko stvaralac i imat ćeš priliku surađivati i s drugim stvaraocima. Iskusit ćeš kako industrija funkcionira i povezati se s njom.


A što kaže dekan sveučilišta?


„Naši nedavni uspjesi samo naglašavaju koliko naši studenti cijene vrhunsko osoblje, opremljenost kampusa i predanost cilju koji je opremiti studente s potrebnim vještinama kako bi bili spremni za karijeru gdje su kreativni um i razmišljanje najvažniji uvjeti.“- dekan profesor Paul Gough

Vrijeme za prijavu je... sad!


Za diplomske studije imaš mogućnost prijaviti se za listopad 2020. i veljaču 2021.!

Svi koji se prijave na diplomski studij na Arts University Bournemouth imaju pravo prijaviti se za međunarodnu sveučilišnu stipendiju u vrijednosti od 5 000 funti.


Ovo je zadnja akademska godina za koju imaš mogućnost uzeti studentski zajam koji pokriva tvoju školarinu! Zajam neće biti dostupan nakon toga, nemoj odgađati ideju o diplomskom studiju vani!


Tvoju prijavu ćemo brzo obraditi i imati ćeš priliku popričati s predstavnicima sveučilišta. Prijavi se već sad putem ovog linka!
Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041