Britansko sveučilište organizira online druženja za buduće umjetnike i kreativce

Poznato britansko sveučilište De Montfort University (DMU) organizira nekoliko webinara za sve zainteresirane u području mode, humanističkih znanosti, umjetnosti, dizajna i arhitekture - svih područja u kojima su njihovi studiji visoko rangirani! Sudjelovanje na webinarima je u potpunosti besplatno i daje ti priliku doznati sve o studijskom programu koji te zanima.Sveučilište De Montfort smješteno je u Leicesteru, u središnjoj Engleskoj i odlikuje ga prestižni zlatni standard za nastavu i profesore.


Webinar vode profesori sa svakog od smjerova i predstavnica međunarodnog ureda sveučilišta De Montfort. Doznat ćeš više o ponudi studijskih programa, kako izgleda studiranje na DMU, gdje će biti tvoja buduća karijera i još mnogo toga! Svi webinari se održavaju od 11 sati po hrvatskom vremenu.


Raspored webinara pogledaj u nastavku:


School of Fashion and Textiles


DMU je rangiran u top 10 sveučilišta za studij mode i tekstila u Velikoj Britaniji prema sveučilišnom vodiču The Guardian. Uz to je proglašeno najboljim sveučilištem u području podučavanja 2019. prema međunarodno renomiranoj web stranici The Business of Fashion koja procjenjuje top svjetske studijske programe u tom području. Upravo zato je DMU tvoj idealni odabir!


Primjeri studijskih programa iz područja modne industrije: Contour Fashion, Fashion Buying and Design, Fashion Design, Footwear design, Fashion Communication and Styling


Vrijeme: 11:00

Datum: svaki drugi ponedjeljak – 18.5., 1.6., 15.6. itd.

Link za pristup: https://us02web.zoom.us/j/81615622193

ID: 816 1562 2193

School of Humanities and Performing Arts


Studenti humanističkih smjerova imaju priliku iskusiti praksu pomoću DMU Global programa koji organizira sveučilište. Na predavanjima su česti gosti predavači poput nagrađenih pisaca, pjesnika i redatelja među njima su Benjamin Zephaniah, Iain Sinclair i Geraldine Monk.


Sveučilište je aktivno uključeno u kulturni život grada Leicestera i razvili su brojna partnerstva s ključnim kulturnim centrima i organizacijama. To uključuje kazalište Curve gdje studenti imaju priliku sudjelovati u svim područjima kazališta. DMU je dobro povezan s kulturnim institucijama poput Phoenix Cinema and Art Centre i nacionalno renomiranog Leicester Comedy Festival.


Primjeri studijskih programa: Creative Writing, English Literature with French, Mandarin Chinese or Spanish, History, Arts and Festivals Management, Dance, Drama


Vrijeme: 11:00

Datum: svaki drugi utorak – 19.5., 2.6., 16.6. itd.

Link za pristup: https://us02web.zoom.us/j/82459118096

ID: 824 5911 8096


School of Art, Design & Architecture


Complete University Guide za 2020. stavio je DMU na prvo mjesto za studij arhitekture na području engleske regije East Midlands!


Studijski programi dizajna su osmišljeni s bitnom važnošću zapošljivosti nakon diplome te usko rade s industrijom kako bi te obogatili ključnim vještinama za uspjeh. Dobit ćeš i međunarodnu perspektivu sudjelovanjem u inicijativi DMU Global koja omogućuje studentima posjete gradovima poput Hong Konga i New Yorka.


Primjeri studijskih programa: Design Crafts, Interior Design, Photography and Video, Architecture


Vrijeme: 11:00

Datum: svaki drugi petak - 22.5., 5.6., 19.6. itd.

Link za pristup: https://us02web.zoom.us/j/83529700903

ID: 835 2970 0903


Sudjeluj na webinarima, upoznaj svoje buduće profesore i prijavi se za studij na DMU! Naši obrazovni savjetnici će ti rado pomoći s prijavom. Obrati nam se za više informacija putem linka ili na info@integraledu.hr.