Upoznaj Dania Academy na virtualnom izdanju World Education Faira!

Studiranje u Danskoj je već niz godina omiljeni odabir naših studenata. Pitaš se zašto? Osim što nude vrlo kvalitetno, individualizirano obrazovanje, imaju besplatne školarine i mogućnost ostvarivanja potpore u iznosu do 750 eura!


Ovo sveučilište pridružit će nam se na virtualnom World Education Fairu, 29.10. od 12 do 18 h. Prijavi se putem linka! Ako te zanima marketing, IT, turizam ili autoindustrija nastavi čitati jer imamo sveučilište za tebe!O sveučilištu


Danish Academy of Business and Technology ili jednostavno Dania je manje dansko sveučilište s 8 kampusa po cijeloj Danskoj. Kako je vrlo orijentirano na praktičan rad, predavanja su sve, samo ne klasična! Spremi se na puno praktičnog rada, suradnje s lokalnim poslodavcima, prezentacija, grupnog rada i izleta.


Zbog posebnosti predavanja, Dania inzistira na manjim grupama studenata te tijekom cijelog studija, studente potiče na suradnju, debatu i proaktivnost. Budi siguran da na kraju ovog studija bit ćeš vrlo kompetentan u svoj području te ćeš imati puno više iskustva i potpuno drugačiji pristup radu od svojih vršnjaka.


Pored svih iskustva koje ćeš dobiti ovim novim načinom rada, Dania nudi samostalnu praksu u trajanju od 3 mjeseca koju možeš odraditi u Danskoj ili negdje drugdje u inozemstvu.


Dostupni studiji:


Marketing Management

IT Technology

Automotive Management

Service, Hospitality & Tourism Management

International Hospitality ManagementŠto još trebaš znati o Dania Academy


Što kada dođe ljeto? Dania vjeruje u cjeloživotno obrazovanje – pa tako ti nudi razne ljetne škole svuda po svijetu, te ćeš imati priliku otići jedan semestar u Kinu, Portugal, Njemačku, Nizozemsku, Norvešku ili neku drugu zemlju.


Kako je Dania vrlo internacionalno, inkluzivno mjesto, nudi ti mogućnost učenja danskog jezika – jer i sami su svjesni da to može strancima biti veliki izazov. Ne brini, ti i još 300 inozemnih studenata će te brzo pohvatati kako tale Dansk (pričati danski).


Želiš doznati više o ovom sveučilištu? Posjeti nas u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 h na našem prvom virtualnom sajmu i popričaj s predstavnicima ovog sveučilišta. Prijavi se putem linka!

Saznaj još više o sveučilištu, studentskom životu i upoznaj svoj budući studij!


Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041